HTC Tattoo
					Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
	Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
spot,  Mislim da je najveći problem što su tattoo kupovali svi ( i ljudi koji su do sada koristili smartphone, i oni koji su imali samsunge), i da velike probleme imaju ovi koji su prešli sa dumb telefona, ja imam heroa više od 3 meseca i stvarno nisam imao ni jedan problem.

Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
						Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Za one koji su uspesno Rootovali svoj Tattoo, izasao je Patch za Android Market... Naime ubacivanjem ovog Patcha "varate" Market o rezoluciji svog ekrana i to vam omogucava da vam se prikazu sve aplikacije na Marketu, a ne samo one namenjene Tattoo-u... To povecava broj vidljivih aplikacija za oko 4 puta...  ... Tattoo-Market-patch
... Tattoo-Market-patch

... Tattoo-Market-patch
... Tattoo-Market-patch*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
- Ninolina
- Moderator 
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Za sve koje interesuje BT, nisam uspela da ga osposobim ni nakon Rootovanja  I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem
 I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem  Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT
 Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT  Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod
 Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod 

I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem
 I dalje se pojavljuje ista poruka kad pokušam da se povežem sa nekim drugim uredjajem  Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT
 Trebalo i bi da sa 2.1 i to proradi mada ću pokušati još malo da se s tim poigram i proverim da li je možda nekom, negde ipak proradio BT  Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod
 Javiću rezultate istrage, mada ne verujem u pozitivan ishod 
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm *** 
						- Jorda
- Mobil fan 
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Ma xero, brate, nisam ni ja dokon po ceo dan.
Radim na 15 mesta, idem u teretanu, igram cs i basket i fudbal, imam devojku itd...
dovoljno da ceo dan bude ispunjen. 

Ali opet stignem da pročitam par postova iznad i da odgovorim (ako mogu da pomognem šta ofc).
Mislim da ću sačekati taj update, kao što si rekao.
Joooj. tek u petak idem u bg da uzmem masku, a u subotu - RAMMSTEIN

Radim na 15 mesta, idem u teretanu, igram cs i basket i fudbal, imam devojku itd...
dovoljno da ceo dan bude ispunjen.

Ali opet stignem da pročitam par postova iznad i da odgovorim (ako mogu da pomognem šta ofc).
Mislim da ću sačekati taj update, kao što si rekao.
Joooj. tek u petak idem u bg da uzmem masku, a u subotu - RAMMSTEIN

- cale
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Zasto s' vremena na vreme (na nekoliko dana),dobijam poruku,u Notify slide-u:"Data Roaming You have lost data connectivity..."  ?                                                                                                                 
I tu(naravno) stoji sve do restartovanja uredjaja.
U cemu je problem?
Podrucje mog grada je izvanredno pokriveno signalom.
Decekirano je sve u vezi Roaming-a.
Selektovano je GSM Only.

I tu(naravno) stoji sve do restartovanja uredjaja.
U cemu je problem?
Podrucje mog grada je izvanredno pokriveno signalom.
Decekirano je sve u vezi Roaming-a.
Selektovano je GSM Only.

- Pera Detlic
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Razumem da si prakticno u rominguPera Detlic napisao:cale, ako si Vip mreza, onda je to normalno zato sto oni koriste repetitore drugih mreza [mts.telenor] te si prakticno u romingu... ali se sve naplacuje isto...
 al ne razumem ovo "ali se sve naplacuje isto"
 al ne razumem ovo "ali se sve naplacuje isto"jel to znači da se naplacuje kao da si u romingu il se naplacuje kao da si u vipu?
malo sam zbunjen, sry