Dual Sim telefoni i ostali Kinezi
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
jao znam da su krshevi, bar svi tako komentarisu, ali ovaj mi je bas zapao za oko...
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... /D528/1/30
jel ima neko da ga je cackao???
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-slik ... /D528/1/30
jel ima neko da ga je cackao???
::luv phonez::
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 04:41
Uzeo sam pre par dana T808 i blago receno sam odusevljen. Poenta je samo uzeti original a ne kopiju! TV ima odlican signal, hvata 15 kanala i na vecini je slika bez i najmanje smetnje! Ima opcija za snimanje i za navijanje alarma da se sam startuje i snima. Ekran je ogroman i preterano izgleda, stvarno mocno. Sve izgleda vrlo profi i kvalitetno. Sada slusam komentare nekih sto su dali za telefone po 300-400 evra, sto pljuju. Sta ce, krivo im je kad neko uzme bolji tel za 100 evra. Kazu pokvarice se.. pa nek se pokvari za to valjda sluzi garancija koja je godinu dana
Vise ne nosim privatni i poslovni tel jer je sve spakovano ovde.. Svaka cast.
I da neko je rekao neka ga uzme onaj ko nema da da vise..
Nije poenta koliko ima da se da nego koliko HOCE da se da.. Tel je odlican, slobodno pazarite

I da neko je rekao neka ga uzme onaj ko nema da da vise..
Nije poenta koliko ima da se da nego koliko HOCE da se da.. Tel je odlican, slobodno pazarite
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
dimi89, dosta novijih modela podrzava Javu.
child of the sky, ok je sve to sto pricas, ali gresis ako mislis da si uzeo bolji telefon za 100 evra. Ako je podrska za dve SIM kartice i analogni TV prijemnik ono sto ti je bitno onda OK. Medjutim ako ti npr. treba dobra kamera u telefonu, ili operativni sistem ili podrska za A2DP itd onda ti T808 nece biti neki izbor. Nego kako instaliras Java aplikacije na T808?
child of the sky, ok je sve to sto pricas, ali gresis ako mislis da si uzeo bolji telefon za 100 evra. Ako je podrska za dve SIM kartice i analogni TV prijemnik ono sto ti je bitno onda OK. Medjutim ako ti npr. treba dobra kamera u telefonu, ili operativni sistem ili podrska za A2DP itd onda ti T808 nece biti neki izbor. Nego kako instaliras Java aplikacije na T808?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 04:41
Ok, preciznije si se izrazio, meni je bolji. Sve i da je cena tih telefona od 300-400 evra 120e
meni je moj anycool T808 za 102e stvarno bolji jer nista od tih stvarcica sto si nabrojao stvarno ne koristim, pa zasto bih bacio tih virtuelnih 20e koje su zapravo 200e...
Svako neka kupi sta voli, ali ovim postovima samo zelim da skinem tabu sa anycoola, stvarno ali stvarno je dobar! Ni najmanje ne sumnjam da ce u sledecih par meseci izbaciti slican brutalan telefon kao i ovaj do sad sa tim stvarcicama o kojima ti pricas. Znaci stavice bolju kamericu, operativni sistem i podrsku za to sto si nabrojao jer ako mogu OVO da naprave za 100e onda ce moci i da ga dorade pa ce kostati 107e
)
Nikad ne bih hvalio tel da mi izgleda makar malo jadno, jeftino, sklepano na brzinu..
Stvarno je odlican i ko god ga je video je rekao da ce uzeti sigurno. Svako ima pravo za svoje pare da kupi sta hoce ali su mi malo smetali ti komentari koji su smesni svakome ko ispred sebe ima originalni anycool. Ja govorim samo za T808 jer druge nisam koristio
-------------------------
Zaboravio sam da ti odgovorim za Javu, koliko sam cuo ne postoji podrska za to i to mu prilicno zameraju. Ja iskreno ne znam sta je to niti mi treba
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:
meni je moj anycool T808 za 102e stvarno bolji jer nista od tih stvarcica sto si nabrojao stvarno ne koristim, pa zasto bih bacio tih virtuelnih 20e koje su zapravo 200e...
Svako neka kupi sta voli, ali ovim postovima samo zelim da skinem tabu sa anycoola, stvarno ali stvarno je dobar! Ni najmanje ne sumnjam da ce u sledecih par meseci izbaciti slican brutalan telefon kao i ovaj do sad sa tim stvarcicama o kojima ti pricas. Znaci stavice bolju kamericu, operativni sistem i podrsku za to sto si nabrojao jer ako mogu OVO da naprave za 100e onda ce moci i da ga dorade pa ce kostati 107e

Nikad ne bih hvalio tel da mi izgleda makar malo jadno, jeftino, sklepano na brzinu..
Stvarno je odlican i ko god ga je video je rekao da ce uzeti sigurno. Svako ima pravo za svoje pare da kupi sta hoce ali su mi malo smetali ti komentari koji su smesni svakome ko ispred sebe ima originalni anycool. Ja govorim samo za T808 jer druge nisam koristio
-------------------------
Zaboravio sam da ti odgovorim za Javu, koliko sam cuo ne postoji podrska za to i to mu prilicno zameraju. Ja iskreno ne znam sta je to niti mi treba
[Edit:] Spoji tomas.hokenberi:: Nije dozvoljeno uzastopno postovanje. Postoji opcija "Izmeni".
Za vise informacija o pravilima foruma:
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
child of the sky, izmedju "bolji" i "meni je bolji" je velika razlika. Mozda tebi te "stvarcice" nisu bitne ali vecini forumasa ovde jesu bitne (barem neke od njih).
Kako T808 nema Java podrsku to znaci da nemas mogucnost instaliranja nikakvih novih aplikacija osim onih koje stizu kao deo firmvera telefona. Mozda tebi to nije potrebnoi nece ti nedostajati. Medjutim ako pozelis da instaliras neku java igricu ili npr. Opera Mini browser umesto "fabrickog" moraces da nabavis drugi telefon posto sa T808 to nije moguce.
Kako T808 nema Java podrsku to znaci da nemas mogucnost instaliranja nikakvih novih aplikacija osim onih koje stizu kao deo firmvera telefona. Mozda tebi to nije potrebnoi nece ti nedostajati. Medjutim ako pozelis da instaliras neku java igricu ili npr. Opera Mini browser umesto "fabrickog" moraces da nabavis drugi telefon posto sa T808 to nije moguce.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Java,preterano mala memorija telefona i veoma jadna kamera su jedini i glavni razlog zasto do sad niam pazario ove telefona ali kako su vec poceli da izbacuju nove i bolje u skorije vreme mislim da ce se jedan naci i kod mene.....Inace teleofni su za te pare ok jer zavrsavaju osnovnu funkciju-poziv i poruku a imaju i jos neke interesantne stvarcice tako da su pravi izbor za one kojima nista drugo i ne treba i jos ne zele/ne mogu da izdvoje neku vecu sumu novca za neki drugi telefon..... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
- :: LG Nexus 5X
anycool telefoni imaju sigurno svoje prednosti... dual sim, tv, glasne (ne i dobre) zvucnike itd. sto meni smeta je dizajn, ocigledna kopija nokie pa i se. mozda nekad zavrse fazu kopiranja i pronadju sopstveni izgled, tad cu da razmislim o kupovini. i jos nesto, drug je pre vise od godinu dana dobio neki anycool i nija ga nesto pazio, telefonu je i dalje u normalnom stanju, ne raspada se i nije bilo bilo kakvih problema, uvek dostupan i sl...
i jos nesto mi smeta, nepoznata sar vrednost ili ja nisam uspeo da nadjem
i jos nesto mi smeta, nepoznata sar vrednost ili ja nisam uspeo da nadjem
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Zrace kao omanja nuklearka,sa jadnom kamerom i nikakvom podrskom nisu mi nimalo zanimljivi,pa cak i da mi ga poklone.Solidno su i kvalitetno uradjeni,zvucnici se lepo cuju(deru kao jeftini kineski tranzistori) i baterija nije za potcenjivanje.Kada budu napravili sybian sa bar 5 mp,pazaricu jedan.
LG G2 Black,16GB
registrovao sam se samo zbog ove teme, vidim pre neki dan prodaje covek nokia n97 mini cena 100e ali kineska i samo me zanima kad pre skinuse telefon, taj telefon u ruci izgleda potpuno isto kao i prava nisam se zadrzavao i probao kako radi ali je potpuno ista ista, i sto je najgore pored nje stoje i valjda 8800 gold ili arte ili tako neki iz te serije i e71 u vise boja potpuno iste i svaki ima istu cenu svaki isto kosta.
Zanima me da li je neko koristio te nove kopije bas me zanima kakve su, i vidim da je neko pisao i o kopijama iPhone i da je napisao da je extra kopija, da li je moguce da su vec dostigli sve sto mogu i pravi proizvodjaci za 100e
Zanima me da li je neko koristio te nove kopije bas me zanima kakve su, i vidim da je neko pisao i o kopijama iPhone i da je napisao da je extra kopija, da li je moguce da su vec dostigli sve sto mogu i pravi proizvodjaci za 100e
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
ristinow, prvo i osnovno, takvi telefoni obicno nemaju symbian pa ni GPS tako da ih je lako provaliti.
Dok za one sa "fabričkim" OS je već malkice teže ali se prema IMEI proveri (na netu imaš par sajtova) i to odradi lako.
Dok za one sa "fabričkim" OS je već malkice teže ali se prema IMEI proveri (na netu imaš par sajtova) i to odradi lako.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.