150e kosta i koliko vidim ima dobru konfiguraciju pa me zanima da li telefon vrijedi, kakav je, ono sto vi mislite o tom telefonu? Ipak je to Vivax marka koja je meni nepouzdana jer nisam navikao
150? Znas sta mozes da kupis za 150 evra ma batali Vivax, kapiram da je to u ovlascenoj radnji, sa garancijom, ali ja bih ili jurio nesto od operatera preko oglasa ili ako vec hoces tako, u radnji sa garancijom, pre bih uzeo "slabiji" model, jer sam siguran da je neki provereni proizvodjac kvaliterniji. Sta jos ima za te novce u toj radnji? Ako si za tu varijantu.
Lose,mada neki modeli su dobri.Preporucujem ti da uzmes Motorola Moto G 8 gb,ili Sony Xperia L,batali Prestigio i Vivax,molim te . Moto G i Xperia L kostaju manje od 150 e,pa ti vidi.
Prestigio ti je ista stvar sto i Vivax. Kinezi stancaju telefone po porudzbini i ti samo lupis svon brend... Neki Prestigio modeli su se u nekim zemljama prodavali pod markom Pioneer.
Prije neki dan sam kupio Vivax smart fly x50 i zanima me kako da napravim folder. Pokušavao sam da držim malo duže na ekranu, ali mi se pojavi samo opcija da mjenjam sliku pozadine. Ako neko zna neka mi pomogne. Unaprijed hvala .
Koliko ja znam, Vivaks je hrvatska marka telefona koji se proizvode u Kini.
Ne znam nikog ko ima neki Vivaks, ali ako su kao prosecan Prestidžio, onda nisu nesto.
Domaci, mislis - srpski? To mi je novo cuti.
Nego, evo sta kazu nasa zapadna braca po tom pitanju (0:34 - 0:52): https://www.youtube.com/watch?v=NvP94PCufag
A evo i zvanicnog sajta (valjda) a na njemu nisam mogao da nadjem nikakve validne informacije o "drzavljanstvu" kompanije: http://www.vivax.com/
Moj brat kupio pre neki dan Vivax sa razbijenom maskom za 250din. Užas od telefona, kamera je dno dna, zagreva se kao šporet i plastika na nivou kvaliteta igračke od 50-100 kinti.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.