VK 2020

Criss
Banned
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 19:50

VK 2020

Post od Criss »

Dali neko zna nesto vise o ovom modelu.Video sam ga na netu i stvarno mi deluje do j@j@.Nasao sam u jednoj radnji kod nas ali da li se isplati ovakva investicija?
All eyez on me

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

da li bi stvarno uzeo telefon koji je preslikani L7? ...... ja se licno nikada ne bih zezao sa tako alternativnim proizvodjacem ...... uostalom, sta ako nesto crkne? .... ko ce to da servisira?...

pozdrav...

Criss
Banned

Post od Criss »

b_udder :
nisam bas siguran da su to bas slicni telefoni! pogledaj malo bolje teh.karakteristike pa onda proceni.
All eyez on me

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

vec smo dikutovali negde o tim VK fonovima,i samo da ponovim svoj zakljuchak:osim u varijanti da mi ga neko pokloni,moj komentar je "hvala,ne treba"

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

Criss, mislio sam u pogledu dizajna .... iskreno, nisam se ni trudio da mu vidim karakteristike (na "papiru") ....... i dalje mislim isto...

pozdrav...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Slicni su po izgledu,po funkcijama VK mislim da nema sta da trazi sa L7,kolika god je slicnost :uhuh: :uhuh: :P
P.S. Nikad ne bi uzeo nesto sto lici na nesto sto je 10 puta bolje,a da bude cak i skuplje i da se reklamira kao neka eksluziva :uhuh: :dry:

Criss
Banned

Post od Criss »

Ala ste nagrdili ovaj telefon kao da je najlosiji na svetu :smutny: :o
I dalje mislim da je ovo dobar telefon ali nije za nase trziste.Pozzz
All eyez on me

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Criss, pa kupi ga i javi utiske ako ti je bas toliko prirastao za srce inace nisam fan svezih firmi a i nisam protiv da se oprobaju razne marke tj. brendovi 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

mikilegenda
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
Kontakt:

Post od mikilegenda »

Criss, ma uzmi tel ako ti se svidja,ako imas garanciju sigurno ces imati i servis posle isteka garancije...koliko se secam kad se lg tek pojavio svi su govorili "ma ne kupujte to nema delova...."a sad ih ima bas dosta po gradu....ako ti se bas bas svideo ne vidim razlog da ga ne kupis

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Pazi ovako...Kada sam skupio kintu da kupim telefon, bas kao i ti, informisao sam se na razlicite nacine (internet, novine, oglasi...) o karakteristikama raznih telefona.Za oko mi je zapao samsung d720, koji na slici, obradjen u photo-shopu, izgleda bas kao sto si ti naveo gore @@.
Postavio sam temu na forumu, sta ljudi misle o tom telefonu itd...Ja sam bio impresioniran njegovim ekstra izgledom i zapelo mi srce bas njega da imam...Sa druge strane, strucnjaci sa ovog foruma, a ima ih kolko `oces, su mi savetovali za te pare samo Nokiu...Ma jok, necu ja - hocu bas Samsung d720...Otisao sam u Bg. da ga uzmem i imao sam sta i da vidim.Telefon uopste ne izgleda uzivo tako lep kao na slici, o funkcijama da ne govorimo. Smorio sam se i uzeo Nokiu N70.

E sad, ne znam, kapiras li ti sta sam ja tebi hteo reci?

Dakle:
- Ne sudi po izgledu;
- Ne donosi odluke na osnovu karakteristika u specifikaciji;
- Ne uzimaj ne provereno;
- Doooooobro se informisi za bilo sta da se odlucis;
- Prvo "proturi kroz ruke" pa onda pazari;
- I ono glavno - pazi da ti ne uvale nesto kradeno;

Uf...nadam se da sam bio od bilo kakve pomoci
Pozdrav 8)

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

u principu VK telefoni ne izgledaju lose uzivo, ali istina je da nisam bas ni zagledao ..... posto ih ima u Royaltonu i Roamingu ne verujem da ima nekih problema sa garancijom, ali to automatski znaci da ces morati da se ispruzis vise za taj tel nego sto bi inace kostao...

pozdrav...

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

Post od Djordje20 »

Bezveze je da daje tolike pare na nesto sto, realno, ne vredi toliko...Mislim u odnosu funkcije/cena... Za tu kintu mnooogo vise multimedije, memorije, funkcionalnosti.
Moj predlog - neka Nokia, ne mora simbyan.
P.s. osim ako mu nije stalo da ima telefon koji ima retko ko...
8)

Criss
Banned

Post od Criss »

Imao sam prilike danas da se malo igram sa ovim telefonom :D :D
Telefon je super,nemam sta da mu zamerim.Malih dimenzija i lak za koriscenje.Sto se tice same multimedije i ostalih stvari koje ste pomenuli nemam bas neki blesav stav o tome tj. ne mora telefon da bude sa najjjjjvise memorije i da ima najbolju kameru i sve ostalo najjjj.Bitno mi je da mi se svidja na izgled,da je zgodan za rukovanje i da nije mnogo veliki.Cena od 300e nije bas najpopularnija ali sta-je-tu-je.Pozdrav.
All eyez on me

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od b_udder »

300 evra za to cudo?! :o :blinky: :shock: ...... malo je ipak mnogo...

pozdrav...

Odgovori