HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
miss_kiedis
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 19:47

Post od miss_kiedis »

mrkixxx, hvala punooooo... :oops: jupiii :) :) :) nisam obracala paznju na druge opcije pri kacenju htc na pc, jer sam sinoc imala problem sa sinhronizovanjem...pa sam se malo smorila

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

miss_kiedis, nisi pazljivo citala ovu temu! :P :D
samo lagano, tu smo da se pomazemo!

pozdrav

bgexplorer
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 01. Feb 2010. 22:23

Post od bgexplorer »

Da li je moguće postaviti neku animaciju kao wallpaper?ja sam pokušavao ali nisam uspeo :cry:
Bilo bi lepo da se uskoro pojavi zvanični update na 2.1 android

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Svi cekamo update zbog bluetooth-a koji trenutno ne moze da radi transfer podataka,vec samo sa handsfree :(

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

mrkixxx, hvala jos jednom....e sad imam jos jedno pitanje, kad ste vec tu :D

jel su zadate scene takve kakve su i samo u okviru njih moze da se modifikuje, ili postoji neka fora da se napravi potpuno nova?

...a da, posle prebacivanja slika sa pc-a, kada sam otisla u Albums, tu su mi se pojavila jos neka 3 foldera pod potpuno glupim nazivima 24, 32, 48 sa istim sadrzajem od po 30 clip art slika...i ne znam da li sam nesto zeznula prilikom prebacivanja, i jel ostalima isto tako, i da li to moze da se izbrise nekako sa telefona, posto ga na kompu nema :dry:

i jos nesto...napravila sam folder Media, i u njemu Ringtones, Nortifications, Alerts...ali on je sve to pomesao sa mp3 pesmama u Music folderu...jel i tu postoji neka caka? i gde ja vidim foldere koje sam napravila na kompu? :unsure:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Foldere možeš da vidiš pomoću file explorera (astro, and explorer, lynda).
Koliko vidim nisi napravila ovaj drugi podfolder audio.
SDCARD/media/audio/alarms - for alarm
SDCARD/media/audio/notifications - for SMS/MMS
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

^^^ provalila za scene 8)
ali za ostalo i dalje u nedoumici...izgleda da se ja ovde dopisujem sama sa sobom :P

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

miss_kiedis, lepo ti je telep odgovorio jedan post iznad tvojeg.

Moraš na kartici napraviti folder media, pa u njemu audio, pa tek onda notifications, ringtones i alarms. Jedino tako će ti funkcionisati melodije za sms, alarme i ostalo.

Što se tiče Slika koje si kopirala, tu ne znam šta da ti kažem, meni se ništa slično nije dešavalo, verovatno si nešto zbrljala prilikom kopiranja. :wink:

Pitanje sa folderima mi nije baš najjasnije? Gde vidiš foldere koje si napravila na kompu? Misliš na foldere koje si napravila na memorijskoj kartici telefona? Njih vidiš isključivo kada instaliraš neki file manager program, kao što je opet telep odgovorio..... Čitaj šta ti ljudi pišu :wink: 8)

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

miss_kiedis, mislim da su ti folderi 24,32 i 48 od Ndrive-a ili google maps-a, posto ih i ja imam...

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Jorda, hvala na informaciji namestio sam sljaka sve super, odlicna je aplikacija i astro sam instalirao pre neki dan! :D

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spot »

ljudi, imam jedno pitanje ako neko moze da mi odgovori.
instalirao sam Ndrive sa marketa, radi samo mi fali mapa pa ako moze neko da mi kaze da li je moguce nabaviti mapu free i gde je trebam prebaciti.

Hvala puno!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

spot, imaš pp sa full uputstvom za ndrive. Sorry, pisano je u ženskom rodu, samo sam kopirao od drugarice kojoj sam ranije slao. :wink:

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spot »

He, a sta ti znaci pp, mozda je glupo pitanje ali bi bio zahvalan da mi pojasnis :) ne znam bas skracenice :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

privatna poruka :lol: 8)

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spot »

Araphel, Izvini sto sam dosadan malo, a gde mogu da vidim pp? Koliko vidim u mojim nema. Hvala jos jednom. :D :smutny:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

spot, spusti se na dno stranice i pored "dugmeta" Odjavi se je "dugme" za ulazak u PP .

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od spot »

E hvala, nasao sam je nego mi je sve sitno posto sa telefona trenutno ovo citam :D samo jos jedno pitanje za araphelaili ako jos neko zna da li da skinem sa marketa ndrive? Hvalaaaa :roll:

hasisar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 06. Jan 2010. 00:49

Post od hasisar »

Ljudi da li vama telefon baguje dok kucate sms. Pocinje da me izludjuje :) Tacnije ukoliko brzo kucam poruku telefon ne registruje slova koja unesem vec zabaguje pa polako izbacuje jedno po jedno?

SaleVuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 14:41

Post od SaleVuk »

meni jedino po nekad malo zeza sa rotacijom ekrana,ali sto se brzine tice ne kasni nikad... :roll:
i da.. da li je neko iskopao neki pouzdan SMS counter?

miss_kiedis
Novajlija
Novajlija

Post od miss_kiedis »

telep, hvala puno...sad mi je uspelo

izvinite ako sam dosadna, ali stvarno nisam razumela, tek kada mi je telep objasnio...araphel, inace, u isto vreme smo pisali poruku, pa je njegovu pre ucitao na forum, i onda ispalo da ja ne citam sta mi ljudi pisu :(

ostrica, hvala ti...jeste u pitanju bio ndrive, uspesno sam ga uklonila jel mi je potpuno bez veze i glupi folderi otisli sa njim ;)

Odgovori