HTC Magic

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

LimunBG, tako i ja razmisljam. Sada. :)
Ali, stvarno sam nestrpljiiiv :oops:
Ma, dobice ga brzo :P
Strpljen,spasen :wink:

Edit:
Evo sada vidim da je 4k uz postpaid 900. Da li je bolje to ili 1 din uz postpaid 1800?
Ne znam da li bih napravio 1800 minuta i 1800poruka i 1,8 gb protoka. :S Ali opet, pravio sam racune i po 11k. :dry:
Mozda bolje da uzmem ovo uz postpaid 900.. pa ako vidim da ne mogu, onda se prebacim na 1800. :?

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

druze ti mene zaebavas???ako se bavis nekim biznisom ili ako dajes svakom ko ti zatrazi da nekog okrene mozes da potrosis,a ako koristis samo licno ti onda ti je dovoljno i 900....bar tako mislim :) a sto se tice bolje sacekaj 2 nedelje i uzmes nov novcijat fon nego taj izlozeni model....poz i da te sa srecom sluzi!!!

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Pa da, to i ja kontam. Ma pravio sam ja takve racune ali u telenoru i to je najvise zbog neta bilo, a ovde imam net :)
Uzecu ga na 900.
Samo da vidim kada stigne, rekli su da ce mi javiti. :wink:
iPhone 4.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

DA NE POVERUJETE , odem do Vip-a da reklamiram mob , jer mi se ponekad ugasi kad zavrsim razgovor , pretpostavljam da je softverska greska ..... elem

Udjem i dam garanciju i mob , ona me pita koji mi je br. kod njih ..... ja kazem da sam kupio mog preko oglasa i da nemam broj od tog lika ( bilo pre 2 meseca) .... kaze mi da garancija samo vazi ako vlasnik tj pretplatnik donese mob na reklamaciju ?!?!?!??!?!??!? :blinky: :o

poenta price ..... ako kupite mob preko oglasa sa vip garancijom , ne vazi vam !!!!! jedino da dovucete tog od koga ste uzeli ....................

prosto ne mogu da verujem :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:

PS da li neko zna koji je ovlasceni servis tj kod koga oni nose telefone da odem licno ?

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

lovd, pa meni je to sasvim normalno. I garancija treba da bude vezana za broj jer je broj kupljen uz taj telefon na koji se garancija odnosi. :roll:
iPhone 4.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

Pa sto se to ne odnosi kao u MTS i Telenoru ..... kad prodas mob koji je pod garancijom moze bilo ko da ga reklamira , telefon je pod garancijom i nije vezana za vlasnika ..... jedino se vip pravi pametan

gde je tu logika Marko_NS 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

lovd, ja sam imao slucaj telefona kupljenog kod operatera, konkretno MTS,gde mi je u servisu bilo trazeno da licnom kartom dokumentujem da sam ja osoba cije ime stoji na garanciji, inace ga nece primiti na servis.

Kada kupis telefon kod operatera, ti ga kupujes kao korisnik tog operatera, i kao takav, operater je je obavezan da aparat da na servis i tebi izda odgovarajuci zamenski.Kako ce to da ivede ako ti nisi njegov korisnik? Koga ce da pozove kad je telefon popravljen? Prosto je definicija garancije koju operater daje takva....bar ja tako to vidim.

Telefon jeste pod garancijom, ali u ovom slucaju, garancijom operatera.Sa kojim ce servisom operater sklopiti ugovor,to je njihova stvar.Operater odredjuje uslov garancije, i meni je to sasvim ok.

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

Imao sam bar 30tak telefona za ovih 10god i bar 10tak od operatera koje sam kupovao preko oglasa , i nikad nisam imao problema sa garancijama kad sam odlazio da reklamiram. npr Alfa Copy, Hendy mi nikad nije pravio problem oko toga , a nisam bio vlasnik garancije .

Iskreno ja ovo prvi put cujem i dalje mislim da nije logicno. jer garancija je garancija. Telefon je kao bilo koja druga tehniocka roba, auto ili sta god vec kad kupis.

Koja je onda poenta staviti u oglas da prodaje mob sa garancijom ako ti ona ne vazi ??!?! Ko bi palo na pamet da je ona vezana za vlasnika >!>!>>!>!

Ali elem ne vredi terati ovu temu , :uhuh: tako da off

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

lovd, pogledaj garanciju.Ako se ne varam, nemas garanciju nekog konkretnog servisa, vec Vip garanciju. To znaci da ti i ne mozes da odes direktno u neki servis, vec Vip mora da preuzme tvoj aparat i posalje ga odabranom servisu na popravku, a to posredno znaci da ti prakticno Vip daje garanciju,dakle odredjuje uslove.

Nadam se da sam uspeo da pojasnim. Definitivno ne vredi terati temu :wink:

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

araphel, tako je, uvoznik=garancija=servis (recimo Mobis itd - Telenor).
Na VIP garanciji bi onda u ovom slučaju trebalo da piše i ime&prezime, i vip broj, JMBG... ali toga nema... Što ga nisu "zaključali"?
Strašno, ako je tako...
Back to thread, uspeo sam da aktiviram gps :) , zezaju me malo mape :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

pa eto ti net :) ima da surfujes kolko oces,jedino ako skines neki film moze da ti ponestane free Mb ....srecno :)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Etoo... Ispostavilo se da zbog kreditnog biroa ne mogu da uzmem postpaid 1800 ili 900 jer ga nemam dovoljno dugo [student].
U telenoru su davali koji god zelis paket.
A necu da dam 25k uz pospaid 325 jer mi ne odgovara ni cena ni paket.
:smutny:
iPhone 4.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Marko_NS, nemoj da se nerviras jer nisi mnogo propustio. :) Danas sam bio u jednoj od vip-ovih prodavnica u centru Bg-a. Proverili su i u celoj srbiji su ostali samo izlozbeni primerci htc magic-a (tj. oni akani) i navodno nece dobijati novu kolicinu. :o Zato je i snizena cena doticnog modela. Navijam da sad snize cenu heroja. :D
P.S.: onaj prelazak sa postpaid-a 900 na postpaid 325 nakon 6 meseci je nepromenjen i naknada iznosi 2000din.+pdv. To vazi za SVE telefone i samo za pelazak sa pp.900 na pp.325 (korisna informacija nema sta) :wink:

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

LimunBG, Opusteno, narucen je jedan za mene iz bga i stigao je u NS ali sam se ispalio za kreditni biro pa cu sutra da odem sa ortakom da on potpise ugovor na moju adresu i sve to ;)
iPhone 4.

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Marko_NS, sa srećom, nadogradi ga i nemoj mnogo da pljuješ kameru itd nedostatke, be aware :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

danas sam prodao Omniu da bi mogao sutra da ga kupim na postpaid 325 i ono pitam druga jel moze-moze i sad imam i kesh :wink:
Al posto sam ja svakog petka i subote po klubovima, nedostajace mi blic :(
iPhone 4.

Whiplasher
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 04. Nov 2009. 15:04

Post od Whiplasher »

Ako neko zna stabilan rom sa sensom za magic neka stavi link (ne znam dal sam ispravno rekao, ali hocu da mi magic bude hero:)), bio bi mu puno zahvalan
HTC HD2 user!

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Whiplasher, idi na xda-developers, pa polako. Moraš imati "A" Magic verziju sa 288MB RAM...

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od lovd »

"A" Magic verziju sa 288MB RAM

cek to je iz vip-a model ...... ako ne grasim

tj kako to da vidim

fala vi

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

lovd, objasnjenje je postavio kolega Vincent na strani 3. ove teme,pa da se ne ponavljamo.... 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Odgovori