Huawei Ascend Mate7
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Huawei Ascend Mate7
Sa validnom garancijom? Pri tome mislim na garanciju mts ili neke radnje, a ne one falsifikovane roming bez datuma, imei broja, podataka, itd već samo sa nekim potpisom i šatro pečatom?
Falsifikovane garancije? Jel to nesto masovno, prvi put cujem? Moze da se nadje lagano takav sa "validnom" garancijom mada vidim da otkad ga je mts opet dobio ljudi nisu normalni po oglasima
Sa druge strane sa obzirom na to kakav je huawei support nije ni bitno. Ode covek bez garancije u servis, javi se moj huawei profilu na fb i sve sredjeno.

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
- El Laki
- Prijatelj foruma
Ko još veruje u tu preprodaju telefona kupjenih direktno od uvoznika (Rominga) a na garantnom listu samo pečat (svako može da napravi pečat kakav želi) i neki bedni potpis od 2 slova. Ni datuma, ni podataka, ni imei broja, ništa. Takva garancija ne važi nigde. A to za podršku preko fb profila, ne znam, ali mi malo verovatno deluje da će kompanija besplatno sa popravi nešto za šta nema nikave podatke o poreklu i legalnosti.
To jos nisam vidjao al me ne cudi da se.kod nas bave takvom forama.
Uvek postoji serijski broj u slucaju telefona imei po kojem sve to moze da se vidi. Znam iz iskustva sa nekim drugim stvarima da je to sasvim dovoljno a za huawei znam iz iskustva drugih ljudi sa ovog foruma.
Uvek postoji serijski broj u slucaju telefona imei po kojem sve to moze da se vidi. Znam iz iskustva sa nekim drugim stvarima da je to sasvim dovoljno a za huawei znam iz iskustva drugih ljudi sa ovog foruma.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Dobro, to je super ako kažete da je zaista tako. A ovo za garanciju sam 100% siguran. Nisu svi, ali ogromna većina tih jeftinijih su romingovi.
Ja sam ih cak pitao za onu premijum garanciju jer je mts reklamirao.na sva zvona i rekli su mi da svaki mate 7 u srbiji ima 2 godine premijum garancije.
- El Laki
- Prijatelj foruma
To je odlično, nisam znao da primaju telefone bez papira u svoj servis. Pogotovo da uvaže i premium garanciju...
Pa nemaju ime kao neke firme pa moraju necim da privuku ljude, u ovom slucaju supportom.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Samo još kada bi imali i bolju softversku podršku jer ih ubiše bagovi koje mogu da reše za 48h kroz update od 30mb.
- Zmajbb
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 21. Jan 2014. 21:57
- :: Iphone SE
Ja sam lično imao problem sa telefonom i nosio u servis sa blanko garancijom, tj ispecatiranom bez datuma. U servisu mi vratili telefon jer nema datum kupovine...ja se obratio uvozniku (PIN Computers) oni našli telefon po imei broju, kad je uvežen, kome su ga oni prodali itd. Na kraju sam preko Moj Huawei stranice na fb ostvario pravo na garanciju i zamenu maticne ploce koja kosta 40.000 din. Dakle bez datuma kupovine i fiskalnog racuna. Elem, poenta je da se i takve garancije vrlo lako mogu proveriti kod uvoznika samo ako imate imei broj. Bitno da je telefon legalno uvežen, a sad gde si ga kupio, dobio, itd. nije njihova stvar.
Spori su sa updateovima ali ovaj final lp nema nijedan bag da sam ga nasao, mada, poslednja beta je jednako dobro radila.aEl Laki napisao:Samo još kada bi imali i bolju softversku podršku jer ih ubiše bagovi koje mogu da reše za 48h kroz update od 30mb.
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Bolje i da se kasni sa update, nego da izbace update u ovom slučaju Lolipop kao što je to bio problem sa Samsung, pogotovo s5, koji je imao gomilu problema.
Huawei
Zeznuli su lp za p7, imaju ga i sestra i devojka, uzasno laguje i fb crashuje.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
bata bogdan, Većina tih problem je rešena na S5, tako da Samsung pegla softver.
Jel' za Mate 7 dostupan Lilipop OTA?
Jel' za Mate 7 dostupan Lilipop OTA?
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- bata bogdan
- Banned
Znao sam da ces ti da se upecas kolega [emoji14] i da ces ti da se javis kad je samsung u pitanju
Ne želim da ulazim u raspravu!!!

Ne želim da ulazim u raspravu!!!
Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I Huawei je bolji sa podrškom od Samsunga.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Huawei je najbolji po pitanju podrške.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Znam da ste ozbiljni, narocito baraba
Ne... Nexus pa Sony i jedna velika praznina.

Ne... Nexus pa Sony i jedna velika praznina.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
Zato baterija sije sve te Vase ljubimce, ne samo mate 7, vec svaki Huawei.
A o izradi,tek je tu daleko ispred.
Kolega, baraba, znas i sam da svakom telefonu bar nesto fali, to bi ti trebao najbolje da znas [emoji14] ti bas gledas u svaku sitnicu na svakom telefonu
A o izradi,tek je tu daleko ispred.
Kolega, baraba, znas i sam da svakom telefonu bar nesto fali, to bi ti trebao najbolje da znas [emoji14] ti bas gledas u svaku sitnicu na svakom telefonu

Huawei
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nema izradu bollju od HTC One M8, niti ima zvuk kao M8... šta mi znači ta baterija ako ne mogu sa užitkom da je trošim (mislim na zvuk, ne podršku koju ima bolju od samsunga ili izradu)