Huawei Ascend Mate7

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Re: Huawei Ascend Mate7

Post od El Laki »

acamatic, baš sinoć je čovek postavio oglas za 310e na MS, nov iz MTS-a sa sve fiskalnim. Pogledaj ako nije prodato, mislim da je iz Bg čovek. To ti je provereno jer je iz MTS-a a ne ono šatro Roming, itd.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

acamatic, verzija od 2 giga može da se nađe za 300e +-10e sa garancijom a od 3 giga jedino nov a to je mnooogo para...

Bila je jedna od 3 giga ali udarena i lik je tražio oko 350e
and justice for all...

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Ok, hvala Vam momci na informacijama. Propratiću malo pa ću videti.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

El Laki napisao:acamatic, baš sinoć je čovek postavio oglas za 310e na MS, nov iz MTS-a sa sve fiskalnim. Pogledaj ako nije prodato, mislim da je iz Bg čovek. To ti je provereno jer je iz MTS-a a ne ono šatro Roming, itd.
A zasto satro roming?
Koliko ja znam oni su generalni uvoznik mate 7 telefona i verovatno su i ti iz mts dosli preko roming-a.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Da jesu imali bi fiskalni račun i papire iz mts. Za svaki brend ima određeni uvoznik/distributer i to je ok, ali garancija operatera je garancija operatera. Bilo da kupiš kod njega za keš ili na ugovor, ili pak u nekoj radnji koja ima akciju sa operaterom. Mora postojati dokaz o tome ako ti telefon/garanciju prodaje operater makar i preko posrednika.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Šta pričaš ti čoveče?
Roming je zvanični uvoznik za huawei, šta tu nije jasno?
Njihova garancija jednako vredi kao i ona iz mts jer se u istom servisu popravljaju telefoni.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nisam znao da ljudi kupuju direktno od uvoznika i prodaju na oglasima.

Ja samo kažem da telefoni koji se prodaju na oglasima, sa roaming papirom nisu iz mtsa i nemaju njihovu garanciju kako pokušavaju prodavci da predstave.

Još jedna stvar. Ono što sam ranije viđao po oglasima (roaming papir i pečat) je nikakva garancija. Nit datuma, nit imei broja, nit potpisa, itd.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Zasto ne bi kupovali?
A verovatno i neke druge prodavnice daju romingovu garanciju jer su mozda uzeli neki broj uredjaja za prodaju od njih.
To sto si vidjao po oglasima ne znam sta je i za to ne mogu nista da tvrdim.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

A sta kad se ovde u de kupi mate 7 u mediamarkt? Samo običan račun bez potpisa bez ičega i samo piše koji telefon je kupljen, kao što sam ja svojevremeno kupio note 3 u saturn.de, pa za mate 7 opet vazi takav račun bilo gde je huawei mate7 daje sam takvu garanciju a ne neki distributer ili operator. Ne znam, mozda je to sve kod nas drugačije, a ubeđen sam da ukoliko neko ovde u de kupi mate 7 u mediamarkt ili saturn da će da uvaze garanciju, to jest moraju, jer je legalno kupljen.

Edit : mislio sam da će i takav račun od mediamarkt ili saturn.de da uvaze kod nas, jer moraju.
Huawei

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

To sam viđao ranije dok sam jurio ovaj model. Ne znam sada kako je.

Što se tiče prodavnica. Mogu one da daju roaming garanciju, ali mora biti neki papir , račun ili bilo šta što dokazuje da je telefon kupljen u toj i toj radnji koja ima ugovor sa roaming/mts/ begram itd. Ne može Petar Petrović iz radnje X da daje garanciju i lupa pečat Roaming Electronicsa.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

Laki lupas za medalju, ima gomila ljudi koji fon dobiju u kompenzaciji direkt od uvoznika. Konkretno moj prosli mate kec je tako dosao do tog coveka sto mi ga je prodao. Na garanciji je stajao datum od nekih desetak dana pre nego sto sam ga kupio jer ga je ocigledno toliko prodavao. Ja sam skinuo zastitnu nalepnicu sa kutije i prvi ga upalio.

EDIT: Zaboravih da kazem da znam i jednog lika sto radi u huaweiju koji prodaje nove fonove bez kutije i kad ga kupis lepi nalepnicu sa imei i serijskim brojem na garanciju.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Chobby88 »

Ne može, petar dobije overenu garanciju kad kupi telefon od uvoznika i onda samo dopiše datum kad proda uređaj.
Tačnije dobija blanko garancije.

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

E to je vec ludlo,novi telefon bez kutije a on lepi imei broj I sve legalno
Izvini druze ali vecu budalastinu nisam cuo odavno
Ili bolje da kazem ,sad sam sve cuo
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

Covek radi za huawei, zvuci kao budalastina ali tako je. Ne znam kako on te telefone dobije jer ne znam kako interno funkiconise kompanija. Ne znam da li su mutne radnje sa njegove strane ili ne ali garancija i telefon su skroz real. Znam coveka koji je uzeo od njega svojevremeno p7, on iscimao huawei, oni proverili garanciju sve regularno. Posle mu krcao zvucnik i sredjeno mu u servisu u okviru garancije. Znaci nije fora da imaju telefoni garanciju e sad kako su zavrsili kod njega ne mogu da tvrdim.

Cinderella
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2014. 18:39
:: Huawei P8...

Post od Cinderella »

Laki ja sam svoj P8 uzela u mts-u,i dobila sam od njih Roamingovu garanciju,i nista vise. :)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

darkado da da to je onaj čuveni Nikola beše iz Čačka, sad ima nalog i za Bg. Novi bez kutije, da da. Proverio sam ja to pre par meseci sa Huawei i pisao na forumu da ih se klone ljudi.

Chobby88 tako je, sa datumom i verovatno potpis/račun. Nikako samo overen roaming papir.

Cinderella Roaming papir i pečat samo? Bez potpisa, imei broja, datuma, itd?
Poslednja izmena od El Laki u Čet, 26. Nov 2015. 21:53, izmenjeno 1 put ukupno.

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Sa drugog foruma, komentar

[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/26 ... 9569b7.jpg[/img]
Huawei

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

Jeste Laki taj lik, znaci sumnjiv je dakle. Ja pricam samo ono sto znam a to da je taj covek sto je uzeo p7 proverio garanciju i cak i nosio fon na popravku.

Koja je fora sa blanko garancijama, nisam to video srecom nikad? Neko stampa lazne?

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Meni su iz Huawei Srbija rekli da ne postoji takva kombinacija. Kaže postoje nagodbe da ljudi dobiju telefone u zamenu za usluge ali u full neotvorenom pakovanju sa overenom garancijom i na ime te firme koja je odradila posao.

Što se tiče blanko garancije, viđao sam ali ja uvek idem na ovo provereno - potpis, pečat, datum, imei (fiskalni ako je operater) i nemam brige. Sačekam par dana ako nema na oglasima ili doplatim 10-20-30e ali sam miran. Ili jednostavno uzmem bez ikakve garancije dosta jeftinije. Neću da plaćam šatro poluvažeće garancije.

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od darkado »

To da, ta blanko garanija ili 50 evra manje jasan izbor. Za tih 50 evra moze da se kupi svaki dao koji moze da crkne sa aliekspresa i zameni.

Odgovori