HTC Touch Diamond

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Evo jednog zanimljivog okrsaja dve nove masine! http://www.gsmarena.com/htc_touch_diamo ... ew-262.php

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Uf ova omnija mi se mnogo svidja... :) Ko zna... I po meni trijes' puta funkcionalniji telefon od Iphone-a :D al verovatno ce i cena biti... HOT!
Nokia E71... Elegant, but deadly

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

koliko sam uspeo videti kodna je Dijamant oko 570 e :) pa to i nioje tako mnogo.
S obzitom da je telegon u fullu, legalan, i mnogo dobar.Razmisljam se da pocastim samog sebe jednim takvim :)

Mada nosim Symbina telefone od 2005 godine pa ce mi verovatno biti katastrofa da se prebacim :(

:smutny:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Ni najmanje... Čestitam na kupovini, ako je obaviš! Mislim da se nećeš pokajati.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Da li znate mozda kolika ce cena biti HTC Touch Pro uredjaju? :|

igord
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 21:46

Post od igord »

IDzO, racunaj +150/200eura na cenu Diamonda zbog qwerty. Nije logicno ali je to neko pravilo, kasnije se cene izkristalisu. Diamond - 650eura, Touch Pro 800eura. Ako je neko zainteresovan, neka posalje PM.

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nzb7 »

I dalje razmisljam, koce me dve stvari: prva je sto nema tastaturu :) (a bre mnogo kucam poruke dok vozim ) mada smisliu nesto :roll: verovatno cu n95 zadrzati kao drugi telefon :) a i mislim da cena od 570e nije preterano visoka, za ono sto tel pruza... i druga stvar koji gps software radi na njemu? tj da li moze da radi Garmin ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa ako ces zadrzavati N95 kao sekundarni fon onda kupuj ovaj iako nema tastaturu! A ako ces prodavati N95 onda ti je bolje da sacekas HTC Touch pro i imas qwerty i o5 mozes da kucas koliko god pozelis!
Gledao sam na youtube-u neke promo klipove i HTC Touch pro izgleda mnogo mocno! Samo sto ce cena da mu bude paprena!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Sa QWERTY-em da kuca dok vozi? Pa ima da zavrshi na prvoj banderi... mojne si blesav to da radis.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Bas tako... Kad bi imao neki fazon kao na primer na Iphone/u tastatura, bilo bi kul. I 3 puta lakse za koristiti.

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nzb7 »

MA iphone sAM nosi mesec dana i nikada vise los mi je, iako sam imao karticu sa besplatnim gprsom meni je nikakava samo je fancy i dobar za Internet....

N 95 je zakon sto se mene tice nosim ga jako dugo skoro od kada se pojavio i nemam mu ni jednu zamerku ali i mi se ova"DIJAMANT" pre vise svideo, rekao bih ljubav na prvi pogled :D :o

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Jedno pitanje da ne otvaram temu novu, koja je normalna cena TyTN II? video sam danas za 68000 Pa pitam... Meni ne treba, pitam za jednog lika.

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

490eura, nov, to ti je neka najniza. Naglasavam NOV ne otpakovan .

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Dobro, i ovo je nov, ne otpakovan, garancija drnde mrnde... Al ovo je u radnji... A ti sve tytn-e setas a? :)

igord
Mobil fan
Mobil fan

Post od igord »

kapoerista90, svi znamo kako izgleda kad odneses telefon sa garancijom u prodavnicu.

Ja: Telefon ne radi...
Prodavac: Aha, samo da pogledam. Milane dodji!
Serviser(Milan): Daj da pogledam, hmm. 3500din.
Ja: Molim??? Garancija?
Serviser: Pa to ne podleze pod garanciju.

:D :D :D :D :D
Ovo je bilo samo primera radi. Mnogi su doziveli ovakvu ili slicnu situaciju.

Sa ovim dobijes HTC garanciju. Znaci odneses u onu "finu" firmu iz BG koju necu reklamirati. Da mislim na onu sto prodaju TyTN II za 700eura.
A ti sve tytn-e setas a?
:) Nisam imao samo onaj japanski Softbank X01HT, sta da radim kad je odlican telefon/komunikator/pda. Svakom bi ga preporucio, pogotovo sad kad je cena tako pala.

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nzb7 »

Da li bi neko mogao da mi kaze koliko kosta Diamond ali bez pdv-a posto bi ga uzeo preko firme kao osnovno sredstvo za rad... ?
u jednoj firmi sam nasao za 52 300 din (sto mene izadje 42 886 sto i nije tako visoka cena...)

kapoerista90
Expert
Expert

Post od kapoerista90 »

Pa i nije, da budem iskren... Imas ga u Comtrade-u za 56000, otprilike. Neko je rekao da je oko 500 jura preko neta...

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nema veze sto ga uzimas kao sredsto za rad moras platiti punu cenu sa PDV-om, a taj PDV ces u obracunskom periodu iskoristiti da oduzmes od ukupnog PDV-ea koji moras da platis drzavi! ;) Tako ti to sada ide!

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od nzb7 »

znas kako :)
znam kako ide :)

ali ja necu dai pare za pdv :) sto mi opet znaci :) malo li je na ovu skupocu :)

hvala na ingormaciji za comtrade nisam znao ;)

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Htc Diamond Touch malo se razmisljam i pitam ko ce ga kupiti za 500eur-600eur ,pa taj telefon nista nije bolji od htc p3600 recimo crne boje nesto malo lepsi dizajn i po koji mhz vise ... ali funkcijski potpuno isti gps wifi ..wm6..itd.ako uzmemo u obzir da je cena kod dilera a ne u radnjama htc p3600 oko 350-400eur nov a htc diamond touch 500-600eur. Bolji izbor je sigurno htc p3600 a sad postoji gotovo za svaki htc uredjaj rom od diamonda da se instalira u bilo koji htc-e uredjaj, recimo za p3600 wm6.1 diamond touch-a i eto skoro sve isto...?Pozdrav pa razmislite.

Odgovori