HTC Magic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
ostrica, tačno je to što si video na netu, i Tattoo uopšte ne vidi Ad-Hoc WiFi, a ne može da se spoji ni preko WPA2 enkripcije sa Radius autentifikacijom. Izgleda da još nisu kompletirali WiFi podršku za Android. Što se tiče softverskog AP moda, ne bi trebalo da imaš problema ali to zavisi i od adaptera i od softvera.
● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
lovd, a šta je konkretno bio problem sa podešavanjima, baš me zanima. A uključivanje/isključivanje GPRS-a radiš u Settings>Wireless Controls> pa odštikliraš Mobile Network.
● PRAVILA FORUMA ●
Magic users rejoice: http://www.htc.com/europe/SupportDownlo ... &dl_id=862
Nadam se da linkovi na zvanicne sajtove proizvodjaca nisu zabranjeni.
Edit: Zaboravih da napisem da je ovo zvanicni update koji konacno donosi Sense na Magic. Aj neko nek napise koja je verzija Androida, mrzi me da googlam.
Nadam se da linkovi na zvanicne sajtove proizvodjaca nisu zabranjeni.
Edit: Zaboravih da napisem da je ovo zvanicni update koji konacno donosi Sense na Magic. Aj neko nek napise koja je verzija Androida, mrzi me da googlam.
Pa rekoh a&b, imas ovde na pocetku teme, 2-3 strana, sve potanko objasnjeno. Mislim da su sa vipa svi ta jaca "a" verzija, pa je i zbog 2godisnje garancije najbolje naci takav Magic. I da, sta god mu radio, sa RAM memorijom ne bi trebalo da bude problema.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Mislim da Vip ne forsira nikakvu specificnu verziju softvera za svoje Android aparate. Cak nisu ni brendirani, a i kada bi se to radilo, onda bi verovatno bio neki trag srpskog jezika u njemu, cega nema. Ono sto mogu da predpostavim je da je taj update uradjen za neki ne-evropsku veryiju softvera, ili pak da nece da pusti instalaciju jer,kako ostrica kaze, ima Hero rom u telefonu vec. Trebalo bi da proba neko ko ima cist rom,pa da se vidi sta ce biti. Ovo je samo neki moj logican zakljucak, nemam magic pa ne mogu da tvrdim.
Ni meni nije bas jasno, naravno da nema ni traga nekog "vip brendiranja", ali... Davno sam negde citao da ce HTC izbacivati apdejte i da ce na operaterima biti da to i ponude korisnicima, putem servisa ili OTA. U svakom slucaju kome je to bitno i mrzi ga da ceka, izbor hvala bogu postoji.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
araphel, pa da, verovatno je zbog toga. Nego nije ni to problem, nasao sam na xda forumu celu temu za ovaj update, ima i linkova za download, samo se jos uvek ne usudjujem da zapocnem, posto blage veze nemam sta je SPL, IPL, RUU, radio, niti sam nasao lepo objasnjenje kako sve to instalirati, odnosno update-ovati. Sto je jos gore, ja imam hero rom, pa ne znam da li mogu da pratim neko objasnjenje na xda i da mu tako instaliram novi rom ili moram da ga prvo vratim na magicov default rom...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 31. Jan 2010. 22:18
Pozdrav,
novi sam u svemu ovome, pre neki dan sam uzeo VIP Magic. Prvi utisci su da je super, za dalje cu videti. malo mi samo smeta sto nisam uspeo u kacanju teksta da se snadjem da se pomeram na deo teksta koji zelim.
Uzeo sam ga polovnog sa ubacenim Hero ROM-om tako da ne znam jos nista oko toga, polako cu nauciti. Zanima me ako dodje do tog dugoocekivanog update-a, da li softver mora biti onaj koji je vip dao? Ako je tako da li ima neko vec zapamcenu verziju (VIP 32A) i ako moze na PM da mi posalje ?
Hvala unapred,
it
novi sam u svemu ovome, pre neki dan sam uzeo VIP Magic. Prvi utisci su da je super, za dalje cu videti. malo mi samo smeta sto nisam uspeo u kacanju teksta da se snadjem da se pomeram na deo teksta koji zelim.
Uzeo sam ga polovnog sa ubacenim Hero ROM-om tako da ne znam jos nista oko toga, polako cu nauciti. Zanima me ako dodje do tog dugoocekivanog update-a, da li softver mora biti onaj koji je vip dao? Ako je tako da li ima neko vec zapamcenu verziju (VIP 32A) i ako moze na PM da mi posalje ?
Hvala unapred,
it