HTC Magic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ne valja ti taj SN, ja probao i nece da skida... a kad vec nije za nas magic iz vipa, zasto rizikovati, skini neki custom rom, i instaliraj njega... a nas magic ne moze da se updateuje zato sto kako kazu iz htc, nas fon je vodafone branded, sto znaci da moramo da cekamo vodafone da se nakani i izbaci oficijalni rom..
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 12:31
Probao sam da instaliram CursorSense prateci uputstvo ali nisam uspeo... prijavljuje mi gresku (signature verify faile) vec na startu kad treba da umesto svog HBOOT-1.76.0007 instaliram 1.33.2010 Engineering SPL HBOOT image.
Srecom pa bar nista nisam pokvario
Edit:
mada bi mozda mogao i da preskocim ovaj korak... koji je noviji spl 1.76.0007 ili 1.33.2010 (malo me zbunjuje ovo 2010) ?
...ili ipak ne moze da se ubaci novi rom ako je na telefonu spl 1.76.0007 (ako sam dobro procitao na netu). znaci, jedino ostaje da cekam zvanican update za vodafone
Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Srecom pa bar nista nisam pokvario

Edit:
mada bi mozda mogao i da preskocim ovaj korak... koji je noviji spl 1.76.0007 ili 1.33.2010 (malo me zbunjuje ovo 2010) ?
...ili ipak ne moze da se ubaci novi rom ako je na telefonu spl 1.76.0007 (ako sam dobro procitao na netu). znaci, jedino ostaje da cekam zvanican update za vodafone

Spojio: IDzO
*Zabranjeno je uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni *
Sledeci put brisanje bez obavestenja!
Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 14. Feb 2009. 02:16
Zdravo svima! Imam problem sa Youtube klipovima, ne mogu ih nikako odgledati! Nece uopste da ih otvara! Imam HTC MAGIC!! Please help! djordjevelemir@yahoo.com Hvala unapred!
Fm ima da se instalira program
Univerzalni prikljucak imas na novijim modelima
BT radi kad instaliras program sa marketa
Poredjenje je kao kad instaliras windows i kukas da ne mozes da gledas divx film..ako si tip korisnika koji se ne snalazi najbolje sa mob telefonima kupi Nokiju ili nesto sl i uzivaj..
Univerzalni prikljucak imas na novijim modelima
BT radi kad instaliras program sa marketa
Poredjenje je kao kad instaliras windows i kukas da ne mozes da gledas divx film..ako si tip korisnika koji se ne snalazi najbolje sa mob telefonima kupi Nokiju ili nesto sl i uzivaj..
Vlaxx
Koji fm program?
Ja nemam noviji model,pricamo o magicu.
BT sa programom radi prijem,slanje podataka ne,kazi koji program radi i slanje? Ne pominji romove.
Za tube i alarm mi nisi nista odgovorio.
Pazi,ja sam telefonom zadovoljan ali ima par tih stvari koje me nerviraju. Valjda postoji i neki alarm koji radi i kad je fon off...? Necu da mi tel.zraci pored glave dok spavam
Koji fm program?
Ja nemam noviji model,pricamo o magicu.
BT sa programom radi prijem,slanje podataka ne,kazi koji program radi i slanje? Ne pominji romove.
Za tube i alarm mi nisi nista odgovorio.
Pazi,ja sam telefonom zadovoljan ali ima par tih stvari koje me nerviraju. Valjda postoji i neki alarm koji radi i kad je fon off...? Necu da mi tel.zraci pored glave dok spavam
nego ja vas da pitam kako da proshirim memoriju da mi aplikacije idu na karticu ne na telefon ima li neko da mi da neki dobar tutorial sve ono shto sam video nije mi pomoglo neki koji radi 1000%? E da ti romovi za shta oni sluze menjaju samo izgled ili josh neshto? Nov sam sa ovim telefonom imam ga 2 dana pa me intresuje shta su to romovi to 

kroki23,
Za FM cu jos pogledati u principu ga ni ne koristim ali sam video po forumu price o tome
Na mom modelu koji sam uzeo skoro dzek za slusalice je isti kao dzek za punjac, a iako nije uzmi adapter na 3,5 mm
za BT Bluetooth file transfer 2.1 radi provereno i jedno i drugo,s tim sto primanje ide tako sto udjes u tel onog od koga uzimas
Tube meni radi normalno i nikad noje bagovao..za alarm skini neki od mnogobrojnih alarma sa marketa ili van njega pa probaj,raspitaj se alo po forumu,nadji neki koji ima tu opciju ali sto kaze Tacty, prebaci ga samo na airplane mode...
Za FM cu jos pogledati u principu ga ni ne koristim ali sam video po forumu price o tome
Na mom modelu koji sam uzeo skoro dzek za slusalice je isti kao dzek za punjac, a iako nije uzmi adapter na 3,5 mm
za BT Bluetooth file transfer 2.1 radi provereno i jedno i drugo,s tim sto primanje ide tako sto udjes u tel onog od koga uzimas
Tube meni radi normalno i nikad noje bagovao..za alarm skini neki od mnogobrojnih alarma sa marketa ili van njega pa probaj,raspitaj se alo po forumu,nadji neki koji ima tu opciju ali sto kaze Tacty, prebaci ga samo na airplane mode...
kroki23, to sa alarmom je mana nekoliko razlicitih platformi. na winMob isto nece raditi alarm kad je fon iskljucen, kao i na UIQ. iskreno,meni ovo nije nikakav problem, jer ne vidim razlog zbog kojeg bih iskljucivao telefon nocu.
Za BT stvarno ne znam sta te muci, trebalo bi da radi sa programom najnormalnije.
Sto se adaptera za sluske tice, neko od clanova foruma je ovde nasao jedan, ne znam sad tacno ko, ali ocigledno ima da se kupi.
Za FM ne mogu da ti pomognem,meni je to krajnje nebitna stavka, imam ga na Tattoo, i nikad ga nisam ukljucio i verovatno necu....nemam za sta da slusam radio.
Za BT stvarno ne znam sta te muci, trebalo bi da radi sa programom najnormalnije.
Sto se adaptera za sluske tice, neko od clanova foruma je ovde nasao jedan, ne znam sad tacno ko, ali ocigledno ima da se kupi.
Za FM ne mogu da ti pomognem,meni je to krajnje nebitna stavka, imam ga na Tattoo, i nikad ga nisam ukljucio i verovatno necu....nemam za sta da slusam radio.
Blago receno, "mistifikuje" se ovaj model ovde. FM radio prijemnika nema (citajte specifikacije) i to je stvar hardvera, za internet radio ima dosta app kome se isplati .../kpbs. BT radi, slanje/primanje i na nerutovanim. Adapter za 3,5mm ima, 5e kosta. Za alarm vec receno, staviti u offline mode, da se ne bi "ozracili" 

zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
jel moze neko da mi kaze kakve su slusalice na 'magicnom'...? i da li se nekom desilo da gubi kontakt ili tako nesto...da se pokvare..? imam sony e. w960 na kom imam nenormalnih problema sa sluskama
, pa mi je sad to jedna od bitnijih stavki kod kupovine novog fona... a s obzirom da magic nema 3.5mm jack [ne znam zasto...
] vidim da ce biti problema ako im se nesto desi... i da, zanima me kakav je zvuk na njima... ko moze detaljnije da mi opise...? unapred zahvalan na odgovoru...

Samo nek se rolaju....sarme.
Najbolja investicija na Magic je kupovina adaptera za 3,5mm ("normalni" tj.standard ulaz za sluske) to dosta menja utisak. Imas ovde ocenu muzike koju je dao Vincent, strogo ali pravicno, meni je sasvim ok kad se fajlovi dobro konvertuju i upare sa dobrim slusalicama. A Morth player (pominjan isto) je "slag na torti".
I da, jos uvek nista od zvanicnog VIP update? Koliko vidim nista ni od "flash" podrske za Magic, Hero itd "stare" modele? Kao ne moze ali u stvari valjda ne zele...
pozz
I da, jos uvek nista od zvanicnog VIP update? Koliko vidim nista ni od "flash" podrske za Magic, Hero itd "stare" modele? Kao ne moze ali u stvari valjda ne zele...
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]