E, bila bi fora, pa da nastavimo u tandemu sa istim telefonima.

Mada još nisam ni jedan konkretno Huawei gledao. Ono što je u mom domašaju su telefoni od oko 20.000, pa šta odatle ima da se odabere. Huawei deluje zanimljivo, ali mi je u zadnje vreme više Nokia privukla pažnju zbog nadogradnji koje obećavaju. Ne znam kakav je Huawei po tom pitanju, i da li bi se tako nečemu kod njih mogao nadati kod telefona od oko 25.000 recimo?

(Govorim o ceni u velikim radnjama i kod operatera.) Sony je recimo mojoj mami ispao odličan, ali kad sam bolje upoznao njihov skin, nešto ga i ne bih sebi kupovao. Možda i nešto što mu ja doživljavam kao manu i nije mana, nego da mi nešto promiče, ali nisam uveren...
Tako da sam za sebe trenutno između Huaweija i Nokije, ali - o tom po tom. Daleko sam još od potrebe za novim telefonom, ovaj mi odlično radi, a i ove koje imam bi mi bilo žao da ih prodam, a žao bi mi bilo i da stoje u fioci.

I još uvek mi je Windows draži, mada i pri prelasku na Android znam da bih dobio dosta toga što bi mi pomoglo da prežalim pločice.
Definitivno ću neki put u skorije vreme pročačkati u nekoj MTS-ovoj ili čijoj već poslovnici koji Huawei i koju Nokiju.
Sent from mTalk