Da li ima neko na prodaju data-kabl i software za ovaj telefon.Napunio sam ga slikama i klipovima,a bez data kabla ne mogu da ih prebacim na komp i oslobodim memoriju telefona.Probao sam i preko blue-tootha,ali za ne poverovati je da ovaj 3G telefon ne podrzava "file-transfer" servis.Usput,veliki problem su mi i parametri za GPRS i MMS,posto niko ne ume da mi ih podesi,čak ni momci iz korisnickog servisa 063.
Pozdrav svima.
NEC e616V
Veliki problem NEC telefona je to shto su skoro svi fabrichki vezani za I-MODE standard kad je wap i gprs u pitanju,pa je prava muka osloboditi ta podeshavanja.Takodje su vecina njih i zakljuchani po pitanju slobodnog prebacivanja fajlova sa kompa itd.....
Imao sam nekoliko NEC fonova i svi su podrzavali skidanje melodija samo kao download direktno sa fona,a to je vazilo i za sve ostale stvaari.Mislim ajde da razumem kad skinesh MP3 zvono,pa da ne mozesh da ga delish sa svima za dz,ali da ti sopstvene slike i klipovi budu zakljuchani,uzas!!!
Predlazem da malo proshvrljash po netu,ima svashta da se nadje.Znam da su neki ljudi uspeli da osposobe NEC fonove za mms i gprs,ali shto se tiche BTa stvarno nemam pojma!Kablove i softver ti je jedini nachin da iz inostranstva naruchish,ako imash mogucnost placanja na netu(neka kartica tipa VISA,Master...)
Imao sam nekoliko NEC fonova i svi su podrzavali skidanje melodija samo kao download direktno sa fona,a to je vazilo i za sve ostale stvaari.Mislim ajde da razumem kad skinesh MP3 zvono,pa da ne mozesh da ga delish sa svima za dz,ali da ti sopstvene slike i klipovi budu zakljuchani,uzas!!!
Predlazem da malo proshvrljash po netu,ima svashta da se nadje.Znam da su neki ljudi uspeli da osposobe NEC fonove za mms i gprs,ali shto se tiche BTa stvarno nemam pojma!Kablove i softver ti je jedini nachin da iz inostranstva naruchish,ako imash mogucnost placanja na netu(neka kartica tipa VISA,Master...)