Qtek 8500

coja89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 18. Okt 2007. 22:16

Qtek 8500

Post od coja89 »

Ovako, od skoro sam korisnik Telefona sa Windows Mobile 5.0 operativnim sistemom... E sad, posto sam pocetnik, interesuje me kako da promenim skin za windows media player, naime ja sam skinuo sa neta neke skinove, extraktovao sam ih na desktop i odatle sam kopirao u \Program Files\Windows Media Player, telefon je prepoznao skinove, ali kada ih ja izaberem u telefonu kao taj skin, pojavi se samo crni ekran, ne vidim nista (wmp) a komande normalno rade. U cemu je problem !?!?
Hvala unapred.

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Nisam ni ja nasao resenje za isti pb a nisam nesto preterano ni trazio jer sam instalirao vista skin wmp 11 a mozes ga skinuti ovde inace je sa CAB extenzijom tj samo ga skines i install from ppc ;)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

coja89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od coja89 »

Ovako... Mozda nisam bio najjasniji, ali kao sto rekoh, ja sam skroz nov u ovome, i neznam kako da "instaliram" taj skin... Da li bi mi pojasnio postupak (korak po korak ako te ne mrzi) kako da ubacim taj skin... Video sam sliku i izgleda super taj skin :D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Skines ga na kompu i bacis na fonu preko citaca,bt'a,infrared...svejedno gde ga stavis na fonu,pokrenes instalaciju klikom na fajl na samom fonu :wink: nema prostije od toga inace svaku aplikaciju koju skines sa neta a ima CAB extenziju na kraju,ona se instalira iskljucivo na samom uredjaju tj ppc'u a one sa EXE extenzijom pokreces sa racunara ali ti je bitno da imas noviju verziju ActiveSync'a instaliran na racunaru i povezan uredjaj za isti :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

coja89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od coja89 »

Kako da ga instaliram na telefon ?! Kada prekopiram file sa desktopa na telefon, posle nemogu da uradim nista sa njim u windowsu (na mom racunaru) a kada otvorim na telefonu onaj Midlet manager, preko njega isto nemogu da instaliram... Aj please, objasni mi postupak korak po korak.
Hvala unapred.

Odgovori