Huawei Ascend Mate7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Re: Huawei Ascend Mate7
Ok danas sam ga cackao u Tehnomaniji i RASPAMETIO se. Kakva ekrancina,od metala ili cega vec ,citam ovde jaaako dugo koliko ste odusevljeni izradom i kako to izgleda kad se uzme u ruku i tek od danas znam na sta ste mislili. Nemam pojma kako cu se snaci sa 6 inca,preveliko je definitivno ali bacam se na komentare ,reviewove ,oglase veceras. Sto mu kasni lolipop ? Zamolio bih samo ako ima nekih ociglednih stvari koje nisu dobre i nerviraju vas mnogo da kazete ,ako je napisano na prethodnim stranicama ne morate ponavljati ,procitacu sve.
@Tyrael, ja sam se isto bojao zbog velicine, to me je najvise odbijalo. Bukvalno sam se navikao za pola sata, svi ostali telefoni su mi mali sada. Stara s2 mi je kao kutija sibica
evo ja imam 5 dana telefon i odusevljen sam 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Moram priznati da izgleda odlicno, i zaista elegantno, iako ja preferiram samo crne telefone.
Zapravo, dozi elegancije mu i doprinosi bela boja - telefona i futrole.

Zapravo, dozi elegancije mu i doprinosi bela boja - telefona i futrole.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Uređaj izgleda zaista premuim, ali futrola ne. Ona, po meni, kvari utisak.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bogami Havajci su prevazišli svaku konkurenciju što se baterije tiče, svaka ima čast, pitanje je samo zašto i kako to ne mogu i drugi da imaju toliku bateriju i toliko trajanje baterije?
Huawei
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Zavisi koje uredjaje poredis? Da su u klasi ili?
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
Sve uređaje koji su u toj veličini.... A ima tu dosta uređaja, a koji opet ne maju ni blizu trajanje baterije kao mate7.
Ko sto rekoh, ako je Huawei to dobro uradio sa mate7, pitanje je šta drugi brendovi čekaju?
Zar nije i danas bitna baterija, to jest što duže trajanje baterije?
Ko sto rekoh, ako je Huawei to dobro uradio sa mate7, pitanje je šta drugi brendovi čekaju?
Zar nije i danas bitna baterija, to jest što duže trajanje baterije?
Huawei
Metal + koza = kombinacija koja mi se licno jako dopada.znemanja napisao:Uređaj izgleda zaista premuim, ali futrola ne. Ona, po meni, kvari utisak.
Ali dobro, sve je to stvar ukusa.

- Zile995
- Expert
E pa tu je najbolji u klasi sto se baterije tice.
Phablet kategorija tesko... Odredjeni, manji uredjaji imaju odlicnu bateriju, blizu mate 7 ali ne bolji.
Bitna je, ali je sve preko 8h(MAX) SoT-a totalno nepotrebno. Ma bezi ko ce da gleda toliko u ekran(trecina dana ode na spavanje, jos sada treba i na telefon
)
Phablet kategorija tesko... Odredjeni, manji uredjaji imaju odlicnu bateriju, blizu mate 7 ali ne bolji.
Bitna je, ali je sve preko 8h(MAX) SoT-a totalno nepotrebno. Ma bezi ko ce da gleda toliko u ekran(trecina dana ode na spavanje, jos sada treba i na telefon

- bata bogdan
- Banned
Žile, pa ne radi se samo o tome da u jednom danu blejim u ekran 8h?
Kod huawei to može da sveukupno bude u dva do tri dana, u tome je fora, što konkurencija ne može da predje ni 24h uz neki SOT od 4h +/-.
A slobodno mogu i da napisem da mate7, sije sve sa baterijom od 5,5" pa do 6,5".
Kod huawei to može da sveukupno bude u dva do tri dana, u tome je fora, što konkurencija ne može da predje ni 24h uz neki SOT od 4h +/-.
A slobodno mogu i da napisem da mate7, sije sve sa baterijom od 5,5" pa do 6,5".
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Što se tiče baterije, za tu dijagonalu ekrana je odlična, ali za standardnije veličine (5-5.5 inča) ima još jako dobrih modela sa odličnim autonomijom, cak i boljom (g2, s5, z2, z3).
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- Zile995
- Expert
Moze da bude ako volis takav nacin koriscenja. Onda ti je dovoljan telefon sa duplo slabijom baterijom koji mozes koristiti isto kao mate 7 prvog dana i uvece puniti pred spavanje. Razlika je u koriscenju: Hard core ili neki prosek.
Ma ok je mate 7, nego ne znam kakva mu je baterija na lollipop-u?!
Ma ok je mate 7, nego ne znam kakva mu je baterija na lollipop-u?!
- bata bogdan
- Banned
Žile kolega, velika je razlika, kad ja npr, dosta koristim svoj x1 u toku dana, što privatno što poslovno, i dodjes kuci sa 50% baterije, i ne razmisljas o punjaču , tek sutra dan kad se vratim sa posla ide na punjač.
Huawei
Ne radi se tu samo o SOT-u i gledanju u ekran.Zile995 napisao:...ali je sve preko 8h(MAX) SoT-a totalno nepotrebno. Ma bezi ko ce da gleda toliko u ekran(trecina dana ode na spavanje, jos sada treba i na telefon)...

Sot je dobar nacin, uslovno receno dogovoren, pomocu kog se uporedjuju baterije telefona.
Ako neki uredjaj ima veci sot od nekog drugog uredjaja, to takodje znaci da ce taj prvi uredjaj duze izdrzati i pri nekim drugim radnjama.
Ja sam sa mate7 siguran da u toku dana necu dopunjavati pri hard koriscenju.
Takodje sam siguran da necu dopunjavati 2 do 3 dana ukoliko ga blaze koristim.
Ne prihvatam to sto si rekao da je ovolika baterija bespotrebna.

Velika baterija je jako dobra stvar.

- Zile995
- Expert
Ma kapiram te ja, ali kad kazes "dosta koristim" ocekujem da je baterija na 10% 
Sta je to toliko strasno o punjacu
Samo gurnes i gotovo. Vazno da izgura do ponoci, a kad se vratis kuci nije toliko strasno(dopunjavanje ne skodi).
Meni nista ne znaci takav nacin koriscenja(drugi dan pa puni), mozda sada. To je tebi ok, sta znam, nemam nista protiv takvog koriscenja. Vazno je da mate 7 ima odlicnu bateriju, zadovoljan ja, zadovoljan ti, pa i nije toliko vazno kako se koristi

Sta je to toliko strasno o punjacu

Meni nista ne znaci takav nacin koriscenja(drugi dan pa puni), mozda sada. To je tebi ok, sta znam, nemam nista protiv takvog koriscenja. Vazno je da mate 7 ima odlicnu bateriju, zadovoljan ja, zadovoljan ti, pa i nije toliko vazno kako se koristi

- bata bogdan
- Banned
Jako je velika razlika, dok koristiš uređaje koji svaki dan moraju na punjač, to jest svako veče, i onda kupis Huawei, gde zaboraviš na punjenje i gledanje koliko je baterije ostalo.
Da, takodje mislim da ce baterija postojati jedan od bitnijih faktora u izboru kupovine telefona, naravno sve prema svojim potrebama.
Umesto što pojedini brend9vi guraju neke bespotrebne cifre, brojke, gde normalan korisnik, to jest običan korisnik nista nece primetiti u radu, ali će zato primetiti ako je baterija bolja.
Da, takodje mislim da ce baterija postojati jedan od bitnijih faktora u izboru kupovine telefona, naravno sve prema svojim potrebama.
Umesto što pojedini brend9vi guraju neke bespotrebne cifre, brojke, gde normalan korisnik, to jest običan korisnik nista nece primetiti u radu, ali će zato primetiti ako je baterija bolja.
Huawei
- Zile995
- Expert
Ma sve okdrom napisao:Ne prihvatam to sto si rekao da je ovolika baterija bespotrebna.![]()

Dobra je recimo sto veca baterija pri lepo optimizovanom sitemu, pa u deep sleep-u i ne osetis pad %.
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Nista samo da kazem da sam narucio Mate 7 black , u mtsu na box paket
Procitao sam sve komentare na ovom forumu, gsmareni i ostalim sajtovima gde god sam nasao.Mislim da se necu prevariti , nisam nasao ni jedno negativno iskustvo vezano za ovaj telefon.
Samo mi recite gde ste nasli originalne futrole za njega? video sam na KP neku draganu prodaje ih po 2hiljade mislio sam da uzmem jednu crnu da mi se slaze uz telefon
U sustini ne mogu da docekam da stigne , bas me zanima da li ce bi potpuno odgovarati!

Samo mi recite gde ste nasli originalne futrole za njega? video sam na KP neku draganu prodaje ih po 2hiljade mislio sam da uzmem jednu crnu da mi se slaze uz telefon

U sustini ne mogu da docekam da stigne , bas me zanima da li ce bi potpuno odgovarati!
Ja sam svoju original flip futrolu kupio kod Dragane. Preporuke...