HTC Hero
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
[quote="telep"]Evo jedan odličan 2.1 rom koji radi jako stabilno i brzo (najbolji 2.1 koji sam probao do sada)
Klik
Jesi li probao VillainROM 5.5? Koja je razlika u performansama?
Da li mu radi sve: bluetooth, wifi, gps.... ?
ja trenutno koristim Villain 5.5 i jako sam zadovoljan!
Klik
Jesi li probao VillainROM 5.5? Koja je razlika u performansama?
Da li mu radi sve: bluetooth, wifi, gps.... ?
ja trenutno koristim Villain 5.5 i jako sam zadovoljan!

Nisam probao taj villain jer sam bio probao njegov vanillain rom koji mi je radio očajno pa sam odustao, mada su rekli da je ovaj što ja koristim bolji. Bluettoth radi, takođe i wifi a za gps ne znam jer nisam instalirao ni jednu aplikaciju.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Kimera 1.8
Još jedan odličan rom koji je baziran na HTC Generic 2.73.771.73 build (Android 1.5)
Radi savršeno i jako je brz (ja sam ubacio ovaj High Overclock kernel na 710MHz i telefon radi odlično).
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=636092
Još jedan odličan rom koji je baziran na HTC Generic 2.73.771.73 build (Android 1.5)
Radi savršeno i jako je brz (ja sam ubacio ovaj High Overclock kernel na 710MHz i telefon radi odlično).
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=636092
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak
Da neće raditi bluetooth, inače rom je jako brz kada se ubaci taj overklokovan kernel. Mada sam ja vratio SenseHero 2.2 koji se meni pokazao kao najboilji 2.1 rom (falio mi je bluetooth). Inače ne preporučujem da probate romove koji se baziraju na myTouch Slide leak-u zato što su svi spori i poprilično bagoviti.
Izmenio: IDzO
*ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete*
Izmenio: IDzO
*ne citirajte ceo post na koji odgovarate već izdvojite samo deo na koji se odnosi vaš komentar, a u slučaju da odgovarate na poslednji post u temi citat je nepotreban jer se podrazumeva da se na njega nadovezujete*
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak
jel mozes da mi pojasnis sta si hteo da kazes ovime posto nisam bas upucen u ovakve termine... (inace znam dobro engleski, ali mi ovako neke stvari nisu bas najjasnije...)telep napisao:...inače rom je jako brz kada se ubaci taj overklokovan kernel...
Inače ne preporučujem da probate romove koji se baziraju na myTouch Slide leak-u...

Samo nek se rolaju....sarme.
Procureo je bio Rom od MyTouch Slide telefona koji je 2.1 i ima Esspreso temu za Sense, pa su portovali taj rom za heroa (npr. SlideVillain, SenseESPRESSO i drugi). A ovaj kernel je napravljen za taj kimera rom gde je procesor overklokovan.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- Pera Detlic
- Mobil manijak
ljudi, imam problem.... heroj mi non-stop registruje kao da su mi prikacene sluske....!!! uvek stoji ikonica gore i kada pustam muziku ne cuje se nista, kada se javim na poziv ne cujem sagovornika...!!
i nije do roma, menjao sam bas da vidim da li je do tako neceg....ali nije... jedina logicna stvar koja mi pada na pamet jest da je nesto upalo u dzek za slusalice i da ga sad zbunjuje, mada mi opet deluje totalno nerealno... sta da radim...???

Samo nek se rolaju....sarme.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Evo ko želi da instalira oficijalni rutovan 2.1 (jer ako odradite OTA ode mogućnost rutovanja). Ovo je Modaco izmenio, ja ga koristim i za sada je dobar.
http://www.mediafire.com/?mue1md2z2te
http://www.mediafire.com/?mue1md2z2te
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
dakle, može li neko da potvrdi da mu je stigla notifikacija da postoji ta priprema za update, i jel neko to uradio na svom telefonu? ja probao više puta i ništa mi se ne pojavljuje, probao sam čak i da pomeram datum unapred, jer su negde rekli da to pomaže, ali ni to nije pomoglo. sad sam stvarno zbunjen, pojaviće se zvanično i 2.1 a kod mene sve po starom
gde nestadoše sad svi vlasnici heroja, stvarno ne znam čemu služi forum nego da razmenjujemo ovakve informacije 
sad sam pogledao verziju fw, kod mene je build 1.76.405.6, da li bi trebalo sa sajta najpre da uradim update na 2.73.405.5 (EU) da bih mogao dalje da radim update, mislim na ovu pripremu i kasnije na 2.1?

sad sam pogledao verziju fw, kod mene je build 1.76.405.6, da li bi trebalo sa sajta najpre da uradim update na 2.73.405.5 (EU) da bih mogao dalje da radim update, mislim na ovu pripremu i kasnije na 2.1?
stigao je najzad 2.1 za hero! veceras sam uradio update, i što je najlepše ništa nije obrisao, i sačuvao je sva podešavanja. nisam stigao da se malo više pozabavim novitetima.
jedino što za sada nisam ukapirao kako da vratim da umesto my location ispod sata ponovo namestim beograd i vreme? kao da su tu nešto promenili, nikako mi ne uspeva. ranije je bilo dovoljno da dodirnem površinu ispod sata, i odmah mi daje opciju da izaberem grad, ali sada me samo vraća na podešavanje samog sata?
jedino što za sada nisam ukapirao kako da vratim da umesto my location ispod sata ponovo namestim beograd i vreme? kao da su tu nešto promenili, nikako mi ne uspeva. ranije je bilo dovoljno da dodirnem površinu ispod sata, i odmah mi daje opciju da izaberem grad, ali sada me samo vraća na podešavanje samog sata?