Dual Sim telefoni i ostali Kinezi

Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

neverovatna ponuda, samo danas stedite 80$ :lol: jos jedna od 1.000.000 iphone kopija, ovog puta wphone, naravno ima wlan :) i 32 gb (pise na poledjini) a u specifikacijama stoji microSD hehe
WPhone

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

evo burazer danas uzeo kopiu e71 Slika a ovo je moja orginal Slika
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

sad si ljubomoran jer imas obican e71 a brat e71 pro :lol: salu na stranu, dobro izgleda fon, tjs kao original.

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Komentar sa drugog foruma(Burek).
CITAT(Čitam ove postove i umirem od smeha.. N97 nokla "nemoj da kažeš nokia, kaži nokla" Ti telefoni samo liče na prave inače su osakaćene skroz.
GPS bez garmina i tom tom-a
Kako? Hoćete GPS, N-GAGE, JAVA IGRE, Programe quickoffice, adobe reader, smart movie, gledanje filmova sa prevodom, muzičke plejere, kompase, e-book readere, photo shopove, opera, operamini, mozilla fenec, auto cad prezentacije, call recordere,kalkulatore, python aplikacije, emulatore commodora 64, spectrum 32, nintenda, game boya, mame, segamega, sony playstation 1 igre preko Palm OS onda kupite prave telefone
Kineske kopije su pravo smeće.. Nokla ili Nokia bez Symbian OS je bezvredna.. Sve te kineske kopije imaju neke obične OS koje nemaju nikakvu podršku programa za Symbian, Windows mobile, Palm, Java, .. Praktično samo gledanje, slika, i muzike i televizora. Osakaćeni telefoni za kinesku sirotinju
Kamera kao 2mpx a ono razvučeni VGA 640X480
Kome da se žali kad rikne telefon..Japancima
Ko želi ozbiljan telefon ne treba ni da razmišlja o tom smeću. Ni kod babe nema džabe. A kineska roba je nama odavno poznata. Prave oni i dobre stvari ali to kod nas ne dolazi.)
Zbog cega mi je zanimljiv ovaj komentar?Jos na pocetku teme imao sam polemiku oko ovakvih telefona i naisao sam na velike napade zbog toga.(ispostavilo se da njihova imena nalazim na oglasima-trgovci telefonima)pa nije dobro da im kudim robu koju oni prodaju.Moja dosadasnja iskustva su ocajna ali,kako sam ranije napisao,kupicu prvi koji bude pruzao javu i koliko-toliko zadovoljavajucu kameru.
LG G2 Black,16GB

peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

Zligor, hehe da jako dobro izgleda za te pare!e sad sto mi mi je bilo smesno je kamera 9mpx :o a ono obicna vga.dobro ima malo razlike.recimo zadnji poklopac sam mislio da je metal,kao i kod mene,a ono je malo bolja plastika.od napred jeste neka vrsta metala.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 15. Okt 2009. 23:14

Post od mastagrunt »

Pao mi je saka jedan ovaj Kinez, model je D6000. Imam 2 pitanja fale mu slusalice i nema original bateriju nego neku od Nokie, jer ima negde kod nas da se uzmu neke slusalice koje se mogu koristiti na njemu (ulaz je neki tip mini USB-a koliko mi se cini) i ako nema vidim da podrzava Blutooth stereo standard, koliko su takve slusalice ? Drugo jer njemu smeta to sto radi na Nokia bateriji :D Tj jer ima kod nas da se negde nadju njegove original baterije ? Ako nema koja je preporucljiva baterija nekog drugog proizvodjaca za njega ?

I zadnje kontam da jos uvek nema nigde da se skinu neke teme/igre i slicno za njih ? Posto kontam da ovaj model nema Javu.

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

ako nema javu nema ni igrice :) a sigurno nije problem da radi sa nokia baterijom, ne menjaj. bt slusalice su skuplje, vidjao sam i neke sa solarnim panelom za 3000.

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mastagrunt »

Kontam da nemogu Java igre, ali kada vec ima ugradjenu jednu (ovaj moj model ima neku slagalicu, bas fino se igra preko sa olovcicom :D) neki njihov specifican tip softvera podrzava :)

Znaci baterija dok radi ne moram da menjam, super :D Kada rikne ponovo cu da mu sibnem neku Nokia-inu :D

A sto se slusalica tice to mi je najbitnije zbog muzike, ko da je neko spominjao da pasu neke sa Samsung modela ?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

peky@n93
Не видех раније пост!
9mpx?!:shock:
Каква смејурија од телефона!Slika
Слобода или смрт

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mastagrunt »

Pogledao sam trenutno mi je u fonu Nokia bl-4c od 860mah, a vidim da kuci imam jednu viska Nokia bl-5c od 1020mha jer bi i ta trebala da radi ? Pa da zamenim ova druga bi duze trebala da drzi :)

PS
Pitanje oko sluski jos aktivno :D

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

mastagrunt, hmm.... veoma lako, stavis bateriju i probas. a za slusalice potrazi ovako nesto: http://www.amazon.com/Seidio-3-5mm-Adap ... B000WZCCT0 ako nadjes mozes da stavis bilo koje slusalice

mastagrunt
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od mastagrunt »

Evo stavio sam tu jacu i radi, e sada valjda ce barem za koji sat duze da radi mob :)

Hvala za info oko tog konvertora, pogledacu jer ima kod nas tako nesto da se uzme !!

nikola_km
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 16. Okt 2009. 17:19

Post od nikola_km »

....Moja dosadasnja iskustva su ocajna ali,kako sam ranije napisao,kupicu prvi koji bude pruzao javu i koliko-toliko zadovoljavajucu kameru....
jesi li ima prilike videti e71 kinez sa wi fi,koji ima kameru od 2 mp na njenu pise 12 mp,i ima bezicni net wi fi,operu,javu???

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Jel ima neko iskustva sa ovim T728?

http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1966/Anycool/T728

Jel ima ista poboljsan softver? Tipa, da podrzava javu?

duciuspon
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 28. Okt 2009. 09:43

Post od duciuspon »

Ja imam Anycool T929 sa baterijom na kojoj pise 3800mAh i mogu ti reci da je baterija odlicna,posto telefon gasim nocu baterija izdrzi i do osam dana.Steta sto ovih modela vise nema u prodaji.

Pera Kojot
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 13:31

Post od Pera Kojot »

Ljudi, ajd budite malo razumni....

Ogromna većina svetskih proizvodjača pravi svoje mobilne u Kini ili okolnim zemljama jer je tamo jeftina radna snaga. Znači Kinezi imaju opremu, delove i znanje da naprave mobilne telefone kako i koje hoće. Pogotovo ako se uzme u obzir činjenica da svetski brandovi nemaju svoje fabrike (dobar deo njih) u Kini nego angažuju tamošnje firme da za njih prave mobilne (OEM).

Evo, ovako, dokaz da Kinezi mogu da naprave šta hoće, ali i da to mora da košta pristojnu sumu je:

http://www.allymobile.com/x_ciphone-cip ... hone+Snape

Iphone kopija, Windows Mobile 6.1, Wi-Fi, GPS i ostalo... za 226$

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

:? :? Овај фон има боље сређен Виндовс од ХТЦ-а :o

Pera Kojot, 226$ је 150€ што уопште није пуно за такву справицу, питање је сад квалитета. Колико добро ради ГПС, какав домет има бежична конекција а и сам квалитет израде и употребљених материјала, колико се кваре, како га поправити.... Може то да испадне поприлично скупо а 150€ није много јер за те паре нема ни приближно такав телефон да се купи.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Bas napreduju ovi kinezi,sve su vernije kopije,nego kako to da ovaj ima wm ,a neki nemaju ni javu cak?

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Zligor »

imaju tehniku ali nemaju brand, rekao sam i ranije kad naprave svoj model sa sopstvenim izgledom mozda i razmislim o kupovini. a za WM, nesto mi je neverovatno da ms isporucuje softver ovakvoj firmi koaj kopira apple, ili ih toliko mrze pa ga daju za dz :D

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ко каже да им Бил испоручује, мислим да пре они сами узимају без питања. Кад већ опуштено копирају јабуку, ХТЦ, Нокију и то фул именом и презименом што се не би послужили и са ОС-ом 8)

Odgovori