HTC Touch Diamond
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
Touch Pro, @lovd za okretanje iz horizontale u vertikalu i obratno imas raznih aplikacija ja dok sam ga koristio dobijao sam ih uz sam "skuvani" rom.A ovaj senzor (krug)je meni radio npr kad udjes u programe pa za brzo listanje itd.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
E bre provalih ja dok sacekam odgovor
Nego jel ima jaca baterija za njega od ove njefove 900mA ??
Vidjao sam na forumima da ima kao od 1350 ali treba i maska da se zameni .....
pa okreno List da ih pitam a tamo mi kazu da je to neko "kinesko" resenje i da se dovodi garancija u pitanje tad ....
kakva su vasa iskustva ?
da li od Pro pasuje njegova je jaca ?
Nego jel ima jaca baterija za njega od ove njefove 900mA ??
Vidjao sam na forumima da ima kao od 1350 ali treba i maska da se zameni .....
pa okreno List da ih pitam a tamo mi kazu da je to neko "kinesko" resenje i da se dovodi garancija u pitanje tad ....
kakva su vasa iskustva ?
da li od Pro pasuje njegova je jaca ?
- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
E starno ljudi ako vam treba bilo sta za htc:
viewtopic.php?t=12708&postdays=0&postor ... &start=200

viewtopic.php?t=12708&postdays=0&postor ... &start=200
- nemanjabrat
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Aj leba vam ako neko moze da mi pomogne! Skupih pare za ovaj HTC Touch Diamond al ima 2 (po meni vece) mane zbog kojih se razmisljam da odustanem od kupovine.
1.Slaba baterija
2.Slab zvuk (mono zvucnika na vrhu telefona)
Ne zanima me stavljanje deblje (veceg kapaciteta) baterije,pa ako neko moze da kaze da li uz maximalno drndanje moze da izdrzi 1 dan?Imao sam 3 qteka do sad i svi su se dobro drzali (od jutra do mraka izdrze 100%).Neki kazu da ako se ubaci nov ROM moze da se poveca vek baterije?Imam trenutno N95 i na svakom telefonu praktikujem gorepomenute cake za povecanje trajnosti baterije (smanjiti osvetljenost ekrana,gasiti bluetooth,koristiti gsm a ne 3g itd.).Pa ako neko moze da pomogne ili da neki konkretan savet bio bih veoma zahvalan.Ipak 300 i nesto eura je u pitanju
E da,zvuk.kad se stavi na najjace zvonjava da li se cuje dobro i ako je u dzepu,ili ako si na ulici i prilikom gledanja filmova i postanja muzike kakva je jacina u odnosu na recimo qtek 9100 ili neki drugi?Hvala unapred!
1.Slaba baterija
2.Slab zvuk (mono zvucnika na vrhu telefona)
Ne zanima me stavljanje deblje (veceg kapaciteta) baterije,pa ako neko moze da kaze da li uz maximalno drndanje moze da izdrzi 1 dan?Imao sam 3 qteka do sad i svi su se dobro drzali (od jutra do mraka izdrze 100%).Neki kazu da ako se ubaci nov ROM moze da se poveca vek baterije?Imam trenutno N95 i na svakom telefonu praktikujem gorepomenute cake za povecanje trajnosti baterije (smanjiti osvetljenost ekrana,gasiti bluetooth,koristiti gsm a ne 3g itd.).Pa ako neko moze da pomogne ili da neki konkretan savet bio bih veoma zahvalan.Ipak 300 i nesto eura je u pitanju
E da,zvuk.kad se stavi na najjace zvonjava da li se cuje dobro i ako je u dzepu,ili ako si na ulici i prilikom gledanja filmova i postanja muzike kakva je jacina u odnosu na recimo qtek 9100 ili neki drugi?Hvala unapred!
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows