HTC Prophet (Qtek S200)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ja imam S100, imao sam isti problem, nije do software-a nista... Prelemi sve kontakte do kojih mozes doci, pocev od kontakte za bateriju... Meni se isto tako gasio sam odjednom i nece da se upali. I pogledaj onaj prekidac na poklopcu posto i sam vec verovatno znas da kad se otvori poklopac za bateriju tel se gasi. pa meni poklopac nije lepo lezao i malo se pomeri on se ugasi... I jel zna neko mozda gde ima maska za ovaj telefon? Da li uopste ima?!?!
Jeste, mlađa mi reče da je do baterije... e posle ga nisam razumeo možda bi nešto i do biosa!? ali ga nisam najbolje razumeo pošto je cenjeni admin brzo obrisao poruku... uglavnom sada "furam" HTC TyTN, sa kojim sam prezadovoljan!!! Pazi 2 dana baterija i jače na takvom telefonu uz recimo 1-2 sata razgovora dnevno, 20ak poruka, malo GPRSa, MMSa i igrica... "Pa ljudi moji da li je to moguće!?"
Znači Mlađo, fala!!! Mislim Fala svima na savetima i na savetima!!! S200 je fenomenalan telefon, ali je TyTN bolji inaravno skuplji!!!
Edit:
e ljudi... fleshovao sam fon nekim ROMom WM6.1 koji nema nista instalirano, ali problem mog fona je bila baterija, bar tako iskusniji ljudi kažu...
sve sam lepo pročitao odradio moj fon je "bio" G4... zamenio sam ga, moram da napomenem uz veliku ljubaznost mlađe iz NSa... sad furam TyTN i prezadovoljan sam... 2 dana baterija i šta reći...
uglavnom hvala svima na savetima!!!
Znači Mlađo, fala!!! Mislim Fala svima na savetima i na savetima!!! S200 je fenomenalan telefon, ali je TyTN bolji inaravno skuplji!!!
Edit:
e ljudi... fleshovao sam fon nekim ROMom WM6.1 koji nema nista instalirano, ali problem mog fona je bila baterija, bar tako iskusniji ljudi kažu...
sve sam lepo pročitao odradio moj fon je "bio" G4... zamenio sam ga, moram da napomenem uz veliku ljubaznost mlađe iz NSa... sad furam TyTN i prezadovoljan sam... 2 dana baterija i šta reći...
uglavnom hvala svima na savetima!!!
Ljudi,
Potrebna mi je pomoc nekoga ko se razume u Windows mobile uredjaje.
Pokusao sam da flesujem svoj qtek, ali neshto je krenulo naopako
...naime umesto posle instalacije da se pojave tri boje na ekranu ja ne mogu da ga upalim uopshte...jurio sam po forumima raznim i nista ne nadjoh znam samo da je izraz "bricked".
ako neko zna kako mogu sada da ga flesujem pomagajte!
Hvala unapred!
Potrebna mi je pomoc nekoga ko se razume u Windows mobile uredjaje.
Pokusao sam da flesujem svoj qtek, ali neshto je krenulo naopako

ako neko zna kako mogu sada da ga flesujem pomagajte!
Hvala unapred!
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Pa kad bi objasnio sta si tacno radio i sta se desilo mozda bi mogli malo konkretnije da te posavetujemo....Ne bi se slozio sa drgrabez-om da je to u vecini slucajeva put bez povratka...zavisi upravo od toga sta se desilo tokom flesovanja... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...