Fox
Ма само на жене мисле! Наравно не видим ту ништа лоше!
Добра је камера, мени се више свиђа овај, чини ми се 16:9 видео.
Могао је да буде HD ал` нема везе.
Батерија ће свакако издржати један дан што већини и не представља неки проблем.
Може увек да се наручи екстерна за оне којима дан није довољан.
Цена ће...бити одлична..идуће године!
bestboy, Telefonino.net je jedan od najboljih ako ne i najbolji sajt za mobilnu telefoniju sa testovima i prikazima.Ja ih pratim jako dugo i uopste njihove casopise i mogu ti reci ljudi rade dobro svoj posao.Da makar kod nas ovako neko pokrene neki kvalitetniji sajt pa da covek moze ostaviti ih kao referncu, a ne ko oni iz 24 sata ili Blica.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
E stvarno svaka čast na brzini! Prvo Legend, pa sad ovo. Još samo čekam da neko pazari, pa da iz prve ruke pročitamo kako tosve funkcioniše u svakodnevnom korišćenju.
Lobachewsky, I ja sam se dvoumio oko toga i izabrao sam legend jer mi se više sviđa a i bitnije mi je da stane u džep nego brži cpu, ekran od 3.2 inča mi je sasvim dovoljan (mada za onog ko ima velike šake 3.2 je malo). Inače svaka čast za vip i ove novitete koji da su se pojavili kod konkurencije bi sigurno imali mnogo veću cenu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Na stranu procesor, ipak je "0,5 inča... 0,5 inča", pregled slika, videa, gps... Meni lično bi dosta značilo zbog svakodnevne upotrebe "SheetToGo". A voleo bih i da čujem kako zvuči "Dolby Mobile"
Legend ili Desire?Hmm,za sada ni jedan,tacnije tesko je odluciti pre svega sto je Desire tek izasao i sad cemo da vidimo kakvog je kvaliteta.Kod Legend modela me malo razocarala baterija.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Wicker Man, Pošto vidim da Desire ima 1400 mAh a Legend 1300 mAh očekujem da baterija može samo kraće da traje u odnosu na Legend iliti jedva ceo dan uz neko osrednje korišćenje.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Wicker Man, telep, Insider, smanjite interval u kojem se apdejtuje friend stream, weather i sve ostalo, i onda osetno duže traje baterija. Inače, koliko vidim, za desire svi testovi kažu da traje oko jedan dan normalne upotrebe, sa uključenim data zezalicama. Meni je lično dovoljno da potraje od ranog jutra do kasne večeri. Ako može da izgura od 6 do ponoći, meni bi vršio posao. Još samo da prodam bubreg i odoh da kupim
Sad sam zvao VIP, jer nema cena na njihovom sajtu. Operater kaže da je cena bez ugovorne obavete 51999 din, a uz 325 paket cena je 31999 din. Nije naj povoljnije, ali nisu ga ni zacenili kako sam mislio da će biti.
Jel ovo u prodaji znaci da moze da udje svako sa ulice da kupi ili ipak treba vip postpaid imati? I zakljucavaju li oni na svoju mrezu?
You hear the one about the fella who died? Went to the Pearly Gates and St. Peter let him in. Sees a guy in a suit making a closing argument and says, "Who's that?" St. Peter says, "Oooohhh, that's God. Thinks he's Denny Crane."
Pix, Možeš ući i kupiti telefon bez paketa ali onda ga plaćaš po maloprodajnoj ceni koja je 52000 dinara što je previše za taj telefon, i sumnjam da je zaključan na vip.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.