HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Kod mene je xt9 iskljucen, koristim handcent ........... kad kucam poruke preko ove aplikacije xt9 je iskljucen, ali kad kucam preko obicne aplikacije za poruke tada moram da promenim pre kucanja...e sad da li je fora handcent ili nesto drugo ne znam, ali definitivno je super sto ne smara svaki put!
HTC Tattoo
- arcanabella
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 13:34
- arcanabella
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pet, 28. Maj 2010. 13:34
Cesto mi puca konekcija na wifi,radi i onda odjednom stane i nece neko vreme pa onda ponovo,to je moja kucna mreza i signal je full.Negde sam procitao da treba da se resetuje telefon,na nekom hard resetu(ili tako nesto?),ali neznam gde je to u telefonu.I jos nesto dali postoji neki tutorijal za tattoo na srpskom jeziku??
- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
belimedved, VIP sada ima dogovor sa Telenorom i kada nemas VIP mrezu automatski ce ti preci na Telenor .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
Mrzi me da citam sve postove od pocetka ali ako nekog interesuje kako da jednostavno rutuje telefon i da namesti IGO navigaciju da mu radi bez problema neka mi se javi. A da naravno tu ide i uputstvo kako da otljuca market da bi video mnogo vise aplikacija. Sve to sam uradio na mom tattoo i radi savrseno. Za drugi model telefona nisam probao.
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ćao ljudi
Ja verijem da ovde sve piše već, ali ja stvarno ne mogu da čitam 40 i nešto strana
Uzela sam Tattoo u Vip-u pre 2 nedelje i očigledno ne mogu da se snađem još uvek
Zanimam me:
- kako da isključim da mi prilikom svakog gašenja aparata traži pin..
- kako da ugasim T9 u porukama (trajno)..
- jel ima teme, tipa da barem mogu da promenim da mi ne bude crno/siva..
- gde da skidam aplikacije a da nisu one standardne..
- jel znate da li ima negde da se kupi zebrica maska..
- kako uopšte da menjam masku, ja ovo ne mogu ni da mrdnem..
- i jel ovo čudo ima blic pobogu:chytry:
Nadam se da nisam preterala sa pitanjima
Pozzić 

Ja verijem da ovde sve piše već, ali ja stvarno ne mogu da čitam 40 i nešto strana

Uzela sam Tattoo u Vip-u pre 2 nedelje i očigledno ne mogu da se snađem još uvek

Zanimam me:
- kako da isključim da mi prilikom svakog gašenja aparata traži pin..
- kako da ugasim T9 u porukama (trajno)..
- jel ima teme, tipa da barem mogu da promenim da mi ne bude crno/siva..
- gde da skidam aplikacije a da nisu one standardne..
- jel znate da li ima negde da se kupi zebrica maska..
- kako uopšte da menjam masku, ja ovo ne mogu ni da mrdnem..

- i jel ovo čudo ima blic pobogu:chytry:
Nadam se da nisam preterala sa pitanjima

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
wuchkica, a da ti procitas sta pise? Ili mislis da je dovoljno da kazes "mrzi me", pa svi treba da skoce da ti odgovaraju vec odgovorena pitanja. Daklem ne budu lenja, citaj. Ne budi bezobrazna vec ceni i tudje vreme ne samo svoje.
Btw. kako ti nije jasno da li ima blic ili nema? Ako si ga kupila, zar ne vidis da li ima ili nema blica?
Btw. kako ti nije jasno da li ima blic ili nema? Ako si ga kupila, zar ne vidis da li ima ili nema blica?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Mlada damo, budi makar toliko ljubazna i uctiva pa ispostuj vreme drugih forumasa koji su izneli svoje utiske i znanje u ovoj temi pa citaj, jer tebi treba pomoc, a ne tvom komsiji.wuchkica napisao:kaži mi koji normalan čovek ima vremena da čita ovoliko strana
Zasto mislis da neko normalan hoce da 100 puta pise jednu te istu stvar koja je vec prezvakana u ovoj temi?
Jeste ima ljubaznih ljudi na ovom forumu i nije im bilo tesko da pisu, pa eto jos jednog razloga da prelistas prethodne strane.wuchkica napisao:sva sreća ima ljubaznih kojima nije bilo teško da odvoje 2 min da odgovore i fala im na tome
Uglavnom najveci problem je tvoj stav gde ti istices da te mrzi da citas, a hoces pomoc. Makar da si nesto procitala pa da kazes da nisi uspela naci odgovore na sva pitanja, ali ovako...

loki13,

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Malocas se pojavio oficijelni ROM update za HTC tattoo ali za orange mrezu
http://ht.ly/1SCfh
Ne znam da li je samo neki update ili 2.1
http://ht.ly/1SCfh
Ne znam da li je samo neki update ili 2.1