HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
miss_kiedis, Ma bez brige. Samo polako i strpljivo. Pre ili kasnije neko ce ti odgovoriti na svako pitanje,sve nas je vise sa ovim telefonom. Samo ti uzivaj u njemu!
Ndrive nije nimalo bezveze. Kad se sve instalira kako treba,prilicno je koristan za gps navigaciju. Ok,ponekad malo cudno rutira,ali uvek me je doveo tamo gde sam hteo.
Ndrive nije nimalo bezveze. Kad se sve instalira kako treba,prilicno je koristan za gps navigaciju. Ok,ponekad malo cudno rutira,ali uvek me je doveo tamo gde sam hteo.
araphel meni jos nisi poslao uputstvo za navigaciju a obecao si...
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomiloma tacaka, smajlijima i slicnim*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomiloma tacaka, smajlijima i slicnim*
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
SaleVuk, Nisam nisam. Na slusbenom putu sqm,koji se oduzio, tek veceras kasno ili sutra ujutru cu biti pri kompjuteru, u medjuvremenu Tattoo sluzi za komunikaciju,a zeznuto mi da kopiram mailove preko njega. Pokusacu,pa ako u sledecih sqt dva ne dobijes PP,ti me ujutru podseti ovde na forumu,ili na PP najbolje.
Edit:
SaleVuk, imas privatnu poruku
spot,pobrisi stagod da si instalirao prethodno, poskidaj foldere koje je ndrive napravio sa kartice i kreni po uputstvu od pocetka, korak po korak....moralo bi da uspe. Obrati paznju na odbijanje automatske registracije, jer bez toga neces moci da otkljucas mape ovom metodom...
Edit:
SaleVuk, imas privatnu poruku

spot,pobrisi stagod da si instalirao prethodno, poskidaj foldere koje je ndrive napravio sa kartice i kreni po uputstvu od pocetka, korak po korak....moralo bi da uspe. Obrati paznju na odbijanje automatske registracije, jer bez toga neces moci da otkljucas mape ovom metodom...
App camera zoom fx, ima podesavanje osetljivosti pa moze da se podesi da slika ako je ruka mirna pola sekunde, 1 sekundu i ne znam zaboravih
... A inace je aplikacija super ima efekte , ali trazi dosta memorije, pa na tattoo mora da se sa npr advanced task managerom, ili taskillerom uniste ostale, ne bas sve, aplikacije.

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Da li je neko probao da konfigurise e-mail za kablovksi ili adsl internet?G-mail mi radi,a program za mail mi izbacuje poruku ''Cannot connect to the mail server to verify your account information.Your server is not responding'' i to samo za SMTP port 25,dok POP port 110 radi bez problema.Da li je i ovo jos jedan od bagova,a meni se cini da jeste...
Neka neko proba,dovoljno je samo da prekucate podesavanja sa racunara za SMTP i POP server,pa javite sta se desava...Izvinjavam se zbog dupliranja posta,ali jako mi je bitno da dobijem odgovor!
Resio sam problem.Meni ne radi smtp uopste na racunarima,a zasto ne znam?Tako da nije do telefona,vec su mozda menjali ovi u Sbb-u nesto...Podesavanja su ostala ista,pa cu proveriti ruter D-Link 524...

Resio sam problem.Meni ne radi smtp uopste na racunarima,a zasto ne znam?Tako da nije do telefona,vec su mozda menjali ovi u Sbb-u nesto...Podesavanja su ostala ista,pa cu proveriti ruter D-Link 524...
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ljudim stv mi treba pomoc.. Ne znam zbog cega je tako, al signal na telefonu mi je jako slab bilo gde da se nalazim, poruke mi ne stizu na vreme nego kasne po 3-4 h.. Takodje ne mogu da me dobiju jer sam ne-dostupona a telefon mi je ukljucen..Stvarno ludim zbog toga..Da li neko zna kako to popraviti,i zbog cega je tako?? 

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
jooko, jesi li kupila nov tel? Jel od starta bio otključan za sve mreže? I ja sam kupila VIP-ov telefon i bio je od starta otključan
u njemu koristim Telenor karticu, ali sam jedno vreme koristila i Telekom i nisam imala nikakvih problema
koliko sam čula, VIP-ov Tattoo i nije moguće otključati, ali ako je neko to uradio na tvom telefonu moguće je da to nije bilo baš najuspešnije 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***