VK 2020
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt:
Pazi ovako...Kada sam skupio kintu da kupim telefon, bas kao i ti, informisao sam se na razlicite nacine (internet, novine, oglasi...) o karakteristikama raznih telefona.Za oko mi je zapao samsung d720, koji na slici, obradjen u photo-shopu, izgleda bas kao sto si ti naveo gore @@.
Postavio sam temu na forumu, sta ljudi misle o tom telefonu itd...Ja sam bio impresioniran njegovim ekstra izgledom i zapelo mi srce bas njega da imam...Sa druge strane, strucnjaci sa ovog foruma, a ima ih kolko `oces, su mi savetovali za te pare samo Nokiu...Ma jok, necu ja - hocu bas Samsung d720...Otisao sam u Bg. da ga uzmem i imao sam sta i da vidim.Telefon uopste ne izgleda uzivo tako lep kao na slici, o funkcijama da ne govorimo. Smorio sam se i uzeo Nokiu N70.
E sad, ne znam, kapiras li ti sta sam ja tebi hteo reci?
Dakle:
- Ne sudi po izgledu;
- Ne donosi odluke na osnovu karakteristika u specifikaciji;
- Ne uzimaj ne provereno;
- Doooooobro se informisi za bilo sta da se odlucis;
- Prvo "proturi kroz ruke" pa onda pazari;
- I ono glavno - pazi da ti ne uvale nesto kradeno;
Uf...nadam se da sam bio od bilo kakve pomoci
Pozdrav
Postavio sam temu na forumu, sta ljudi misle o tom telefonu itd...Ja sam bio impresioniran njegovim ekstra izgledom i zapelo mi srce bas njega da imam...Sa druge strane, strucnjaci sa ovog foruma, a ima ih kolko `oces, su mi savetovali za te pare samo Nokiu...Ma jok, necu ja - hocu bas Samsung d720...Otisao sam u Bg. da ga uzmem i imao sam sta i da vidim.Telefon uopste ne izgleda uzivo tako lep kao na slici, o funkcijama da ne govorimo. Smorio sam se i uzeo Nokiu N70.
E sad, ne znam, kapiras li ti sta sam ja tebi hteo reci?
Dakle:
- Ne sudi po izgledu;
- Ne donosi odluke na osnovu karakteristika u specifikaciji;
- Ne uzimaj ne provereno;
- Doooooobro se informisi za bilo sta da se odlucis;
- Prvo "proturi kroz ruke" pa onda pazari;
- I ono glavno - pazi da ti ne uvale nesto kradeno;
Uf...nadam se da sam bio od bilo kakve pomoci
Pozdrav

Imao sam prilike danas da se malo igram sa ovim telefonom
Telefon je super,nemam sta da mu zamerim.Malih dimenzija i lak za koriscenje.Sto se tice same multimedije i ostalih stvari koje ste pomenuli nemam bas neki blesav stav o tome tj. ne mora telefon da bude sa najjjjjvise memorije i da ima najbolju kameru i sve ostalo najjjj.Bitno mi je da mi se svidja na izgled,da je zgodan za rukovanje i da nije mnogo veliki.Cena od 300e nije bas najpopularnija ali sta-je-tu-je.Pozdrav.

Telefon je super,nemam sta da mu zamerim.Malih dimenzija i lak za koriscenje.Sto se tice same multimedije i ostalih stvari koje ste pomenuli nemam bas neki blesav stav o tome tj. ne mora telefon da bude sa najjjjjvise memorije i da ima najbolju kameru i sve ostalo najjjj.Bitno mi je da mi se svidja na izgled,da je zgodan za rukovanje i da nije mnogo veliki.Cena od 300e nije bas najpopularnija ali sta-je-tu-je.Pozdrav.
All eyez on me