Resio sam problem(delimicno)Na nekom sajtu(spanskom) sam nasao code za master reset, pa sad ne radi blic, ali ekran radi non-stop. Da ga razradim neki dan pa cemo videti. Inace pise u specifikaciji da ima podrsku za java aplikacije(e71tv+) Da li to znaci da mogu da instaliram java aplikacije?
ljudi, imam prob... kupio sam od druga n96i kinesku kopiju, i drugacija je od obicnog kolko vidim, posto nije isti raspored ulaza za slusalice,punjac etc. I interesuje me da li neko zna kakav punjac mi treba i gde mogu flat kabl da zamenim, posto u subotici ni u jednom servisu ne rade sa kinezima...
Pozz
Ja imam T3+ kopija iphone i blic mi se pali i gasi na dugme na prednjoj strani(jedino dugme na telefonu) samo ga malo duze pritisnem.
Zna li neko kako da pojacam zvuk u mikrrofonu moram malo jace da pricam da bi me culi?
kupio sam neku kinesku n95 8gb za 30e, znaci dzabe...ali imam problem sa njom..bukvalno jede bateriju! punim telefon 12h ...primer skinem ga sa punjaca u 9ujutru on vec u 6 uvece prazan..mislim pare sam vec prezalio..al dal ima pomoci ili neko resenje za to??? molio bih help
sta sve ima kuku samo ja ne bi smeo da narucujem, posaljem nekom tamo 200 evra pa ako dobijem fon imam srece ili gresim, cisto informativno da li je neko narucivao sa ovakvih sajtova ???
Imam anycool 808 već dve godine. Sjajna stvar zbog dve kartice i načina punjenja baterije. Medjutim od skoro imam problem.Radi see o sledecem. Ako memorisem neciji br sa unosom +381 onda pri pozivu tel ne vidi o kome se radi, poziv identifikuje bez +381 npr: ako mi je unos +38163000111 onda kaze da imam poziv sa 063000111 i ne prepoznaje unos. Meni ne bi bio problem da unose sve editujem bez +381 ali mi onda poruke ne prepoznaje! Za poruke mora biti unos u imeniku sa +381 ili mi inace pise new message sa +38163000111 a meni u imeniku stoji npr Aco 063000111.
A ako napravim dva unosa iste osobe sa i bez +381 onda sve radi normalno, i poziv i SMS ali onda imam dupliranje u imeniku, što gubi svaki smisao!! Problem mi se pojavio od skoro, ranije ga nije bilo. Čisto sumnjam da sam nešto pogrešio u podešavanjima. Čak sam ga i vratio na fabričko podešavanje, ali je problem ostao. Pomagajte, imam sve manje živaca za ovakvu igranku.
zedov, a jel imeniku postoji opcija da istom kontaktu dodelis vise brojeva? Npr. ako ima polja home, busssines, mobile, fax, itd., onda u mobile upises sa +381, a u npr. fax bez +381?
tomas, vrlo interesantno i domišljato. U kontaktima ima ta mogućnost, ali onda bih morao da stavim opciju čitanja imenika samo iz telefona, a pre toga da prekopiram sve kontakte sa obe kartice na telefona. Svojstveno nama sa ovih prostora, kažem veoma domišljato. Hvala na savetu, ali bih ipak voleo, da ukoliko je neko imao sličnih problema pa ih rešio, da mi kaže u čemu je kvaka. Hvala još jednom.
Kvaka je u tome da moras sve kontakte da iskopiras u istom formatu +381xxx na TELEFON! Sve brojeve ubaci pod jedan kontakt, tipa ako za pomenutog Acu imas 3 broja sva tri broja pod isti kontakt i radice. Ovo ti pricham iz licnog iskustva jer sam i ja imao isti telefon!
Hvala ti miodrage. Najverovatnije ću tako i uraditi. Ali me i dalje buni jedna stvar: ne znam da li se tebi dešavalo isto, ali jedno vreme bez bilo kakvog kopiranja je sve funkcionisalo. Šta se u medjuvremenu desilo? Misterija! Neko mi je rekao da operateri s vremena na vreme nešto menjaju, pa telefon nekada vidi samo (ne znam koliko) prvih brojeva, a nekada samo zadnje. Ili je problem samo u tome što su to ipak kinezi. Hvala još jednom
Iskreno ne znam, ja znam kako meni nije radilo (ovako kao sto si ti napisao) i sta sam uradio i proradilo je odmah! Uradi to sa nekoliko brojeva, i vidi da li sam bio u pravu.
a gde se najcesce kupuju ti kinezi ?? posto sam negde video da lik prodaje ove replike preko interneta pa me zanmima prvo da vidim kakve su u prodavnici
pomagajte,imam T2000 kopija jabuke,al me je poceo da zeza,naime neki put zvoni neki put ne,iako pokazuje poziv ne cuje se zvono i naravno ko me zove misli da necu da se javim a meni se ne cuje zvono.Interesantno je da neki put zvoni neki put ne,nema pravila i nebitno na koju karticu me zovu.Vracao sam ga na fabricka podesavanja (1122),ali isto se desava.Ne znam da nisam fasovao neki virus mozda ili nesto slicno.Da li je neko imao slican problem i kako ga je resio.Pomagajte jer fakticki sam bez tel.POZZ!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.