Huawei P8 max
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Re: Huawei P8 max
A kvaliet razgovora? Jačina u toku razgovora u odnosu na note 4?
Mogu li da te zamolim da probaš zvuk ako si u mogućnosti sa nekim boljim sluškama? To me mnogo zanima, onda uporedi sa zvukom note 4 ili još bolje ako si koristio M8.
Čekamo i par slika sa kamere, da vidimo da li je bolja od P8 ili ista.
Mogu li da te zamolim da probaš zvuk ako si u mogućnosti sa nekim boljim sluškama? To me mnogo zanima, onda uporedi sa zvukom note 4 ili još bolje ako si koristio M8.
Čekamo i par slika sa kamere, da vidimo da li je bolja od P8 ili ista.
Ne koristim ga,posle sat vremena sam ga vratio u kutiju i stavio na oglas. Ne mogu da mu oprostim viber i whatsapp. Izgleda se svadjaju sa fabrickom huawei kontakt aplikacijom - resice apdejt a do tada neka mene na note4.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Izgleda da lollipop pravi problem na Huawei modelima sa kontaktima. Pri ruci mi je svakodnevno Huawei G630, oni ima JB 4.3 i nikakav problem sa kontaktima ni na Viber-u ni na Whatsapp.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Baraba
E jbg. Onda da se zaobiđe, čim si ti to bacio na oglas.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Je.li taj problem sporadican ili definitivno bug neki?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
-
- Novajlija
- Pridružio se: Čet, 24. Maj 2007. 15:15
MTS ga skinuo sa sajta. Ko zna kada će uopšte i doći na naše tržište...
Neverovatno kakav profesionalizam, uzas. Jos uzeli okacili dva dana navodno cene uredjaja, pozoves kao stize rezerviste. Sutradan nemamo.
Samo da zamazu oci, jer su ga najavljivali mesec dana.
pa msm koja im je logika, ne znam sta su hteli, da kod nas stigne, a u evropi ga nema nigde. . . bruka
Samo da zamazu oci, jer su ga najavljivali mesec dana.
pa msm koja im je logika, ne znam sta su hteli, da kod nas stigne, a u evropi ga nema nigde. . . bruka
- kvaka33
- Expert
A nista novo,opet se vrti 5 istih firmi,mada da se ne lazemo i huawei snosi dobar deo odgovornosti
Nije zamazivanje ociju, zaista je bilo p8max, ali izuzetno ogranicene kolicine, prosto je planulo, jednog sam ja licno posedovao ali na kraju odustao od njega!
Ali to sto kazes, nema ga niko u Evropi, zanimljivo je da ga je bilo bas u Srbiji.
Ali to sto kazes, nema ga niko u Evropi, zanimljivo je da ga je bilo bas u Srbiji.

Nije im u interesu da prodaju huawei modele, jer pada onda traznja za s6, note 4, sada vidim da su okacili i z5. I automatski su ih odmah sklonili, mate7 i p8 max. A mate7 moze da se uzme ali za biz korisnike.
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Ne sklanjaju oni modele nego jednostavno se rasprodaju. Za Mate 7 znam provereno da je ogromna potražnja a iz nekog razloga dobavljači prave problem pa ih ima u navratima.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Ako je već bio kod nas u mts u ponudi, bice opet, lagano samo. Evo u de ga još uvek nigde nema da se kupi eu verzija. A takodje evo i x2 opet više nema gde da se kupi sem eBay i Amazon. Izgleda da je problem u ovlašćenim dobavljacima kako i za p8max tako i za x2 ovde u de.
Huawei
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
A realno dobavljačima se "ne isplati" da nabavljaju Huawei telefone, a ni prodavcima se "ne isplati" da se cimaju oko nabavke istih. Konkretno iz par razloga. Prvi: predrasude - na samu reč Huawei 90% ljudi će reći kinez, jeftino, brzo se kvari i to uglavnom zbog onih starijih telefona koje su operateri nabavljali na kilo i koji su stvarno bili krševi. Dok je skroz druga priča ako taj telefon proizvodi npr LG, Samsung iako postoji mogućnost da su inferiorniji. Druga stvar je i dosta manja potražnja za "ne tako jakim" brendovima poput Huawei, Lenovo, Meizu, Xiaomi. Pre će neki prosečan korisnik (koji nije forumaš ili veliki ljubitelj smartfonova) da se odluči da pazari LG/Samsung fon iz srednjeg segmenta nego flagship marke Huawei ili ovih gore nabrojanih kompanija. A razlog je jednostavan - nije toliko poznat brend u našoj zemlji. Ne deluje im sigurno, a i brate kako možeš da budeš faca u kafiću ako na stolu nemaš Samsung/Apple. Nije hejt, već surova istina današnjice.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Pa cist kompleks ljudi u Srbiji da im je najbitnije sta ce da spuste na sto u kaficu, ali surova realnost. A da je problem do dobavljaca to stoji, to se vidi i po ovim sitnim radnjicama koje modele nabavljaju i sta guraju u prodaju. A sto se tice marki koje si nabrojao u tzv drugu kategoriju uskoro ce one da se umesaju i pomute racune vodecim.
Sad skrecem sa teme, imao sam prilike da se poigram sa meizu m2 note, ne zadovoljava moje standarde velicine, ali onakav telefon za 170e nema sanse da se nadje u cenovnom rangu kod nijednog vodeceg brenda lg, samsunga.
Sad skrecem sa teme, imao sam prilike da se poigram sa meizu m2 note, ne zadovoljava moje standarde velicine, ali onakav telefon za 170e nema sanse da se nadje u cenovnom rangu kod nijednog vodeceg brenda lg, samsunga.
- bata bogdan
- Banned
Upravo bas tako, ali opet evo ja lično sam prezadovoljan sa Huawei, da nisam ne bih ni drugi Huawei telefon kupio. Kad sam kupio x1, bio sam i vise nego skeptičan kako će sve da radi itd itd, međutim skroz pozitivan utisak imam za Huawei, pogotovo što jedini izbacuju više nego dobre phablete od 6" do 7". Pisao sam vec, bice druga priča za godinu, najviše dve što se tiče huawei telefona, na dobrom su putu da postanu prepoznatljivi po imenu a tako i po kvalitetu telefona.,mada imaju oni jos dosta toga da dopune i srede, najviše što se tiče update, korisnicima kojima je to baš baš bitna stavka, a svaki update ne znači i da će odredjeni model telefona i bolje da radi, a to se bas pokazalo na pojedinim brendovima. Kako god, svako zna šta želi za svoje pare, izbor je velik za sve nas. Lično više necu plaćati 50% telefon samo zbog imena, jer ni jedan telefon ne vredi više od 400e,ali bas ni jedan.
Odosmo u off, p8max je odličan telefon, konkurenciju uopšte nema, skup jeste i uopšte ne opravdavam tu veliku cenu.
Odosmo u off, p8max je odličan telefon, konkurenciju uopšte nema, skup jeste i uopšte ne opravdavam tu veliku cenu.
Huawei
- kvaka33
- Expert
Dzaba prica,druze moj
Dok teme na samsungu i iphonu budu imale stotine strana a na drugim temama po 20 nista se nece promeniti
Da li je to opravdano ili nije ,da li je to stvar reklame ,pomodarstva,kvaliteta,ne bih da ulazim u pricu,posto svako za svoj novac ima prava da kupi sta hoce
Dok teme na samsungu i iphonu budu imale stotine strana a na drugim temama po 20 nista se nece promeniti
Da li je to opravdano ili nije ,da li je to stvar reklame ,pomodarstva,kvaliteta,ne bih da ulazim u pricu,posto svako za svoj novac ima prava da kupi sta hoce
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Pa naravno da jesi, isto kao iLuka svojim Ajfonima, miodrage svojim Lumijama, a 1808 - bilo čime što nije na WP OS-u.bata bogdan napisao:evo ja lično sam prezadovoljan sa Huawei, da nisam ne bih ni drugi Huawei telefon kupio.

- Baraba
^ +1. Poenta.
Različiti su parametri. Luka sledeće godine neće mnogo dodati za novi model, nije ni ove, dok neko sa S5 ko je prelazio na S6 dodaje dosta...
Dosta faktora utiče na izbor telefona, ne prati svako trend ko nosi dobro cenovno izbalansiran telefon
Različiti su parametri. Luka sledeće godine neće mnogo dodati za novi model, nije ni ove, dok neko sa S5 ko je prelazio na S6 dodaje dosta...
Dosta faktora utiče na izbor telefona, ne prati svako trend ko nosi dobro cenovno izbalansiran telefon

- bata bogdan
- Banned
Ja nisam vezan za Huawei, cim bude veći izbor phableta, a da nude nesto bolje od Huawei, bez problema bih prešao dal to bio npr htc, lumia, Apple itd itd...ali sa nekom normalnom cenom. Nije mi čak ni OS bitanEvindzer napisao: Pa naravno da jesi, isto kao iLuka svojim Ajfonima, miodrage svojim Lumijama, a 1808 - bilo čime što nije na WP OS-u.![]()
![]()
![]()

Eto ja da sam prodao x1, doplata bi bila 100e za x2, što uopšte nije puno u odnosu sta se dobija sa x2. Tako da i kada izadje x3, opet će biti +/-100e razlika za doplatu.
Znam ja da deluje da sam ja sad zagrizen samo huawei pa huawei, ima ovde gorih i od mene i od miodrage i 1808...
Huawei
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Ma, samo sam se šalio, znam kako razmišljaš. Takođe, primetio sam da na tvojoj listi potencijalnih zamena za Huavei nema Samsunga.
Samo, ne očekuj da se u sledećih godinu ili dve pojavi nešto što će zadovoljiti tvoje potrebe po toj ceni, a da nije havajac - bar tako sada izgleda.
I pusti Barabu i njegove komentare, on samo pokušava da nas posvađa.

Samo, ne očekuj da se u sledećih godinu ili dve pojavi nešto što će zadovoljiti tvoje potrebe po toj ceni, a da nije havajac - bar tako sada izgleda.
I pusti Barabu i njegove komentare, on samo pokušava da nas posvađa.