HTC Touch Diamond
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Evo jednog zanimljivog okrsaja dve nove masine! http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamo ... ew-262.php
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
- nzb7
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
- Kontakt:
I dalje razmisljam, koce me dve stvari: prva je sto nema tastaturu
(a bre mnogo kucam poruke dok vozim ) mada smisliu nesto
verovatno cu n95 zadrzati kao drugi telefon
a i mislim da cena od 570e nije preterano visoka, za ono sto tel pruza... i druga stvar koji gps software radi na njemu? tj da li moze da radi Garmin ?

Pa ako ces zadrzavati N95 kao sekundarni fon onda kupuj ovaj iako nema tastaturu! A ako ces prodavati N95 onda ti je bolje da sacekas HTC Touch pro i imas qwerty i o5 mozes da kucas koliko god pozelis!
Gledao sam na youtube-u neke promo klipove i HTC Touch pro izgleda mnogo mocno! Samo sto ce cena da mu bude paprena!
Gledao sam na youtube-u neke promo klipove i HTC Touch pro izgleda mnogo mocno! Samo sto ce cena da mu bude paprena!
- kapoerista90
- Expert
- nzb7
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
- Kontakt:
MA iphone sAM nosi mesec dana i nikada vise los mi je, iako sam imao karticu sa besplatnim gprsom meni je nikakava samo je fancy i dobar za Internet....
N 95 je zakon sto se mene tice nosim ga jako dugo skoro od kada se pojavio i nemam mu ni jednu zamerku ali i mi se ova"DIJAMANT" pre vise svideo, rekao bih ljubav na prvi pogled

N 95 je zakon sto se mene tice nosim ga jako dugo skoro od kada se pojavio i nemam mu ni jednu zamerku ali i mi se ova"DIJAMANT" pre vise svideo, rekao bih ljubav na prvi pogled

- kapoerista90
- Expert
- kapoerista90
- Expert
kapoerista90, svi znamo kako izgleda kad odneses telefon sa garancijom u prodavnicu.
Ja: Telefon ne radi...
Prodavac: Aha, samo da pogledam. Milane dodji!
Serviser(Milan): Daj da pogledam, hmm. 3500din.
Ja: Molim??? Garancija?
Serviser: Pa to ne podleze pod garanciju.
Ovo je bilo samo primera radi. Mnogi su doziveli ovakvu ili slicnu situaciju.
Sa ovim dobijes HTC garanciju. Znaci odneses u onu "finu" firmu iz BG koju necu reklamirati. Da mislim na onu sto prodaju TyTN II za 700eura.
Nisam imao samo onaj japanski Softbank X01HT, sta da radim kad je odlican telefon/komunikator/pda. Svakom bi ga preporucio, pogotovo sad kad je cena tako pala.
Ja: Telefon ne radi...
Prodavac: Aha, samo da pogledam. Milane dodji!
Serviser(Milan): Daj da pogledam, hmm. 3500din.
Ja: Molim??? Garancija?
Serviser: Pa to ne podleze pod garanciju.

Ovo je bilo samo primera radi. Mnogi su doziveli ovakvu ili slicnu situaciju.
Sa ovim dobijes HTC garanciju. Znaci odneses u onu "finu" firmu iz BG koju necu reklamirati. Da mislim na onu sto prodaju TyTN II za 700eura.
A ti sve tytn-e setas a?

- kapoerista90
- Expert
Nema veze sto ga uzimas kao sredsto za rad moras platiti punu cenu sa PDV-om, a taj PDV ces u obracunskom periodu iskoristiti da oduzmes od ukupnog PDV-ea koji moras da platis drzavi!
Tako ti to sada ide!

Htc Diamond Touch malo se razmisljam i pitam ko ce ga kupiti za 500eur-600eur ,pa taj telefon nista nije bolji od htc p3600 recimo crne boje nesto malo lepsi dizajn i po koji mhz vise ... ali funkcijski potpuno isti gps wifi ..wm6..itd.ako uzmemo u obzir da je cena kod dilera a ne u radnjama htc p3600 oko 350-400eur nov a htc diamond touch 500-600eur. Bolji izbor je sigurno htc p3600 a sad postoji gotovo za svaki htc uredjaj rom od diamonda da se instalira u bilo koji htc-e uredjaj, recimo za p3600 wm6.1 diamond touch-a i eto skoro sve isto...?Pozdrav pa razmislite.