Kineski mob - dual sim

luka78
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Avg 2007. 16:45

Kineski mob - dual sim

Post od luka78 »

E pozdrav svima...

Posto vec dugo trazim telefon sa dual sim opcijom da bi podjednako koristio dva broja, na ebay.de sam naletio na ovaj model.

Da li uopste funkcionise ovo kod nas, dvije kartice podjednako u funkciji, (btw ja sam iz BiH ali mislim da je sve to isto), i sta mislite uopste o ovakvim telefonima? Do sada nisam vidio niti jedan "brendiran" tel sa ovom opcijom i ovo samo izgleda kinezi rade, a ja imam Samsung i300 a ovaj bi kupio da probam pa i da koristim ako uopste radi ovo sto kaze da radi.
Sto se tice kupovine na ebay, to kolega za mene radi u Njemackoj i donosi tako da nije probelm...

Hvala vam puno ljudi

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

rade obe kartice .
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

luka78, kao sto darkado rece radice ti obe bilo koje da ubacis iste mreze ili cak razlicite...fazon je da verovatno ima opcija da se prebacis asa jedne na drugu ako nema imas opciju selet network i tu se prebacujes...isto moze sa jedne na drugu liniju i sl....
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

jorda90
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 13. Apr 2007. 12:15

Post od jorda90 »

Da li je to mozda Anylink N99i?Ako nije da li neko
mozda nesto zna o ovom telefonu?

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Obe mreze mogu da ti budu aktivne u isto vreme.
Gledao sam doduse na nekom drugom modelu kako su to odradili.
TIpa, otkucas broj koji hoces da pozoves i onda imas dume "1" i dugme "2", i na osnovu njih biras sa koje kartice hoces da bude upucen poziv.Super fora

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

Ja imam takav telefon!Super je!Da li mozda znas koja je sifra za zakljucavanje telefona?Probao sam 00000000!

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Sep 2007. 10:14

Post od Lampash »

I ja imam nesto slicno.Tel se zove Skyworth V669,takodje je dual sim i obje kartice rade istovremeno.Recimo,kod mene 065 i 064,s'tim da sa pomocne kartice ne mozes slati poruke.To je malo beze ali sve kad se sabere,tel je ok...Cak mozes primiti poziv na oba broja u isto vrijeme ako hoces. :)
Nokia E61....Skyworth V668 Dual Sim

kokko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Sep 2007. 19:20

Post od kokko »

Ja imam CECT T689 dual sim. Iz Makedonije sam i koristim kartice dva razlicita operatora. Telefon je puno zamrseniji od ostalih telefon, kao na primer brzo pronalazenja nekog u imeniku i tako dalje. Koristim karticu od 1 Giga. Na ekranu mozes pisati sa olovkom koja ide uz njega kad trazis neki broj ili kad unosis nekoga u imeniku. Imam ga nedelju dana i svaki dan pronalazim po neki novi stos na njemu. Zvuk mu je odlican i vrlo snazan, a na slusalicama perfektan. Ovaj moji nema blutut ali noviji imaju i blutut. Ima dve baterije i mozes ga puniti iz kompjutera preko USB prikljucaka.Posto vise ima mnogo mobilnih iz CECT firme (ne samo u Makedonije) nego i u drugim bivsim ex yu republike,bilo bi super kad neko ko se vise razume oko ovih modela da svoj komentar, a jos lepse bi bilo kad bi se uradio test ovih mobitela.

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

Ja ima Anylink N99i.Da li mozes da saljes i primas poruke sa druge kartice?
Kod mene hoce da posalje poruku ali uvek primim praznu poruku na drugoj kartici...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

ok, ako neko zna, nek napishe kako se anylink n99i krece sa cenom u srbiji ...

btw - google does not know anylink (ebay not included) wtf ???
There is no knowledge that is not power

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Igoritza, evo ga ovde
Po samim specifikacijama ne deluje toliko lose ali kako je u praksi ne znam..

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

U praksi je odlcan.Ja ga imam-extra radi.Da li mozda znas sigurnosnu sifru?Ja sam probao 0000,00000000,1234,12345... ali ne ide.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

jorda90, pokusaj da nadjes negde oficijelni sajt ili po nekim forumima. Ja takav telefon nikad nisam imao ali izgleda i zvuci primamljivo. Vidim isto tako da nema fabricki OS ali ne pise koji ima :? Mnogo toga oko ovih telefona je nisterija, sve je nekako kao da lebdi u vazduhu, kao da se prave u ilegali pa ne sme niko da stavi zvanican review :dry: Nigde nisam naisao na punu specifikaciju, sve do sada sto sam video bilo je rekla-kazala ali nista zvanicno, sve iz druge ruke, jbg...

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

Kod nas je to potpuno nelegalno.Ti telefoni su predvidjeni samo za kinesko trziste...
Znam samo da je telefon super,ima malih misterija...?Ako negde nadjes sifru reci...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Sto bi kod nas bilo nelegalno? :blinky: Pa mi smo jedna od zemalja koja ima najliberalnija shvatanja u vezi (ne) legalnih proizvoda :lol:
Za koje su trziste predvidjeni govore jezici koji su u njemu, to ti je jedan od onih laksih nacina da utvrdis za koje trziste se pravi neki telefon. A sve i da je pravljan iskljucivo za njihovo trziste ja i dalje ne vidim razlog zasto nema zvanicnog review-a za te telefone od proizvodjaca ili nekog sajta poput ovog :P
Ako naletim na password javim ti :wink:

profa63
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Sep 2007. 23:58

Post od profa63 »

:roll: Posedujem T689 (star 10 dana), ima bluetooth, saljem i primam poruke sa ode kartice(064 i 063), radi super. Ako primetim nesto lose javicu vam. :wink: Pozz

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Lampash »

jorda90,za ovo moje smece kod je 1122..Ni sam ne znam kako sam nabasao na to ali radi! :roll: Pokusaj,mozda i uspije,ko zna.. :wink:

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

Lampash,Hvala ti puno.Kako
saljes poruke sa druge kartice?El ti radi normalno alarm?Reci neka tvoja iskustva o ovom telefonu.

Lampash
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Lampash »

Nazalost,ne mozes poslati poruku sa druge kartice.Jedno vrijeme sam koristio 065 na Main-slotu a 064 na Slave i mislio sam da je do broja centra za poruke.Nije ni to u pitanju jer sam ubacio dvije 065 kartice i nije islo.Druga losa stvar je eho koji se javlja kod sagovornika kad primas poziv ili zoves sa Slave-kartice.Malo iritira,mora se priznati..Alarm mi radi,ne znam sta je kod tebe?Sto se tice ostalih stvari,tel je ok,zvuk mu je strava,kamera takodje nije losa..Malo je frka kad su aplikacije u pitanju,nemam pojma odakle i sta skidati sa neta.. :wink:

jorda90
Novajlija
Novajlija

Post od jorda90 »

Alarm mi malo radi,malo ne radi.Sta ti se desava kad probas da posaljes poruku sa druge kartice?Sta ti prijavljuje?

Zaključana tema