Dual Sim telefoni i ostali Kinezi
Ovako,
posto mi je crkao mp3 player od 256MB, i posto imam Nokiu koja je stara 4 godine, a ne treba mi fon ni da gledam 3gp, ni mp4, ni Java za igrice, vec da posaljem koju poruku dnevno i da slusam muziku dok idem do faxa i natrag.
Tako da mislim da nema smisla da dajem neke velike pare(koje nemam) za mobilni, pa sam resio da kupim K88. Sad, kako ce me sluziti, videcemo.
Mislim da ne zahtevam mnogo od jednog Kineza.
Prerastao sam fazu kada su me interesovali klipovi sa babama koje rejvuju, ili golim klinkama koje su se skidale po skolskim wc-ima, ili slikanje puskica....
posto mi je crkao mp3 player od 256MB, i posto imam Nokiu koja je stara 4 godine, a ne treba mi fon ni da gledam 3gp, ni mp4, ni Java za igrice, vec da posaljem koju poruku dnevno i da slusam muziku dok idem do faxa i natrag.
Tako da mislim da nema smisla da dajem neke velike pare(koje nemam) za mobilni, pa sam resio da kupim K88. Sad, kako ce me sluziti, videcemo.
Mislim da ne zahtevam mnogo od jednog Kineza.
Prerastao sam fazu kada su me interesovali klipovi sa babama koje rejvuju, ili golim klinkama koje su se skidale po skolskim wc-ima, ili slikanje puskica....
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
shandu88, to ces sve moci da gledas na K88, tako da nemas frke. sto se mjuze tiche, meni se i tu pokazao odlichan, sa sjajnom baterijom. Mala opomena, kupuj od ovlastenog distributera, otvori cetvore ochi, i pre kupovine ga drndaj jedno pola sata da se uveris da sve radi kako treba. Ja kada sam uzimao, ponovicu ovde ponovo, A slot za kartice je bio neispravan!!!
Uzeo drugi primerak, i na njemu je sve radilo.
Uzeo drugi primerak, i na njemu je sve radilo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Pogledajte šta je Philips uradio
, nisam ni znao da oni još prave telefone ali ovo bih baš voleo da posedujem
Philips X170

Card slot microSD (TransFlash) up to 8GB
- 20 MB built-in memory
- Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video
- Dual SIM (both tri-band, GPRS, EDGE)
- FM radio
- Battery Standard battery, Li-Po 1900 mAh
http://www.gsmarena.com/philips_x710-2653.php

Philips X170

Card slot microSD (TransFlash) up to 8GB
- 20 MB built-in memory
- Camera 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofocus, video
- Dual SIM (both tri-band, GPRS, EDGE)
- FM radio
- Battery Standard battery, Li-Po 1900 mAh
http://www.gsmarena.com/philips_x710-2653.php
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
iskreno ni ja nisam znao da philips radi telefone mada je moj prvi telefon bio philips savy ali od tad nisam cuo za philips telefone kamo li da ih vidim negde na nasem trzistu.Mada osim dual sima i baterije ne vidim ni jednu drugu opciju koja izdvaja ovaj telefon u napredne(nema WiFi-ni GPS-ni smart OS) 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
I ja sam imao savvyja, isti slučaj. Pa, ako ćemo realno od Philipsa ni ne očekujem High-end telefon, ja bih ga voleo kao sekundarni fon, jer imam 3 kartice, a u njemu ima mesta za dve, a baterija i mem.kartica su kao šlag na tortu u odnosu na to šta od njega očekujem.
Plus što bi bio ipak malo egzotičan.
Za neku cenu od recimo 150e mislim da je bolje imati ovo nego Kineza ili onaj dual samsung.
Tako da bravo za Philips
Plus što bi bio ipak malo egzotičan.
Za neku cenu od recimo 150e mislim da je bolje imati ovo nego Kineza ili onaj dual samsung.
Tako da bravo za Philips
Nokia N82 black hacked + microSD 2GB, SW v.31.0.016, Telenor postpaid
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Radi Philips telefone, ali mi se ne svidja cena ovog X710. Na eBay ga prodaju za min 200GBP, a salju iz Hong Konga (hm...). Radije bih dodala jos 100 funti i kupila Eten sa dve sim kartice. Uostalom, pogledajte Philips paletu na GSM areni i bice vam sve jasno (pogotovo kad na nekim modelima vidite ikonice u donjem delu ekrana).
Mada, telefon deluje odlicno za nekog ko nema neka preterana ocekivanja - samo pozivi, sms, mms i malo surfovanja po netu.
Mada, telefon deluje odlicno za nekog ko nema neka preterana ocekivanja - samo pozivi, sms, mms i malo surfovanja po netu.
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Mozes ih naci u oglasima, ima ih bas dosta ili pogledaj prvu poruku u ovoj temi na prvoj stranici i tamo klikni na telefoni pa ce ti se otvoriti link ka nekim modelima i tamo imas vise informacija.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Kupio sam skoro Anycool T808 i nije toliko los al me zanima ako ga neko ima da mi kaze da li mogu da iskljucim vibraciju kada je na silent profilu jer se cuje ko mikser,kada odem u profile ima svega ali nema silent,el zna neko?
E i jos jedno pitanje kako da resim problem paljenja i gasenja displeja,telefon kad je u mirovanju stalo mu se pali i gasi display mislim da je na povecanje ili smanjenje signala mreze ali nisam 100% siguran?jel zna neko
E i jos jedno pitanje kako da resim problem paljenja i gasenja displeja,telefon kad je u mirovanju stalo mu se pali i gasi display mislim da je na povecanje ili smanjenje signala mreze ali nisam 100% siguran?jel zna neko
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
simaco1, ja sam imao taj telefon i za ono sto je meni radio - sekundarni telefon - mogu reci da se sjajno pokazao. Baterija 5-6 dana, enormno jaki zvucnici, dosta dobar ekran, ponekad malo losijeg odziva. Najvise sam zamerao sto ne mogu nista u njega da instaliram od aplikacija, i sto prakticno konekcija sa rachunarom je beskorisna, osim za prebacivanje muzike i slika. Kamera - prakticno neupotrebljiva.
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Pa u principu reaguje na "prvu loptu" ali se ponekad desi da moras da mu ponovis komandu. Kamera je kao i svaka VGA. Inache, fon se dobro cuje, razgovor je cist, dobro drzi signal. Kucanje SMS-ova na njemu je uzas, preko tastature to je podvig, a ppreko on-screen QWERTY je sporo jako. Ima cak i hand recognition, ali to ne bih ni komentarisao. Za sve sto te jos zanima, pitaj.