HTC TyTN II
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Kada se flash-uje dobrim ROM-om koji u sebi ima drajvere D3D sa Omnije ili HTCCA onda je brzi za 30% brzi od TyTN I,uz to sto je po meni neuporedivo lepsi,tanji,ekran je mnogo pristupacniji jer je blizi ravni maske (ko je koristio TyTN I zna koliko ga je tesko koristiti orstima jer su uglovi ekrana vrlo tesko dostupni). Po meni nema nekih mana, mada sam se sada malo smorio,jer je svaki WM pda slican pa cu mog TyTN II da udomim uskoro i da sacekam neki pda koji ce ponuditi malo drugacije WM iskustvo,TF3D je dobar pokazatelj u kom smeru idu proizvodjaci
12 godina na forumu!
Imama jedan problem i par pitanja pa da krenem redom.
Dobio sam pre nekih nedelju dana tytnII, e sad svuda na slikama tytnII ima kameru sa prednje strane a moj nema??? I u gornjem desnom uglu pise at&t pa me zanima sta je to da nije neka kopija ili sta vec. E sada problem je u tome sto sam prosuo kokakolu po njemu
, pa sam uspeo nekako da ga ocistim ali sam prilikom ciscenja obrisao delove seriskog broja ispod baterij
tako da sada ne mogu da skinem winmobile 6.1 i da li neko moze da mi pomogne da mi da link ili na pm posalje svoj seriski da mogu da se registrujem
unapred hvala
Dobio sam pre nekih nedelju dana tytnII, e sad svuda na slikama tytnII ima kameru sa prednje strane a moj nema??? I u gornjem desnom uglu pise at&t pa me zanima sta je to da nije neka kopija ili sta vec. E sada problem je u tome sto sam prosuo kokakolu po njemu

unapred hvala
srdjanm22, AT&T je americka firma.....
Nije kopija
Za koka-kolu ne znam ali serijki broj nema nikakve veze sa Updatetom ROM-a
A ni skidanjem ! Idi na www.forum.xda-developers.com i nadji neki ROM za TyTN 2 (Mada preporucujem oficijelni)

Za koka-kolu ne znam ali serijki broj nema nikakve veze sa Updatetom ROM-a

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
srdjanm22, ne treba ti serijski broj koji si obrisao. Idi na Start->Settings->System->Version i tamo ces dobiti sve podatke o firmveru koji vec imas. Na Start->Settings->System->About ces dobiti preostale podatke. Sa *#06# ces dobiti IMEI telefona.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
pa nisam valjda lud da ne znam sta mi treba http://www.htc.com/www/SupportDownload. ... 2&dl_id=21 evo pogledajte sami pa mi recite
- tomas.hokenberi
- Moderator
srdjanm22, pa zamoli nekog ko ima tytn II da ti da serijski broj. Nego zar nemas serijski broj pored IME-ija na kutiji?
nema potrebe da skida bilo sta sa at&t sajta,
treba se odradi cid unlock,hard spl,i stavi bilo koji wm6.1 rom,kao i radio rom po zelji
posto si pocetnik
kreni odavde http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... HTC_Kaiser
ako zapne pitaj
treba se odradi cid unlock,hard spl,i stavi bilo koji wm6.1 rom,kao i radio rom po zelji
posto si pocetnik
kreni odavde http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... HTC_Kaiser
ako zapne pitaj
live long and prosper
hvala vam ali moj htc je vec otkljucan i od juce sam promenio nekih 20 romova i jos nisam nasao ni jedan valjan sem njegovog originalnog koji mi je dosta spor ali se bar ne baguje
jos nesto pitao sam cemu sluzi ono ispod kartice kada se izvadi sim kartica ima neka rucica pa me iteresuje cemu sluzi ako treba okacicu i sliku
jos nesto pitao sam cemu sluzi ono ispod kartice kada se izvadi sim kartica ima neka rucica pa me iteresuje cemu sluzi ako treba okacicu i sliku
Šta mislite o cijeni ovog modela, polovnog, 280€, a u paketu: CD, punjac, auto punjac, USB kabl, rezervna olovka, futrola, kutija, 2gb kartica, +dodati softwer, garmin sa mapom YU koji radi perfektno (navodno), Win 6.1?
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Ta "rucica" sluzi za gasenje telefona, kada hoces da izvadis karticu a telefon nije ugasen.srdjanm22 napisao:jos nesto pitao sam cemu sluzi ono ispod kartice kada se izvadi sim kartica ima neka rucica pa me iteresuje cemu sluzi ako treba okacicu i sliku
imam tytn 2 vec par meseci i sada sam prvi put procitao o tim 3d driverima. pitanja: imam li potrebe da ih instaliram, gde mogu da se nadju. Ne bi da flash-ujem ROM, nisam bas strucan u tome pa bi ih instalirao posebno(naravno ako dobijam nesto u performansama)

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
kostadin, mozes i u kucnoj radinosti. Baci pogled na http://forum.xda-developers.com/ tu ti se nalazi sve potrebno. Ali obavezno sve dobro iscitaj pre nego sto krenes bilo sta da radis 

- tomas.hokenberi
- Moderator
Oblachic, moras da imas instaliran i Outlook 2003 ili Outlook 2007 da bi mogla da radis sinhronizaciju imenika. Outlook 2003 i 2007 stizu uz odgovarajuci Microsoft Office (2003,2007).
Da naglasim treba ti Outlook - ne Outlook Express!
[edit] Kako koristis Vistu tesko mozes da pomesas posto nemas Outlook Express nego Windows Mail
Da naglasim treba ti Outlook - ne Outlook Express!
[edit] Kako koristis Vistu tesko mozes da pomesas posto nemas Outlook Express nego Windows Mail