heheheheheeheheh pa zar ne vidis da je sacinjen od dragog kamenja on ce se proizvoditi u ogranicenum kolicinama i cena ce mu biti oki 550 i vise evra tako da.....
pa ako nesto rekoh ti ja ali i mnogo ce da kosta sto dati 550 i vise evra kad za te pare mozes da uzmas dva visoko kvalitetna fona (npr.d500+6630)tako da je taj fon napravljen a ine koji sa dubljim dzepom a ne za nas koji jurimo po sto prodavaca dne bili nasli fon 10 ili 20 evra jeftiniji od obicne cene
Ja mislim da boja sve govori... Kada bi te video neko da setas s njim, pa... ovaj.. reakcije i ne bi bile bas najbolje... Drzi se ti neceg "klasicnijeg", to ti je moj predlog, ali ako ti se mob bas svidja (a telefon izgleda sasvim okejk), pokusaj da nadjes da li postoji u nekoj drugoj boji, mada opet...
Sve je moguce u zemlji Srbiji.......
Inace, telefon je o-dvra-tan, u bilo kojoj varijanti....... I to jos Siemens....... Ha, pitam se koja budala ce dati 600 eura za taj krs?!
pa i ja se cudish posto je fon najavljen jo pre oko 3 mjeseca ako se ne varam vi bilo je potvrdjeno od strane siemensa da ce doci sa onim dragim kamenjima medjutim ovde kod ove 'nase' verzije nema
Mozda u Siemensu kontaju da su ga bez tog dragog kamenja prilagodili prosecnom srpskom kupcu!
To jest, ako je do Siemensa..... Kakvi fonovi se ovde prodaju, ne bi me cudilo da je tu neka treca strana umesala prste, if you know what I mean....
sta ma sad ces videti pola beogradskih snobova kako vadi taj simens na sto cim sedne u neki krem kafic.
ma to ti je bre nas narod samo da bude bolji od komsije i to mora da pokaze da bi mu drugi zavideli na tome sta on to ima.
tel je zesca krza ne bih ga ni laserom dirao
samo nek se kite pa kad ih neko mlatne u mraku ili na plazi ili na splavu pa kad im telefon dobije noge bice njima sta sam im ja skrivila pa da ga meni ukradu!!!!
Hehehehe, stvarno si lik, mada moram priznati jos jednom da si opet u pravu
Fon stvarno izgleda tako, ono u fazonu ja sam fensy i imam para za bacanje...
Svarovski, dijamanti - whatever....... Glupo kaciti na fon kako god da okrenes....... Tako nesto mi se jedino dopalo u Samsungovoj "izvedbi", tj. cuveni T500.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.