Huawei Ascend Mate7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Re: Huawei Ascend Mate7
Drugari, da li se vama dešava da app drawer ima problem.
Najčešće kad sam duže na IGu ali kod nekih drugih app, kad se vratim na home skrin, aprlikacije tj folderi (sve app su mi popakovane u foldere) nestanu pa počnu da se pojavljuju i opet deo njih nestane i onda se sve pojave.
Ne dešava se uvek ali se dešava i najčešće kad sam duže na IGu. Ista stvar je i kad odem na drugi ekran dok se to dešava samo što nestanu i pojeve se vidžeti koji su na tom ekranu.
Najčešće kad sam duže na IGu ali kod nekih drugih app, kad se vratim na home skrin, aprlikacije tj folderi (sve app su mi popakovane u foldere) nestanu pa počnu da se pojavljuju i opet deo njih nestane i onda se sve pojave.
Ne dešava se uvek ali se dešava i najčešće kad sam duže na IGu. Ista stvar je i kad odem na drugi ekran dok se to dešava samo što nestanu i pojeve se vidžeti koji su na tom ekranu.
and justice for all...
Hoce to da se desi ponekad.
Pa dobro, mora i nas Mate 7 imati neku manu.
Mislim da ce Lollipop to ispraviti, samo ga treba docekati, bas preteruju koliko kasni.
Lollipop cekam samo iz razloga sto verujem da ce ispeglati tako neke softverske sitnice. Pored toga sto si naveo, primetio sam da fabricka app "baterijska lampa" hoce da krešuje kada se izlazi iz nje.
Pa dobro, mora i nas Mate 7 imati neku manu.

Mislim da ce Lollipop to ispraviti, samo ga treba docekati, bas preteruju koliko kasni.
Lollipop cekam samo iz razloga sto verujem da ce ispeglati tako neke softverske sitnice. Pored toga sto si naveo, primetio sam da fabricka app "baterijska lampa" hoce da krešuje kada se izlazi iz nje.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
drom, znači dešava ti se? Meni se svaki dan to desi i to nekad više puta...
Sa baterijskom lampom nisam imao problema ali je retko koristim. Imam app koja uključi flash kad protresem fon (power button flashlight) i lepo radi
Sa baterijskom lampom nisam imao problema ali je retko koristim. Imam app koja uključi flash kad protresem fon (power button flashlight) i lepo radi

and justice for all...
Desava se i meni isto to. Mozda ne bas toliko cesto.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
drom, koliko imaš slobodne interne memorije? Kod mene je manje oko 800 mb 

and justice for all...
Oko 500-700mb mi je gotovo uvek slobodno, sta god mu radio.
- Dream Weaver
- Mobil manijak
drom, ne RAM nego interne memorije telefona koja je 16 GB 

and justice for all...
Nisam siguran da najbolje razumem suštinu pitanja, razumem sta me pitas, ali ne znam sta je poenta pitanja, i sta ti znaci to da imas manje 800 mb?

- Dream Weaver
- Mobil manijak
Tripujem se da fon možda ima problem u radu jer imam suviše malo interne memorije, koje je trenutno oko 700 mb od 16 GB.
Pa da uporedim sa tobom
Pa da uporedim sa tobom

and justice for all...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Izasla je nova verzija bete b317 , svi kazu da radi odlicno da je ispeglana i ima samo par sitnih buggova. To je verovatno verzija koju ce releasovati uskoro nadajmo se
jer je prosao avgust , a toliko su obecavali da nema smisla!

- Dream Weaver
- Mobil manijak
Baš sam danas čitao na xda o toj beta verziji, i dalje zeza ali je bolja nego prethodna 
Nadam se da će do kraja septembra pustiti 5.1.1.

Nadam se da će do kraja septembra pustiti 5.1.1.

and justice for all...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Jedva cekam da isprobam kameru. Koliko sam video ubacen je nightmode,slowmotion i timelapse mode
Ui kamere izgleda malo bolje i sve je nekako kompaktnije ( mozete videti na youtube-u(Huawei Mate 7 Testing Camera with Unofficial Lollipop 5 1)
Trenutno slike nocu su ocajne ali videcemo kako ce izgledati sa 5.1.1
Izmenjeni su i skoro svi zvukovi UI-a , zvuk prilikom paljenja telefona , slikanja itd. Nadam se da su promenili i zvuk tastature , je ovo zvuci smesno na kitketu
Ui kamere izgleda malo bolje i sve je nekako kompaktnije ( mozete videti na youtube-u(Huawei Mate 7 Testing Camera with Unofficial Lollipop 5 1)
Trenutno slike nocu su ocajne ali videcemo kako ce izgledati sa 5.1.1
Izmenjeni su i skoro svi zvukovi UI-a , zvuk prilikom paljenja telefona , slikanja itd. Nadam se da su promenili i zvuk tastature , je ovo zvuci smesno na kitketu

- Dream Weaver
- Mobil manijak
hynic, ja se nadam da će na 5.1.1. raditi brže i stablnije i da će baterija još duže da traje 

and justice for all...
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Evo da se i ja prijavim ovde, pošto sam od pre dva dana vlasnik crnog Mate 7.
Prvi utisci su bili fantastični, sve radi glatko, sistem lepo izgleda, kamera solidna. Međutim, juče izvadim sim karticu iz nekog razloga, vratim u tel kad on neće da je detektuje. Probam opet, on neće. Malo proguglam po netu kad ono, ima ljudi koji se žale na taj problem, kao loši kontakti na čitaču sim kartice.
Odneo sam ga danas u ovlašćeni servis i kao javiće mi za 2-3 dana. Valjda će sve biti ok pošto je tel dobijen na poklon od osobe koja radi kod jednog operatera i koja ga je dobila isto tako od nekoga iz PIN computersa pa tel nema fiskalni a ni garancija nije popunjena
Baš mi nešto to pokvari početno oduševljenje telefonom, za koji i dalje mislim da je odličan, samo da ovo sa garancijom ispadne kako treba.
Prvi utisci su bili fantastični, sve radi glatko, sistem lepo izgleda, kamera solidna. Međutim, juče izvadim sim karticu iz nekog razloga, vratim u tel kad on neće da je detektuje. Probam opet, on neće. Malo proguglam po netu kad ono, ima ljudi koji se žale na taj problem, kao loši kontakti na čitaču sim kartice.
Odneo sam ga danas u ovlašćeni servis i kao javiće mi za 2-3 dana. Valjda će sve biti ok pošto je tel dobijen na poklon od osobe koja radi kod jednog operatera i koja ga je dobila isto tako od nekoga iz PIN computersa pa tel nema fiskalni a ni garancija nije popunjena

Baš mi nešto to pokvari početno oduševljenje telefonom, za koji i dalje mislim da je odličan, samo da ovo sa garancijom ispadne kako treba.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
E jesi baksuz 
Pa jesi probao još neku sim karticu osim tvoje?
Ja sam kod mog x1, par puta vadio karticu i nisam imao sličan problem.
Kako sitnica zna da pokvari uživanje u telefonu, pogotovo tvoj ovaj slučaj, bzvz skroz...

Pa jesi probao još neku sim karticu osim tvoje?
Ja sam kod mog x1, par puta vadio karticu i nisam imao sličan problem.
Kako sitnica zna da pokvari uživanje u telefonu, pogotovo tvoj ovaj slučaj, bzvz skroz...
Huawei
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Nisam probao, vracao sam karticu u drugi tel i radi normalno. Primetio sam međutim da je na kartici izgrabana plastika verovatno pinova tj kontakata, pa je moguće da se neki od njih zalomio. Jbm li ga, valjda ce da uvaže garanciju inače ću da ih pobijem sve 

- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Zmajbb izgleda da je to generalno mana Huawei modela. Isti problem sam imao na dva huawei model, G630 i neki iz Y serije. Posle vađenja SIM kartice i ponovnog insertovanja iste, telefon jednostavno nije hteo da je detektuje, par puta probao i ništa. Spletom okolnosti sam to sve ostavio na par sati i kada sam ponovo probao (posle tih par sati) telefon je bez problem detektovao SIM karticu. Šta je tu konkretno bio problem, ne znam.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Nemojte da se odmah generalizuje da je to česta pojava kod Huawei, nije, ali ja sam pročitao možda par primera i to samo na g7 modelu, kako god, može da se desi kod svakog modela telefona...
Huawei
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Samo sam konstatovao da se to meni desilo na dva Huawei modela, a isto tako sam slično pročitao kada sam google-ovao rešenje tog problem. Ljudi su se žalili na razne Huawei modele, ali nigde nisam pročitao šta je konkretno problem.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 02. Jun 2015. 01:15
- :: Note 2
Zmajbb napisao:Evo da se i ja prijavim ovde, pošto sam od pre dva dana vlasnik crnog Mate 7.
Odneo sam ga danas u ovlašćeni servis i kao javiće mi za 2-3 dana. Valjda će sve biti ok pošto je tel dobijen na poklon od osobe koja radi kod jednog operatera i koja ga je dobila isto tako od nekoga iz PIN computersa pa tel nema fiskalni a ni garancija nije popunjena![]()
isti slucaj kao kod mene, imam istu Pinovu garanciju, bez fiskalnog, doduse popunjenu. S tim sto ja nemam problema sa citanjem SIM kartice vec sa gubljenjem signala (sto je u neku ruku slicno), cekam da odem u BG, da bih odneo telefon u servis i video sta se desava. jer je signal blago receno ocajan.