Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Izgleda kao da je ovaj review snimljen iz prvog i jedinog puta, bez neke prethodne pripreme. Dosta usporeno priča, par puta se spetljao pri izgovaranju reči, itd.
Čačkao sam P9 u Ušću pre nedelju, dve i nije ostavio loš utisak na mene. Dve stvari mi jesu smetale, a to su veličina koja je za mene mala, kao i to što je prelagan. Zbog toga imam osećaj kao da držim neku igračkicu u ruci.
Dosta je lepši uživo. Osim pomenute (ne)težine ima se premium osećaj u ruci. Sam softver neću komentarisati jer ti izložbeni primerci nisu baš reprezentativni. Ekran mi deluje dobro, lep prikaz boja.
Ali ipak, kada bih morao da biram između iP6S, S7 i P9, njega bih uzeo poslednjeg. Nije mi to to.
Zvuk na zvucnicima i u slusalici je isto vrhunski. Softver zna da stuca, pogotovo kretanje kroz opcije u kameri. Kamera je dobra, dosta opcija, taj bokeh efekat je skroz pristojan, al je focus prilicno spor. Kad se sve sabere nije to jos na nivou iP i Samsunga, al je i cijena nesto niza.
P9 only napisao:(...) američka jabuka truli polako ali sigurno
Nagriza je crv sumnje.
Ali za to su sami krivi, ovo će biti treća godina kako "cepaju" jedno te isto.
Nego, da se vratimo temi: niko ništa ne piše, ima li ovaj model gde izložen u BGD-u? Svi pokupovali onu olakšanu varijantu, a za flegšip ih baš zabole.
Takođe i meni smeta što je bas lagan, ja lično nisam bas nesto oduševljen sa p9...ne znam, valjda sam više očekivao. Ali nije to svakako ni fon za mene od 5,2 i 5,5, premalo
Bolja kamera, bolja baterija, veci telefon samim tim i ekran. Kvalitet izrade mozda za nijansu bolji kod P9. Ekran slicnog kvaliteta.
iOS je bolje ispglan od androida sa Emuia.
Kvalitet prijema signala je kod oba odlicna.
IPhone je jdino bolji muzicki i sto gomila ljudi balavi na njega kao da je cudo tehnike.
Uzeh i ja juče P9, 32GB , sa jednim simom,u mistik boji kako su je krstili. Posle samsunga koji sam godinama koristio,i fijaska sa N7 ( nisam hteo S7/edge jer sam ga već imao ),prešao sam malo na P9 pa se nadam da će lepo da služi do proleća barem.
Prvi utisci su ok. Stavio staklo i providni silikon,naštelovao sve što treba .. još uvek nisam slikao ništa ali se nadam da će biti ok slike pošto slikam i previše
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.