HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

miss_kiedis, Ma bez brige. Samo polako i strpljivo. Pre ili kasnije neko ce ti odgovoriti na svako pitanje,sve nas je vise sa ovim telefonom. Samo ti uzivaj u njemu!

Ndrive nije nimalo bezveze. Kad se sve instalira kako treba,prilicno je koristan za gps navigaciju. Ok,ponekad malo cudno rutira,ali uvek me je doveo tamo gde sam hteo.

spot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 04:46

Post od spot »

Araphel,

Ja nikako da nateram da mi proradi :smutny: kad zavrsim sa instalacijom vise neide po onom uputstvu sto si mi dao :smutny: jel znas mozda do cega je ?

Hvala.

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

evo imam ja pitanje...jel moguce instalirati aplikacije na sdcard? posto mi je na telefonu 200 mb premalo...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne nemože da se instalira dok ne rootuješ telefon, a koliko znam to još nije moguće na tattoo-u uraditi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Luka-70-
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 18:33

Post od Luka-70- »

telep, da ...i sam sam znao tako nesto al sam se nadao da sam ipak nesto pogresno shvatio :D tnx anyway

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

spot, ne znam sta da ti kazem,meni je sve krenulo kako treba,doduse tek iz cetvrtog puta je povukao instalaciju.bes bagova. Mora da negde gresis jer sam slao isto uputstvo mnogima i svima radi. Stvarno me znam.

SaleVuk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 02. Feb 2010. 14:41

Post od SaleVuk »

araphel meni jos nisi poslao uputstvo za navigaciju a obecao si...

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomiloma tacaka, smajlijima i slicnim*

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

SaleVuk, Nisam nisam. Na slusbenom putu sqm,koji se oduzio, tek veceras kasno ili sutra ujutru cu biti pri kompjuteru, u medjuvremenu Tattoo sluzi za komunikaciju,a zeznuto mi da kopiram mailove preko njega. Pokusacu,pa ako u sledecih sqt dva ne dobijes PP,ti me ujutru podseti ovde na forumu,ili na PP najbolje.

Edit:

SaleVuk, imas privatnu poruku ;)

spot,pobrisi stagod da si instalirao prethodno, poskidaj foldere koje je ndrive napravio sa kartice i kreni po uputstvu od pocetka, korak po korak....moralo bi da uspe. Obrati paznju na odbijanje automatske registracije, jer bez toga neces moci da otkljucas mape ovom metodom...

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

1 pitanjce: da li je po defaultu upaljen data roaming u mobile networksu i za sta sluzi?
Mislim znam sta je roaming, ali data roaming...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Jorda, Služi da ti data saobraćaj ide i u roamingu, znači mailovi,sinhronizacija,sve ostalo.....obavezno isključiti, da posle odmora ne bi deset godina radio da otplatiš račun :lol:

Pošalji mi PP,pošto mi je to najbolji podsetnik, pa ti šaljem čim stignem :wink:

droganche
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 03. Feb 2010. 18:30
Kontakt:

Post od droganche »

Pozdrav svima, izvinjavam se unapred ako je o ovome bilo reci... Ali me interesuje kako da se namesti (ako uopste moze) kamera, jer pri svakom slikanju slika se malo zamuti ukoliko nije potpuno miran telefon prilikom slikanja...¿ :?

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

App camera zoom fx, ima podesavanje osetljivosti pa moze da se podesi da slika ako je ruka mirna pola sekunde, 1 sekundu i ne znam zaboravih :)... A inace je aplikacija super ima efekte , ali trazi dosta memorije, pa na tattoo mora da se sa npr advanced task managerom, ili taskillerom uniste ostale, ne bas sve, aplikacije.

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Da li je neko probao da konfigurise e-mail za kablovksi ili adsl internet?G-mail mi radi,a program za mail mi izbacuje poruku ''Cannot connect to the mail server to verify your account information.Your server is not responding'' i to samo za SMTP port 25,dok POP port 110 radi bez problema.Da li je i ovo jos jedan od bagova,a meni se cini da jeste...:( Neka neko proba,dovoljno je samo da prekucate podesavanja sa racunara za SMTP i POP server,pa javite sta se desava...Izvinjavam se zbog dupliranja posta,ali jako mi je bitno da dobijem odgovor!

Resio sam problem.Meni ne radi smtp uopste na racunarima,a zasto ne znam?Tako da nije do telefona,vec su mozda menjali ovi u Sbb-u nesto...Podesavanja su ostala ista,pa cu proveriti ruter D-Link 524...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Ivan Cirkovic, pominjao je to već neko da li ovde, ili na temi o Android aplikacijama. Čini mi se da je priča u tome da operateri tipa SBB ograničavaju upotrebu svojeg SMTP servera na neki način......nisam baš najbolje shvatio. Potraži, mislim da je Tomas Hokenberi pisao o tome.

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

araphel, to vazi kada koristis gprs konekciju,ali kada se kacis na wifi preko rutera kao ja onda mora da radi...

Ruter mi je blokirao portove,ali zasto ne znam?Uglavnom sada sve radi!

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

Ljudim stv mi treba pomoc.. Ne znam zbog cega je tako, al signal na telefonu mi je jako slab bilo gde da se nalazim, poruke mi ne stizu na vreme nego kasne po 3-4 h.. Takodje ne mogu da me dobiju jer sam ne-dostupona a telefon mi je ukljucen..Stvarno ludim zbog toga..Da li neko zna kako to popraviti,i zbog cega je tako?? :(

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Jesi kupio telefon u Vip-u?Mozda ti je slab domet mreze na toj lokaciji gde zivis...Jel ti stalno slab signal gde god da odes?

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

Kupila sam telefon u vip-u ali koristim mts karticu..Pa ne uvek,al recimo kada sam u kuci ne stizu mi poruke,a predajnik mi je 100m od kuce..A i kad odem ngde desava se isto,ali najcesce kada sam u kuci..!

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

jooko, jesi li kupila nov tel? Jel od starta bio otključan za sve mreže? I ja sam kupila VIP-ov telefon i bio je od starta otključan :) u njemu koristim Telenor karticu, ali sam jedno vreme koristila i Telekom i nisam imala nikakvih problema :) koliko sam čula, VIP-ov Tattoo i nije moguće otključati, ali ako je neko to uradio na tvom telefonu moguće je da to nije bilo baš najuspešnije :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od jooko »

Da,nov sam kupila i bio je otkljucan,rekli su mi u vip-u..U pocetku mi je sve normalno radilo a sada ne..Stv to mnogo nervira..A znam da se to desava cesto na i phon-ovima...

Odgovori