Benq-Siemens S68
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
Benq-Siemens S68
U domaćim prodavnicama se pojavio i prvi Benq-Siemens mobilni telefon. Prvi model koji se našao na našem tržištu je stilizovani i tanki S68, koji doduše nema kameru što će odgovarati pre svega biznis korisnicima.

Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
BenQ Siemens S68? Molim za mishljenje...
Ljudi... shta mislite o ovom telefonu, da li ga vredi kupiti...?
(s obzirom da nisam bash spreman da iskeshiram vecu sumu)
Hvala unapred...
(s obzirom da nisam bash spreman da iskeshiram vecu sumu)
Hvala unapred...
Re: BenQ Siemens S68? Molim za mishljenje...
Zavisi sta ocekujes od telefona. Taj telefon je sustinski redizajniran Siemens S75 osim sto nema podrsku za MP3, nema mogucnost prosirenja memorije karticama i nema kameru. Kako vidim niko se ovde ne oglasava da ga prodaje, a koliko znam potpuno legalno se moze kupitit u Idea Extra za nesto manje od 11000 din (oko 140 eur). Ako ti nije stalo da ti telefon bude bas 100% legalan, bolje kupi Benq-Siemens EF81 za 90-ak evra.iqa napisao:Ljudi... shta mislite o ovom telefonu, da li ga vredi kupiti...?
Ja sam taj telefon video po nishkim radnjama... i koshta samo 55 eura!!!
Uz njega ide i usb kabal... Ne znam, na prvi pogled mi se svideo, jer je tanak i lagan, ima i Bluetooth. Iskreno, nishta mi vishe i ne treba... Samo mi se ne svidja shto ne podrzava mp3, ali koliko para toliko muzike.
Interesuje me samo da li je pouzdan, da l' se brzo kvari i kakva iskustva imate s njim...
Uz njega ide i usb kabal... Ne znam, na prvi pogled mi se svideo, jer je tanak i lagan, ima i Bluetooth. Iskreno, nishta mi vishe i ne treba... Samo mi se ne svidja shto ne podrzava mp3, ali koliko para toliko muzike.

Pa neka posebna iskustva, osim sto sam jedan primerak imao prilike da koristim par sati (telefon je od komsije kome sam podesavao parametre za gprs itd) i nemam. Za to vreme nije pravio neke probleme i delovao je solidno. Pored toga lepo je dizajniran. Ako je cena samo 55 eura i daju + dca-140 kabl onda je to sasvim OK kupovina.
A MP3 je nebitan ako nema mogucnost prosirenja memorije - sumnjam da bas moras da imas MP3 ringtones
Sumnjam da u tom cenovnom rangu mozes naci bolji telefon (skoro toliko npr. kosta Siemens A65 koji se tesko moze porediti sa BS S68)
A MP3 je nebitan ako nema mogucnost prosirenja memorije - sumnjam da bas moras da imas MP3 ringtones

Sumnjam da u tom cenovnom rangu mozes naci bolji telefon (skoro toliko npr. kosta Siemens A65 koji se tesko moze porediti sa BS S68)