Huawei P30 / P30 Pro
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Re: Huawei P30 / P30 Pro
^Takodje. Ja sam se već odvikao od P30 Pro(menjao za Note 9).
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока
pero0000, menjao si zbog ove zbrke sa amerima ili iz nekog drugog razloga?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ja sam iz Hi Care instalirao najnoviju verziju sadasnju za P30.topten napisao:Iz Hi Care nedaje update, sa ovom vpn forom sa klipa pronašao i instalirao pre 5 min.
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Odmah sutra je stigao i kod mene update .
- pero0000
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
- :: Samsung S10
- :: Nokia 6210
Izvini sto tek sad odgovaram na tvoje pitanje, ali mi forum(preko telefona, nisam u SR pa nisam mogao da probam preko racunara) nije radio juce i danas do pre pola sata, dok su drugi forumi normalno radili.cekicm83 napisao:pero0000, menjao si zbog ove zbrke sa amerima ili iz nekog drugog razloga?
Nisam ga prodao, vec sam ga menjao za Note 9 i dobio doplatu od 50€. Mozda sam mogao i vise da trazim, ali poznajem coveka s kojim sam se menjao.
Jedan od razloga je sto mi je zatrebala olovka, mada i ta situacija sa amerima nije bas za podcenjivanje. Da ne bude da sam coveka prevario i dao mu telefon koji mozda nece jos dugo imati Google servise, on je mene prvi pitao za zamenu. I on kao i ja voli da cesto menja telefone.
Jedan od razloga je i Super Amoled ekran, koji je za nijansu bolji na Samsungu, uporedjuvao sam ih skora svaki dan, posto sin ima S10.
A i navikao sam na Samsung telefone i njegov UI, koji je za mene za sada najbolji.
Tako da...to je to...
E da...zvuk prilikom razgovora, odnosno sam razgovor je mnogo bolji i razgovetniji na Samsungu.
Ako te jos nesto interesuje, slobodno pitaj...
pero0000, hvala na odgovoru druze.Ja zbog te situacije sa amerima gledam da se resim huawei i pazarim nesto drugo.Iako tvrde da nece izgubiti GMS, huawei korisnicka podrska, ja sam ubedjen da ce im blokirati na svim telefonima.Pokazace vreme.
-
Mnogo si se istraumirao ni oko cega.
@ cekic83 - Дам ти 50 евра за тај Хвавеи (платићу и поштрину чак), да те решим муке. Срећан ти, срећан ја, хехе.
ciklon, da si rekao 55€ pa da uzmem tvoju ponudu u obzir.Cak bi i postarinu platio.Ovako, sto je malo malo je. 

-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Uto, 24. Maj 2016. 01:50
cekicm83 ako imaš P30 Pro dacu ti 150 evra, sad nista ne vredi. Reskiraću.
-
Mnogo je 150 evra za P30 Pro, nema whats up.
yocasylver1, ma jok cuvacu ga kao uspomenu na huawei. 
Samo se vi sprdajte samnom evo dobrog teksta za procitati na temu Google i Huawei saradnje.
https://t3n.de/news/huawei-sanktionen-g ... e-1256293/
Iz teksta: "Google darf noch Updates für ältere Huawei-Geräte liefern
Für die Smartphone-Modelle von Huawei, die vor Mai 2019 auf den Markt kamen, läuft derzeit noch eine Art Schonfrist, in der der Google zumindest teilweise kooperieren kann."
Uredjaji P30 serije i ranije stavljeni na grejs period sto se tice saradnje sa Google.

Samo se vi sprdajte samnom evo dobrog teksta za procitati na temu Google i Huawei saradnje.
https://t3n.de/news/huawei-sanktionen-g ... e-1256293/
Iz teksta: "Google darf noch Updates für ältere Huawei-Geräte liefern
Für die Smartphone-Modelle von Huawei, die vor Mai 2019 auf den Markt kamen, läuft derzeit noch eine Art Schonfrist, in der der Google zumindest teilweise kooperieren kann."
Uredjaji P30 serije i ranije stavljeni na grejs period sto se tice saradnje sa Google.
Nije mi jasno zasto ameri ne banuju i xiaomi
Sent from my Honor 20 using Tapatalk
Huawei p30 aurora
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Iz razloga sto im trenutno ne smeta. Sto ne znaci da nece jednoga dana.
ssrki, kada ostvare kolicinu prodatih telefona blizu cifre prodatih iphone ili ih preskoce po tom pitanju razmislice ameri i o tome.A jos ako i ostvare neke inovacije kao sto je huawei dominantan u mreznoj opremi onda ce se ameri osetiti bezbedonosno ugrozenim i eto bana.Sve se tu radi oko love.Svi to znaju nisam izmislio rupu na saksiji.Huawei je prodao vise od 600.000 5G baznih stanica, neka od svake imaju zaradu 500$(lupam sada cifru ali ne verujem da je manje) pomnozi te cifre pa ti vidi koliki novac ulazi u Huawei a samim tim i u PRC.
Океј, cekicm83 - сто ојрића је моја последња понуда. Take it or leave it. 

Pazi, u pitanju je p30 liteciklon napisao:Океј, cekicm83 - сто ојрића је моја последња понуда. Take it or leave it.
Huawei p30 aurora
ciklon, sta cu, izdao messrki, inace bih pristao.Salim se.Zadrzacu ja huawei makar skupljao prasinu.Samo sto ne znam sta da kupim, ne kupuju mi se razni kinezi (xiomi, realme,itd) a na iphone ne zelim sada iz inata.Samsung sam koristio i nikada nisam bio nesto odusevljen.Eto na preporuku mnogih predjoh na Huawei, i to na nisku klasu, i odusevi me.Mada i nisam imao dovoljno love kada sam prelazio pa je i to odlucilo.Mada na gore postavljenom linku u mom postu google trazi ukidanje banaza svoje aplikacije od americke vlade kako bi nastavio saradnju sa huawei.Sacekacu da vidim sta ce biti sa aplikacijama pa ako izgubi podrsku kupicu nesto ako ne izgubi (sto mi neki tvrde) ostacu na ovom telefonu dok god radi.ssrki, zar mislis da bi prodao telefon coveku kao Pro a da ne kazem da je lite?Pogresno si me procenio kolega.
Ne, naravno da nisam to mislio i imao na umu čekić. Ma rade telefoni odlicno, i nece biti nista od prekidanja podrske. A inace mislim da si i odlicbo uradio kupovinom p30 lite modela, nije skup a odlicno radi, i pravi dobre fotke. Zavrsava posao za veliku vecinu korisnika. Taman ces premostiti period do sledece kupovine.
Huawei p30 aurora
ssrki, period je ovaj put minimum 2 godine ako mi ameri dozvole.Veruj mi, ranije sam menjao telefone na mesec dana otprilike.E onda sam uzeo Lumia 550 i koristio nekih godinu dana pa presao na iphone,Vratio se na L550 i evo i dan danas koristim, doduse kao sekundarni telefon ali evo postove po forumima pisem njime.P30 lite mi bukvalno treba za mail, poziv, sms, whatsapp, viber i to je to.Kamere me ne zanimaju toliko, ne slikam, trebaju mi za video poziv.U odnosu na ranije postao sam totalno nezahtevan korisnik, poziv i poruka.Da nisu ukinuli podrsku za Lumia ne bih ni kupovao novi telefon.