Huawei Ascend G300 U8815

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Tacty
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 11. Feb 2010. 15:37

Huawei Ascend G300 U8815

Post od Tacty »

Slika
Specifikacija

http://www.gsmarena.com/huawei_ascend_g300-4594.php

taman rekoh baš simpatičan telefon, solidna veličina ekrana, deluje vrlo dobro urađeno, međutim...svratih danas do vip-a, kad ono ekran kao da je rezistivan, katastrofa živa. pet puta sam morao da pritisnem home taster da bi ukapirao komandu. isto i za back taster, tek iz nekog puta uspe da vrati nazad. moraće ovi čistokrvni kinezi još da se potrude kako bi se probili na tržištu, ovo je prilično loše. vidim da najavljuju i quad core telefone, ali džaba, padaju na osnovnim stvarima...savetujem oprez potencijalnim kupcima...

Zapisanojeuvremenu
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2012. 23:17
:: nokia 2700 classic

Re: Huawei Ascend G300

Post od Zapisanojeuvremenu »

Nadam se da cu na ovom forumu uspeti pronaci pomoc za problem koji me muci. Naime, skoro sam kupio novi mobilni telefon, Huawei Ascend G300. Medjutim, problem je u tome sto ne mogu prebacivati podatke sa starog mobilnog telefona putem blututa. Naime, ja aktiviram blutut, i sve to povezem,, ali ono sto se desi je da se prikaze datoteka, tj. ispisu slova za prihvatanje, ali nigde ne postoji opcija da je prihvatim, i samo krene slanje, i stane na 13%, i na kraju slanje ne uspe. Da li postoji neko resenje za ovaj problem, i kako ja mogu koristiti blutut na ovom telefonu? Molim za odgovor sto pre, jer su mi ti podaci jako bitni unapred hvala. :)

~Arkan~
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 16:06
:: Xiaomi Mi A1
:: Gsmart Aku A1
Kontakt:

Одг: Huawei Ascend G300 - pomoc hitno potrebna

Post od ~Arkan~ »

Stvarno ne znam sta bi moglo da bude :) Drugarica ima taj telefon i sa njenog matorog SE k320i je prebacila sve na svoj novi Huawei :) Ja za ovaj telefon imam samo reci hvale (cak i sto se dizajna tice) i za malo para nudi dosta :)

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Re: Huawei Ascend G300

Post od evolution »

Pregled: Huawei Ascend G300 (U8815) - http://i.evocentar.net/LYvSvu
iPhone 6 Plus

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Sep 2012. 11:33
:: nokia n8
:: huawei g300

Re: Huawei Ascend G300 U8815

Post od Cobiklajic »

Za ovaj model na zvanicnom sajtu izasao ICS android 4 ali ne za sve codove ...... samo za neke ... nema li neko informaciju kad ce za sve..........

zuncika
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 02. Mar 2012. 11:20
:: Huawei P9 lite

Post od zuncika »

Mislim da je kod nas veliko pitanje i da li ce uopste izaci jer mu ni cena verovatno ne bi ostala ista ( stvarao bi konkurenciju mnogo skupljim modelima ) 8) tako da ko zeli da ima ICS na G300 morace da pokusa sa onim apdejtom na Huawei sajtu ili jednostavno da cekaaa... :shock:

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Cobiklajic »

Na koji se nacin moze izvrsiti automatska provera /da sam mob odradi/ ima dopuna sostwera za ovaj mob, popup aktuelnog ICS :wacko:

zuncika
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od zuncika »

To ti telefon prijavi sam (ako ti je ukljuceno ) .... ides u >podesavanja >osnovni podaci o telefonu >azuriranje na mrezi >azuriranje firmvera i sistemskog softvera...a dole imas podesavanja nadogradnje tu ukljuci automatski i na koliko dana da ti sam proverava dali su nasi operateri (u sta cisto sumnjam i da ce uopste da izbace ) izbacili apdejt ... :cry:

zuncika
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od zuncika »

Evo prodje nekoliko dana kako sam i ja ubacio apdejt na iCS B934 sa Huawei sajta ... :P
Utisci su odlicni ... sasvim drugacije radi telefon nema vise problema sa soft tasterima cak mi i net radi brze i na istom Dolphin bruzeru.... skroz je dobar ...pozzz :wink:

Cobiklajic
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Cobiklajic »

Zuncika -Moëte li da se uradi ovo na mob sa telenor mere. Ako moze i nije mnogo komplikovano daj Molim te Neko porosto uputstvo kako da to odradimo. Hvala.

zuncika
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od zuncika »

Njie koplikovano ako ostajes na ICS-u , a ako pozelis da se kasnije vratis na GB zbog garancije ili neceg teceg mozda za nekog i jeste... :D

http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=12152

Evo ti ovaj link sa detaljnim uputstvom posto si u telenoru i za tebe verovatno vazi korak 6 iz prvog posta , G300 iz Vip-a moze bez toga samo skines oficijelni rom B934 sa Huawei sajta stavis na Sd karticu , pokrenes apdejt i to je to...ako nisi vest oko ovoga komplikacije mogu nastati AKO SE MISLIS VRATITI NA FABRICKI ROM ima nekoliko stvari koje treba da znas ako se kasnije vracas na Gingerbread 2.3 imas sve na prvom postu gore postavljeni link... :smutny:
Nadam se da sam pomogao ...Pozzz

pele90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 19. Mar 2012. 10:35
:: Samsung Galaxy S8

Post od pele90 »

Danas mi se telefon sam od sebe ugasio i upalio odmah zatim... Do cega to moze biti,telefon je uzet u mts-u. Nije napunjen aplikacijama,sve je u granicama normale. :)
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Мислиш рестартовао се :D
Дешава се на свим телефонима. Само не ваља ако се често дешава.

Ако то постане учестало јави, па ћемо да видимо шта се збива.
ex ivan87

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Potpuno normalna stvar, narocito ako radi vise dana bez odmora. Ja sam RAZR prestao da povremeno restartujem nego ga pustim da sam to obavi kad mu je dosta terora. Pa je l' smartphone ili ne? Sam zna kad mu je potreban odmor. :D
U proseku mu se to desi jednom u nedelju i po, dve. :)

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Aha ok onda,hvala. Meni se to desilo danas dva puta u razmaku od nekih 10ak minuta. Drugi put,neposredno pre restarta nije hteo da izbaci tastaturu da bih otkucao poruku. Sada je ok,pa cu javiti dalje ako bude problema;)

pele90
Mobil fan
Mobil fan

Post od pele90 »

Desava mi se i dalje da nece nekad da izbaci tastaturu za kucanje kada hocu da pisem sms. I tek kada restartujem,radi. Jel Vam poznato to?

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

pokusao sam sestri da updateujem G300, na ICS, al kad sam skinuo rom za Huawei sajta, ne mogu da ga extraktujem nikako.. probao sam sa vise unzip programa.. cak sam pokusao i da tako zipovan folder ubacim na karticu pa da ga unzip-ujem na telefonu, al nista... da li iko zna sta moze da bude..??
Samo nek se rolaju....sarme.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Иди на huaweig300.com ;)
Ја сам тамо нашао савршено упутство, и средио сам сестрин телефон за час.
ex ivan87

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ceftriaxone, ma znam kako se instalira, problem je izgleda do samog fajla odnosno zipovanog foldera.. :x
na ovom linku sam nasao samo uputstva za instaliranje..
Samo nek se rolaju....sarme.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Ја мислим да сам тамо нашао и линк, зато ти кажем.
Скини опет тај фајл, можда је оштећен.
ex ivan87

Odgovori