Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
bata bogdan, za sad sam zadovoljan telefonom. Sem što mi se s vremena na vreme malko uspori tj štucne sve ostalo je super.
Da li imate preporuku za neki muzički plejer kako bih još malo pojačao glasnoću na slišalicama ili možda neki tvik tj. nešto da flešnem ili instaliram?
bata bogdan, štucne, secne, zamrzne se, zaglupi. Desi se na sekund. Npr. kad pritisnem kradrat (pokazuje aktivne app i koliko je slobodno RAM-a) tu isto nekad zamrzne, prikaže prvo jednu app a onda i ostale posle pola sekunde ili sekundu...
Dream Weaver, da, bio bi zvuk glasniji. Međutim, činimi se da je za Viper potreban root, ali nisam 100% siguran. Sve svoje Androdi uređaje odmah root-ujem, pa više ne znam za šta je potreban root, a za za šta ne. Pogledaj na XDA, samo kucaj Viper4Androdi i sve imaš tamo objašnjeno.
@DW, da nije vreo, kad se zakoci? Nemoj da me bedacis sad, mislio sam da sam našao nov fon za ženu, svidja joj se note 4, ja je ubedjujem za Havajca. Nisam pametan više. Što se tiče zuka, ovo ne može da ima bolji zvuk od note 4, bolji je dac u note. Sa viperom možeš da pojacas zvuk, na nekim telefonima mi jednostavno ne daje nikakav efekat, na nekim možeš da ogluvis. To je neko moje iskustvo. Dobićeš na jačini, ne i kvalitetu zvuka. Mora root.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.