NEC e616V

deckyfrombgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 11:38

NEC e616V

Post od deckyfrombgd »

Da li ima neko na prodaju data-kabl i software za ovaj telefon.Napunio sam ga slikama i klipovima,a bez data kabla ne mogu da ih prebacim na komp i oslobodim memoriju telefona.Probao sam i preko blue-tootha,ali za ne poverovati je da ovaj 3G telefon ne podrzava "file-transfer" servis.Usput,veliki problem su mi i parametri za GPRS i MMS,posto niko ne ume da mi ih podesi,čak ni momci iz korisnickog servisa 063.
Pozdrav svima.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Veliki problem NEC telefona je to shto su skoro svi fabrichki vezani za I-MODE standard kad je wap i gprs u pitanju,pa je prava muka osloboditi ta podeshavanja.Takodje su vecina njih i zakljuchani po pitanju slobodnog prebacivanja fajlova sa kompa itd.....

Imao sam nekoliko NEC fonova i svi su podrzavali skidanje melodija samo kao download direktno sa fona,a to je vazilo i za sve ostale stvaari.Mislim ajde da razumem kad skinesh MP3 zvono,pa da ne mozesh da ga delish sa svima za dz,ali da ti sopstvene slike i klipovi budu zakljuchani,uzas!!!

Predlazem da malo proshvrljash po netu,ima svashta da se nadje.Znam da su neki ljudi uspeli da osposobe NEC fonove za mms i gprs,ali shto se tiche BTa stvarno nemam pojma!Kablove i softver ti je jedini nachin da iz inostranstva naruchish,ako imash mogucnost placanja na netu(neka kartica tipa VISA,Master...)

Odgovori