HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
peky@n93
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 01. Sep 2007. 21:24
Kontakt:

Post od peky@n93 »

malo cu opet skrenuti sa teme.izvinjavam se!mozda ima veze posto sam uzeo dozvoljeni minus.inace mi leze na banku 25+razlika :D ali verujem da ima neke veze taj minus dozvoljeni.ali opet ko ce ga znati?
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

E, ljudi da li neko moze da mi kaze u cemu je fora sa BT uzeo sam telefon pre 1 dan, pa vidim ne radi mi BT. Ako moze neko da mi pomogne bio bi mu veoma zahvalan.

cipelica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Dec 2009. 08:50

Post od cipelica »

BT ne radi sa drugim telefonima. mozes ga povezati samo sa BT slusalicom. To mu je mala manica:(
Uzgred ja imam vec jedan 060 broj, ne primam platu ni na kakav racun a pre 3 dana sam uzela telefon uz paket 900 bez problema.

fanste
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 21:29

Post od fanste »

Fala, ljudi ! Trebao bih da ga uzmem sutra , prekosutra, pa vam javljam utiske! Ma original je sigurno, sve kutiji , valjda je dobio vishe komada od vip-a, za firmu, ali cemo ipak da peoverimo!

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

Nagovaram roditelje da mi uzmu ovaj telefon jer mi se bas dopada,a imam nekoliko pitanja. :D
Da li je moguce da se dekodira posto bih ja koristila moju mts karticu a tati bih dala tu vip,pa da li je moguce da se dekodirA?
I da li ima negde aplikacije za facebook i twitter? Hvala...! :D

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Jel moze neko da mi pomogne...

instalirao sam Ndrive pa me zanima kako da ubacim mapu u tel. posto sam je skinuo sa kompa...tacnije me interesuje gde treba da je ubacim ? hvala unapred :)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

jooko, Može. Pogledaj na netu i pozovi neke servise u tvom gradu da bi videla orijentaciono koliko to košta.
Aplikacije za Twitter i Facebook dolaze uz telefon i možes ih postaviti na svoj homescreen i automatski videti nove tweetove i statuse. :wink:
iPhone 4.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

E hvala puno...To me je jedno interesovalo.. :D
E da,i jel ima negde aplikacije da se nadju kao npr za iphon? :)

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

ima, jer, bas kao na iPhoneu (AppStore) imas i na Android telefonima (Tattoo) Neku vrstu marketa sa koga skidas besplatno aplikacije ;)
iPhone 4.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

Eeee...suuper...puno hvala..definitivno uzimam ovaj telefon.. :D A da,najvaznije za mene,kako je za poruke,jel treba jak pritisak ili ne i jel se brzo navikne?? :D

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Brzo ces se navici. Ne treba jak pritisak, a i imas malu vibraciju svaki put kada pritisnes neko slovo. Jos mozes da ga rotiras pa imas vecu tastaturu :wink:
iPhone 4.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

jooko, ne treba jak pritisak, samo blag dodir displeja je dovoljan. Po mom ukusu cak i bolje nego kod magic-a kod koga je cini mi se ekran preosteljiv. Za zenske prste je taman. Ja sam probao kucanje sms-a na tattoo-u i prilicno mi je tesko da pogodim slova. Ali tebi ce sigurno odgovoarati.

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

E hvala vam puno stv...Uzimam ovaj telefon 100%..Prvo sam mislila da uzmem iphon ali je trnutno u Srbiji toootalna ludnica i svi nose,pa reko aj ja malo da promenim..:))))

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

jel neko otkrio kako se ''radi'' auto-fokus prilikom slikanja?! :oops: :oops: :oops:

Nikola023
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 00:40

Post od Nikola023 »

vec ko zna koji put pisem poruku i molim da ako neko zna gde mogu da se skinu aplikacije za tattoo a da to nije market neka okaci ovde,veoma bi mu bio zahvalan...
....

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Nikola023, za Tattoo još uvek imaš prilično malo aplikacija jer se postojeće tek lagano portuju na nižu rezoluciju ekrana, koju Tattoo ima......Nisam siguran da ćeš baš nešto mnogo naći.....

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

Veoma sam se iznervirala,tata je juce i danas bio u vip poslovnici u Cacku i rekli su da nema telefona,samo za poslovne a posto moj tata nema firmu onda ne moze..Ajde neka mi pls neko pomogne,da li ce biti telefona i ima li gde da se nadje?? :D

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

ima u Bgd-u u svim Vip centrima.
Poslednja izmena od iLuka u Sre, 16. Dec 2009. 15:25, izmenjeno 1 put ukupno.

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

Ima i u Novom Sadu u svakoj poslovnici i svakom VIP centru, i to sve maskice na reklamama.
Iskreno, originalni sivi i onaj beli sa crvenom magmom najlepse izgledaju. A i onaj crni sa kao belom tetovazom je lep uzivo.
iPhone 4.

LimunBG
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 19. Sep 2007. 16:11

Post od LimunBG »

Meni je najlepsi sa origonal sivom maskom, a u ostalim kombinacijama mi deluje kao neka igracka za predskolsku decu... :)

Odgovori