@yocasylver Hvala !
Ovako ... Za ovo kratko vreme koliko ga koristim mogu da kažem da je telefon odličan , nisam očekivao da ovako lepo radi , za moje potrebe odlično , sve radi brzo fluidno bez bilo kakvog bagovanja i laga , kamere za moje potrebe odlične , baterija sjajna (mogu misliti kakva će biti kad budem ispodešavao malo i isključio nepotrebne stvari i optimizovao telefon lepo !) . Otisak prsta jako brz , skener lica takodje i na dnevnom svetlu i u mraku ... Zvučnik glasan i ovako , kad se stave slusalice isto (ja koristim one sony od 1000 din) , gledanje video zapisa , slika , YT , čitanje novina , foruma , i tekstova na ovom 6.5 inčnom ekranu je sjajno , ekran nije amoled al je odličan , slične je veličine kao Note 9 i malo veći ekran , ja sad posle ovih 6.5 inča ne mogu da zamislim manji ekran , stavili su velik ekran u kompaktno kućište , lagano sam se navikao na ovoliki ekran , a prešao sam sa 5.5 inča , ima iste bazele kao Iphone XS Max al ima duplo manji izrez od njega i iste su veličine . Naravno telefon izgleda jos lepse uzivo nego na snimcima i slikama , ova plava boja je neverovatno čudna neka , to prelamanje svetlosti na ledjima je baš odradjeno lepo .. Mnogo lep telefon , sa minimalnim bazelima , to su neki prvi utisci , telefon za moje potrebe i više nego dovoljan , kad neko vidi ovaj telefon uzivo i uzme ga u ruku ne moze da ostane ravnodušan to je sigurno . Ima opcija u podešavanjima kad se gleda na YT nešto da se namesti da bude full ekran ( da imate ceo ekran na raspolaganju osim obrve ) , pa ću postaviti snimak dole ako neko ne zna a hoće , kako da to namesti ..
Evo snimak :
https://youtu.be/h8dLYc64AtQ