HTC Touch Diamond
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Stigla mi je jaca baterija za Diamond,jacine je 1340 mAh,rapidno je produzila zivot uredjaja,(iako u brojkama ne izgleda tako,osecaj je drugacijij)-tri dana opusteno!!!
uredjaj mi se udebljao,back cover je sad matiran i nema vise otisaka prstiju na sebi,originalna kozna futrola mi vise ne koristi,jer je preuska,GPS radi(sa kineskim od 3000mAh naglasavam da NE RADI!)
cena 35 funti,
topla preporuka
uredjaj mi se udebljao,back cover je sad matiran i nema vise otisaka prstiju na sebi,originalna kozna futrola mi vise ne koristi,jer je preuska,GPS radi(sa kineskim od 3000mAh naglasavam da NE RADI!)
cena 35 funti,
topla preporuka
live long and prosper
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2009. 21:49
Pokusao sam da nadjem odgovor , prelistao sam brdo tema i nista ....
Elem , koristim HTC Daimond vec 10 meseci i brdo igrica i programa je instalirano i uninstalirano .... pa poceo malo da ludi , koci ..... pa ocu da ga vratim na "fabricko"
sta predlazete da uradim hard ili soft reset , procitao sam na jednom stranom sajtu da se hard reset radi samo kod ubacivanja novog ROMa sto ja necu da uradim , ( to mi zvuci kao format na kompu )
a ne znam da li ce to bolje resiti ludilo moba ?!
i da ..... kako se radi to ?!?!?!?
Ako je ovo vec negde pisao ja se izvinjavam , ja nisam nasao!!
Elem , koristim HTC Daimond vec 10 meseci i brdo igrica i programa je instalirano i uninstalirano .... pa poceo malo da ludi , koci ..... pa ocu da ga vratim na "fabricko"
sta predlazete da uradim hard ili soft reset , procitao sam na jednom stranom sajtu da se hard reset radi samo kod ubacivanja novog ROMa sto ja necu da uradim , ( to mi zvuci kao format na kompu )
a ne znam da li ce to bolje resiti ludilo moba ?!
i da ..... kako se radi to ?!?!?!?

Ako je ovo vec negde pisao ja se izvinjavam , ja nisam nasao!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
lovd, soft reset ti nece nista resiti - soft reset samo restartuje telefon. Koristis ga npr. kada ti neka pokrenuta aplikacija zablokira telefon. "Soft reset" je ekvivalent pritisku na reset taster PC-a.
Hard reset vraca stanje telefona na "fabricko" - brise se sve sto si instalirao na internoj memoriji, imenik, poruke itd. Osim sadrzaja memorijske kartice sve se vraca na pocetno stanje. Hard reset je priblizno ekvivalentan formatiranju sistemske particije hard diska i reinstalaciji OS-a Windows PC-a.
Hard reset, u principu, nije potreban za zamenu firmvera ("ubacivanje novog ROM-a"), ali kod zamene firmvera se takodje brise sadrzaj interne memorije kao kod hard reseta.
Hard reset vraca stanje telefona na "fabricko" - brise se sve sto si instalirao na internoj memoriji, imenik, poruke itd. Osim sadrzaja memorijske kartice sve se vraca na pocetno stanje. Hard reset je priblizno ekvivalentan formatiranju sistemske particije hard diska i reinstalaciji OS-a Windows PC-a.
Hard reset, u principu, nije potreban za zamenu firmvera ("ubacivanje novog ROM-a"), ali kod zamene firmvera se takodje brise sadrzaj interne memorije kao kod hard reseta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
chivu to mozes tako sto ces da odes na HTC-ov sajt i skines oficial ROM update i flesujes ga u tvoj telefon.Imas u njihovom forumu uputstvo kako se radi flesh.Dobro ga prouci pre nego sto krenes u ubacivanjenje ROM-a.
P.S. Imas na xda-developers sajtu (koji je inace ceo posvecen HTC i wM telefonima) i oficial i home made ili coocked ROMove naravno i uputstvo kako se koj ubacuje.

P.S. Imas na xda-developers sajtu (koji je inace ceo posvecen HTC i wM telefonima) i oficial i home made ili coocked ROMove naravno i uputstvo kako se koj ubacuje.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
Chivu ako posvetis 3-4 dana aktivnog iscitavanja pojedinih foruma imas veoma velike sanse sam da uspes.sve je bukvalno objasnjeno step by step i imas uputstvo i ako nesto krene pogresno(ne daj boze).Mada opet kazem ako mislis da nisi dovoljno siguran u ono sto radis nemoj da petljas 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 20. Jun 2009. 21:53
- dimi89
- Mobil manijak
Ivane mozes promeniti jezik na engleski tako sto ces flesovati tvoj teleofn sa ROM-om koji je WWE(world wide english).To mozes da odradis ako potrazis odgovarajuci ROM na "xda-developers" sajtu.Tamo imas i detaljno uputstvo kako se sta radi. 

Pozdrav svima,dobio sam telefon HTC Touch Pro,ali imam jedan problem,na njemu je windows mobile 6.1 na Danskom jeziku,znam da je slicna tema vec bila i da nisam na pravom mestu na forumu,ali ako bi mogli da mi malo opsirnije objasnite kako da promenim jezik na Engleski,hvala unapred, i izvinite sto sam ovde pisao... 

Poslednja izmena od Zeka_94 u Čet, 23. Jul 2009. 19:21, izmenjeno 1 put ukupno.