Huawei P8 max
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Huawei P8 max
Jako čudno da kolega drom ima problem sa p8max i mate7, isti problem, sto je malo ne moguće, ja lično nisam naišao nigde na isti problem, to jest nisam pročitao nigde takav problem ni sa p8max, ni x2 a ni mate 7. Čudan problem da mu nestaju kontakti na viber i whatsapp. Ne verujem da je problem u Lolipop, mate 7 je dobio update na Lolipop, a p8max i x2 dolaze fabrički sa Lolipop, tako da ne verujem da je problem bas u Lolipop. Uostalom saznaju tačno i ja za koji dan kad stignenx2 da li će i kod mene možda da bude isti problem?
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ako i kod tebe bude tako, znači li to da ćeš odustati od Huaveija?

- bata bogdan
- Banned
Ne verujem da će biti tako i kod mene, ja to opet malo drugačije radim što se tiče vraćanja kontakata itd itd, sve ručno sa super Backup Pro aplikacijom, ne vuče m kontakte sa Gmail naloga. Ali, ne necu odustati od Huawei, za sada još uvek nikako. Nemaju normalnu konkurenciju što se tiče tableta od 7" 

Huawei
Vidim prodaje ga neki covek na oglasima 520e eu verzija, krenuo i kod nas. Bice interesantno i kad krenu ovi iz mtsa koji su uzeli da prodaju 

- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Upravo tako,nije kalibar za cenu od 520 evra
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- bata bogdan
- Banned
Bice to brzo i za 400e ljudi, dobro je da se bar kod nas zvanično pojavio, ovde u de ga još uvek nema, a čak više ga nešto nema ni u najavi kada će bar da bude, nesto su ga zaboravili skroz. Za dva meseca cena će sto posto da bude 400e, i biće to odlicna kupovina za taj novac.
Huawei
- kvaka33
- Expert
Nece legendo biti to dobra cena
Za 400 evra imas odlicne phablete i sada da kupis cak i ispod 400 evra(mate 7,lenovo z2 pro,note 4,nexus 6,pa i uskoro nadam se huawei x2)
Nece to proci dobro ,po meni naravno ,daj boze da gresim
Za 400 evra imas odlicne phablete i sada da kupis cak i ispod 400 evra(mate 7,lenovo z2 pro,note 4,nexus 6,pa i uskoro nadam se huawei x2)
Nece to proci dobro ,po meni naravno ,daj boze da gresim
- bata bogdan
- Banned
Ma ja sam mislio biće ok tada cena naspram trenutne cene i naravno ko bas bude želeo ovakav phablet, jer je sam po sebi specifičan što se dimenzija tiče.
A x2 je vec sada nov 399e, a posle nove godine će x2 takodje da bude jeftiniji bar za minimum 50e, naravno nov.
Nego kakav je tvoj plan što se tiče phableta velikih, imas nesto u planu da se ponovis i sta ti je po volji za sada?
A x2 je vec sada nov 399e, a posle nove godine će x2 takodje da bude jeftiniji bar za minimum 50e, naravno nov.
Nego kakav je tvoj plan što se tiče phableta velikih, imas nesto u planu da se ponovis i sta ti je po volji za sada?
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Tek sada sam malo ozbiljnije pogledao klipove na YT vezane za ovaj model. Pored odličnih specifikacija i izgleda predobro. Na snimcima i ne deluje toliko veliki a i ko god je pravio neki review rekao bih da ima šake manje od mojih tako da treba pogledati ovo čudo uživo, jako zanimljiv model. 
Da li postoji samo jedna verzija od 64 GB i samo u gold varijanti ili u više boja?

Da li postoji samo jedna verzija od 64 GB i samo u gold varijanti ili u više boja?
- bata bogdan
- Banned
Postoji i kineska verzija, mislim da je ovaj model DAV 701 L samo eu verzija to jest samo u gold boji.
Huawei
- kvaka33
- Expert
Iskreno druze moj,znas da ja dva puta merim jednom secem [emoji1]
Zadnjih par dana sam gledao razne recenzije ,narocito sam se bazirao na 3 modela:
Mate 7,Lenovo Z2 pro i P8max
Bio bi to neki napredak ,prelaskom na bilo koji od njih,ali nista drasticno i vredno pomena
Ako uporedis bilo koji od njih ne dobijas nista drasticno bolje od Ultre
Niti kameru(jeste bolja ali ne spada u gornji segment),niti izradu(Ultra jeste jaka po tom pitanju,niti ekran
Realno bih kod nekih od modela dobio,senzor otiska,bolju bateriju i solidnu kameru(nije ni tesko da bude bolja od Ultrine a meni nije primarna ,pa me to i ne zanima previse)
Po meni ,dao bih 100 evra vise, za P8max i vise od 100,a ne bih dobio nista revolucionarno
Ako bih sada menjao najblizi sam Mate 7 ,sto zbog cene,sto zbog izrade i baterije
Tako da kad upadnem u frku da menjam ,otvorim specifikacije tih telefona i skapiram da bi to bio cisto hir,a ne neki veliki upgrade
Zapao mi je za oko LG V10 ,ali on je preskup i ekran mu je mali ,mozda sacekam G4 pro ili recimo malo veci pad cene P8 Max (izuzetno mi se dopada,ali mi je trenutno preskup)
Generalno Sony nista "povece" nije izbacio,niti ce skoro,tako da su mi najblize po specifikacijama,izgledu i ceni definitivno Huawei modeli
Roman napisah [emoji14]
Zadnjih par dana sam gledao razne recenzije ,narocito sam se bazirao na 3 modela:
Mate 7,Lenovo Z2 pro i P8max
Bio bi to neki napredak ,prelaskom na bilo koji od njih,ali nista drasticno i vredno pomena
Ako uporedis bilo koji od njih ne dobijas nista drasticno bolje od Ultre
Niti kameru(jeste bolja ali ne spada u gornji segment),niti izradu(Ultra jeste jaka po tom pitanju,niti ekran
Realno bih kod nekih od modela dobio,senzor otiska,bolju bateriju i solidnu kameru(nije ni tesko da bude bolja od Ultrine a meni nije primarna ,pa me to i ne zanima previse)
Po meni ,dao bih 100 evra vise, za P8max i vise od 100,a ne bih dobio nista revolucionarno
Ako bih sada menjao najblizi sam Mate 7 ,sto zbog cene,sto zbog izrade i baterije
Tako da kad upadnem u frku da menjam ,otvorim specifikacije tih telefona i skapiram da bi to bio cisto hir,a ne neki veliki upgrade
Zapao mi je za oko LG V10 ,ali on je preskup i ekran mu je mali ,mozda sacekam G4 pro ili recimo malo veci pad cene P8 Max (izuzetno mi se dopada,ali mi je trenutno preskup)
Generalno Sony nista "povece" nije izbacio,niti ce skoro,tako da su mi najblize po specifikacijama,izgledu i ceni definitivno Huawei modeli
Roman napisah [emoji14]
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Da, sada videh da postoji u gold, šampanj i sivoj boji. Znači verzija za evropu je samo jedna, 64 GB, gold varijanta.
- bata bogdan
- Banned
Pa da, baš tako Joxy , gold se vodi kao premium model
koji je i dual sim
Kvaka33, pa realno i jeste tako, sve je to manje vise tu negde isto, neki moj savet, čekaj p8max, to će ti biti jedini Upgrade sa Ultre. , ma slaba je konkurencija što se phableta tiče. Idealno bi bilo kad bi i htc izbacio neki model preko 6", npr naslednik od htc one max ili nešto od 7".

Kvaka33, pa realno i jeste tako, sve je to manje vise tu negde isto, neki moj savet, čekaj p8max, to će ti biti jedini Upgrade sa Ultre. , ma slaba je konkurencija što se phableta tiče. Idealno bi bilo kad bi i htc izbacio neki model preko 6", npr naslednik od htc one max ili nešto od 7".
Huawei
- kvaka33
- Expert
Za sada to i nameravam
Sedim i cekam pad cena ,ko zna,mozda docekam i P8 max 2 i Mate 8 [emoji1]
Sedim i cekam pad cena ,ko zna,mozda docekam i P8 max 2 i Mate 8 [emoji1]
Ovo sto je kvaka33 rekao je prava slika i prilika kako danas menjamo mobilne, cak bih se usudio i u mnozini da govorim. Polazim od sebe, imam dobar phablet i opet zelim samo da promenim nesto novo da procackam, a dobijem skoro sve isto.
Al opet i ako se sve slazem i znam da to ne valja prelazim sigurno na X2 ili p8max ako cena bude ok uskoro.
Al opet i ako se sve slazem i znam da to ne valja prelazim sigurno na X2 ili p8max ako cena bude ok uskoro.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Ipak izgleda da nije ovako kao što smo napisali. Ima jedan sivi (titanium grey) na KP, (DAV-701L je naziv modela), takođe dual sim, 64/3 GB. Dakle izgleda ipak da postoji jedna verzija (64/3 GB, dual sim) samo u više boja, odnosno one 3 gore navedene (siva, šampanj i gold).bata bogdan napisao:Pa da, baš tako Joxy , gold se vodi kao premium modelkoji je i dual sim

- bata bogdan
- Banned
Slažem se sa Roda92 i kvaka33 potpuno.
Moj razlog kupovine x2 je, zato što je dual sim, pisao sam vec o tome. Naravno da je x2 po specifikacijama bolji od x1.
Iskreno i nije neko veliko ulaganje keša, a pa opet za tu razliku od 100e i jos nesto dobije se više u odnosu na x1, što je priznaćete podnosljivo
Moj razlog kupovine x2 je, zato što je dual sim, pisao sam vec o tome. Naravno da je x2 po specifikacijama bolji od x1.
Iskreno i nije neko veliko ulaganje keša, a pa opet za tu razliku od 100e i jos nesto dobije se više u odnosu na x1, što je priznaćete podnosljivo

Huawei
Da da tebi je varijanta za 350e da uzimas odmah i da se bijes nogom u gu**** kako je dobra prilika. I da je bolji bolji je za te pare svakako.
Slusalice nisam probao, a zvucnik razbija sa kvalitetom, jedno 3x kvalitetniji zvuk nego na note 4. Ali dobro, nije to ista kategorija uredjaja, i ne bio kvalitetan kad je toliki. Bas premium.