Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Pozdrav ljudi odnedavno sam vlasnik ovog p1 lite i mogu reci da sam zaista prilicno zadovoljan,nisam neki heavy user tako da je za moje potrebe sve za pet
e sad me zanima nesto,posto sam ranije koristio xperia z2 i na njoj sam imao instaliranu aplikaciju AC Display(vjerujem da vecina zna o cemu se radi),na p10 lite sam instalirao ali izgleda da ne radi vjerovatno zbog fingerprinta ili sa tim u vezi
bas sam se nekoliko godina sa z2 navikao da cim izvadim mob iz dzepa mogu vidjeti vrijeme i koje su notifikacije stigle bez da ga otkljucavam,pa me zanima da li ima neka aplikacija slicna pomenutoj ili neka caka sa ovim mobom kako bi imao nesto bar slicno tome
"Malo" me smara ovo dodavanje slika preko Tapatoka i drugih aplikacija, iskreno msm da bi forum bio MNOGO vise poseceniji da je sve to malo olaksano. Samo to dodavanje slika kada bi resili i forum bi bio extra
Imam i jedno pitanje:
- Kako se na Huawei P10 lite radi "Hard reset" nprm. na Samsungu drzis (3.tastera dok se fon ne upali, mora biti ugasen) home taster, volume+ i on/off i onda brises wipe cache i msm neku particiju mada nebitno ovde
Unapred hvala na odgovoru
МИР БОЖЈИ, ХРИСТОС СЕ РОДИ !
Green, ja koliko vidim ovo je forum "Mobilni svet" a ne forum racunara bio sam na mnogim drugim stranicama koje su predvidjene za komp pa dodajem slike sa fona
Mugy, bio si potpuno u pravu za led lampicu ali bukvalno je kako si naveo pratio sam nocas i bas tako radi
Pa sta ako je "Mobilni svet". Forum postoji jos od 2003. godine, koji se jedno izvesno vreme mogao pratiti samo preko racunara. Ne kontam sta zelis da kazes...
Ti onda dodavaj slike preko fona na tim drugim stranicama, ako ti je tako lakse.
stric stefan napisao:Pozdrav ljudi odnedavno sam vlasnik ovog p1 lite i mogu reci da sam zaista prilicno zadovoljan,nisam neki heavy user tako da je za moje potrebe sve za pet
e sad me zanima nesto,posto sam ranije koristio xperia z2 i na njoj sam imao instaliranu aplikaciju AC Display(vjerujem da vecina zna o cemu se radi),na p10 lite sam instalirao ali izgleda da ne radi vjerovatno zbog fingerprinta ili sa tim u vezi
bas sam se nekoliko godina sa z2 navikao da cim izvadim mob iz dzepa mogu vidjeti vrijeme i koje su notifikacije stigle bez da ga otkljucavam,pa me zanima da li ima neka aplikacija slicna pomenutoj ili neka caka sa ovim mobom kako bi imao nesto bar slicno tome
Bio je Mobilni magazin, COM, GSM&COM , Mobi i jos neki. IT je bio za kompjutere
Nista od toga nije bitno za ovu temu pitah kako se radi Hard reset na P10 lite
owoono, pravis se malo grbav po ledjima, a?
Koliko mi je poznato, mobilnisvet nije imao svoj casopis. Mobilni magazin je imao svoj web sajt, ali nije imao forum.
A za hard reset, pola minuta na google search i sve ti je crno na belo.
Green napisao:owoono, pravis se malo grbav po ledjima, a?
Koliko mi je poznato, mobilnisvet nije imao svoj casopis. Mobilni magazin je imao svoj web sajt, ali nije imao forum.
A za hard reset, pola minuta na google search i sve ti je crno na belo.
Green, svaka cast na odgovoru veoma konkretan odgovor jednog VIP strucnjaka
U svakom slucaju hvala na odgovoru
Uzeo ženčetov burazer P10 lite preko mts-a. Za sada oduševljen telefonom. Uleteo sam mu kod za Nova Prime i malo ga sredio. Inače sam probao i quick charger koji je dobio uz njega na mom honoru i od 20ak % do 100tke je nagurao za manje od sat i po, a ladan bio k'o sa njegovim kad se puni. Sad mi nije više jasno da li ovo moje čudo podržava ili ne podržava quick charge jer vidim da je osetno brže punjenje, ali ne znam da li je to to. [emoji38]
Pa ja sam kontao da brzo punjenje zavisi od punjača, ako si napunio brže telefon onda je to to. Jer i na p8 light koji ima moja ćera brže puni sa mojim punjačem od p10light nego sa običnim, tako sam nešto i skontao da od punjača sve zavisi da li će biti fast ili slow.
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.