HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

da li ste imali problema sa sinhronizacijom sa PC ?

Instalitao sam htc sync , i kad povezem za usb-om nista se ne desava ?

sa Magic-om nisam imao problem, pa prosto ne znam sta nije ok sa tatto ?!?!?! :chytry:

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

lovd, Ako koristiš task manager restartuj telefon pa onda pribodi telefon i trebalo bi da radi.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

botrich
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 09. Apr 2010. 10:19

Post od botrich »

pozdrav svima.
Jadobio tel htc tatto od zene.I sta se desava sto prvi put drzim ovako cudo i zelji ako moze neko da mi pojasni neke stvari a to je da li ja mogu da ubacim neke aplikacije kao i u obicnom tel.

znikolic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 19:55

Post od znikolic »

Interesuje me da li moze da se koristi kao modem za internet na racunaru posto planiram da ga uzmem uz neki paket sa besplatnim MB. Hvala

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

naravno da može!
potrebno je instalirati poseban program i kada kačiš mob na komp izabereš opciju da mobilni izigrava modem...!

imaginos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Avg 2005. 16:19

Post od imaginos »

dobre vesti, izgleda da je zvanicno potvrdjeno da ce tattoo dobiti android 2.1:

http://www.htcphones.net/htc-tattoo-and ... ming-soon/

Mozilla Firefox
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
:: Motoluxe

Post od Mozilla Firefox »

Svadjaju se dve kompanije a kao rezultat zadovoljni korisnici :D Jedva cekam pocele su da me nerviraju ove sitnice...
HTC Tattoo_____N 95 8gb

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 18. Feb 2010. 07:21

Post od lacko1984 »

juce je bio 45 dan kako mi je tel. na sevisu i gle cuda negde oko podneva me zovu i obavestavaju da odem do poslovnice gde sam predao telefon i da podignem novi, svega toga ne bi bilo da nije izvrsen ogroman pritisak jer su se oni pravili ludi da kvar nije prustan.

a najaci utisak su mi ostavili kada su mi rekli da ce mi novi tel upakovati u staru maskicu, mislim stvarno nisko sa njihove strane, bitno samo da je uredjaj nov!

Pedjoni
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 22:00

Post od Pedjoni »

Proveri ti da pored stare maskice ne dobijes i "dobri", stari telefon :D

Stvarno su na niskim granama, kada ih ne mrzi da tumbaju maskice, a svi znamo kako se "lako" skidaju. Bzvz.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

lacko1984, Kunem tise da bih skinuo tu staru maskicu i ostavio bi im cisto da im smanjim trosak...Izneo bi onako go telefon iz radnje...I naravno zahvalio se na pruzenoj usluzi.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lacko1984 »

provereno fon je novi, a maskica je moja, a zavrnuli me i za mem.karticu, moja ostala u starom fonu a uz novi mi je nisu dali

Gaga3
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Mar 2010. 21:41

Post od Gaga3 »

Strasno, ne mogu da verujem! Boze u kakvoj mi zemlji zivimo! :o ......imam pitanje vezano za najavljeni update na 2.1 za tattoo, sta mi konkretno dobijamo time?
HTC Tattoo

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

lacko1984 napisao:provereno fon je novi, a maskica je moja, a zavrnuli me i za mem.karticu, moja ostala u starom fonu a uz novi mi je nisu dali
zovi ih i traži svoju karticu!!!
makar,neka ti daju drugu...
[da ne ulazim u to da si možda imao neka svoja dokumenta koje ne treba drugi da vide...]

pa meni je samo interesantan datum na toj vesti...to je više od dve nedelje stara vest-dal` su potom rekli da tattoo ne dobija apdejt!?
ima na GSMAreni spisak stvari koje dolaze uz 2.1...bacim pogled kasnije...!

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lacko1984 »

samo jos jedno pitanje, ako (daj Boze) dodje do update-a za tattoo, necemo valjda morati da nosimo nase uredjaje u vipove poslovnice i cekati da njihov strucni kadar odradi update

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Feb 2008. 01:17

Post od zokowmali »

koliko sam ja skontao,nekoliko htc modela dobija update krajem aprila, ....(nadam se i tattoo)... E sad,update ce biti "over the air", cim update bude gotov i cim se nakacimo na net, iskocice nam poruka da je update za nas telefon spreman..Toliko sam uspeo da iskopam po netu i milion onih "höce pa nece" informacija, ali je po meni ovo najmerodavnije zato sto je ovo poslato u nekim mailovima raznim korisnicima koji su se obratili direktno HTC-u...
na ovo sam nabasao na xda developers.

:wink:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ja licno kako sam se raspitao u Vip-u moj drugar radi kaze kada dobijemo taj update,mislim mogucnost instaliranja oni ce da nas pozovu i da nam obijasne kako to da odradimo sami odakle da skinemo i tako to sve upustva. A kao radit ce i oni to u slucaju da je neko totalni geek oko tih stvari ako me kontate sta sam napisao :D nadam se da ce to biti uskoro :)
Iphone 4s white clear install

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Koliko sam ja čitao taj odgovor za update over the air je generički i svi operateri su ga slali još pre par meseci (tako da još nije sigurno da će biti OTA). Uvek je lakše preko HTC-ovog sajta odraditi update, bilo bi stvarno glupavo da moram da ga nosim u vip na update.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

telep, Pa tako i kazu ovi iz vipa oni ce nam kao reci gde da skinemo update i tako te stvari upustvo detaljno da ne bi doslo do ostecenja telefona neznanjem i slicnim glupostima,a sad sto se tice kada dobijamo to se nezna moguce za par dana kada i hero dobija 16 aprila a moguce da cemo jos malo sacekati
Iphone 4s white clear install

lacko1984
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od lacko1984 »

ljudi da li ce ovo ikad postati stvarnost na telefonima ili je vec?

http://android.mobile-review.com/image/ ... big/41.jpg

ovo je ludilo!!!

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ja mislim da nema nista od ovoga,jer Tattoo nema gpu koji bi podrzao novi update ovog tipa,vec ce biti drugaciji...naravno ako izbace 2.1 za tattoo...Mada cisto sumljam da ce izadji update,jer da su hteli oni bi napravili do sada.

Odgovori