HTC Touch Diamond
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Evo novog Touch Diamonda Pro:http://www.gsmarena.com/htc_touch_pro-2413.php.
Meni je bas dobra kombinacija...
Pozdrav
Meni je bas dobra kombinacija...
Pozdrav

Evo review-a od strane Phone arene:http://www.phonearena.com/htmls/HTC-Tou ... _1956.html
PoZZ
PoZZ
Hvala za review! 
Nisam ja džabe pokrenuo ovu temu!!!
Telefon je je*eno nevjerovatan! Mnogo mi se sviđa! Ušao je u oštru konkurenciju sa E71 za moj budući telefon! Naravno, N91 će ostati, samo je pitanje koji će mu se priključiti. Vjerovatno će to zavisiti od cijene. Inače, mnogo mi se sviđa WM u zadnje vrijeme...
Pozdrav!

Nisam ja džabe pokrenuo ovu temu!!!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Hvala za link za review, stvarno odlican.
Telefon je bomba, ponajvise zbog ekrana, opere i Touchfloa, koji ostavlja odlicne poslovne WM mogucnosti netaknute a sakriva odvratan interfejs.
Vidim da je vec dostupan na nekim trzistima, zna li se kad ce kod nas i ima li neka prodavnica koja radi sa HTCom uopste ?
Telefon je bomba, ponajvise zbog ekrana, opere i Touchfloa, koji ostavlja odlicne poslovne WM mogucnosti netaknute a sakriva odvratan interfejs.
Vidim da je vec dostupan na nekim trzistima, zna li se kad ce kod nas i ima li neka prodavnica koja radi sa HTCom uopste ?
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Au, što gunđamo...
Shvatili smo da ti se telefon ne sviđa, pusti nas da nam se sviđa.
Zaista su fantastično uradili interfejs ovog TouchFLO-a, kako li se već zove! Odličan review, jedva čekam da ovaj telefon dostigne neku razumnu cijenu!
Pozdrav!

Zaista su fantastično uradili interfejs ovog TouchFLO-a, kako li se već zove! Odličan review, jedva čekam da ovaj telefon dostigne neku razumnu cijenu!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.