HTC Wildfire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Na žalost (to sam već negde pomenuo) kapacitivni TS ne može da se koristi noktima, samo jagodicama, i time ženskoj populaciji u mnogome udaljava smart segment jer se sad sa najnaprednijih modela oni sele i na niže, a resistive ostaje najnižem segmentu, i lagano izumire. A s druge strane, kapacitivni je zaista napredniji ali eto ima i mana..........
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

annaBG, ovaj tel ima capacitive touch screen, što znači da reaguje samo na dodir prsta, ne i na nokat :( To je i meni problem ali većina touch screen tel, posebno onih koji će se tek praviti, imaće takav ekran :( Zato ja imam Tattoo i on ima resistive touch screen :) Eto, većini je capacitive screen prednost, a meni, a eto i tebi, je to mana na telefonu :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

A mogao bi i da se pridoda privezak na telefon u vidu turpije za skraćivanje noktiju :D
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

A neee neee rastuzili ste me :(.
Nikolina,jesi li imala prilike da koristis malko duze mob sa takvim ekranom?Mozda ima sanse da se naviknemo :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

annaBG, pa pazi... Ja probala i, za sada, odustala od toga :( Oba telefona koja imam su sa rezistivnim ekranom. Rado bih kupila nešto drugo, ali za sad se nisam na to odlučila. Ipak smatram da je to stvar navike i da ukoliko baš želiš neki tel sa kapacitivnim ekranom mogla bi na to da se navikneš :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Sda sam probala HTC desire i malo me iznerviralo :).
Videla sam u Telenoru nude preko paketa HTC smart,reaguje na nokat,ali mi se cini da je glup...a i nema vajrles

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ninolina, annaBG, hehe....ženska dilema oko ekrana :D

Kud nestade onaj argument da su kapacitivni ekrani daleko kvalitetniji od rezistivnih, i dugotrajniji, samim tim što ne moraš da vršiš pritisak na njih da bi registrovali komandu? Mene je na Tattoo baš nervirao taj rezistivni ekran zbog nedovoljne osetljivosti.

Ispade sad da delimo telefone na novu podelu: muški sa kapacitivnim touchscreenom i ženski, sa rezistivnim.....hehe, cool :lol:

annaBG, na temu HTC smart...ne samo što nema wifi, već i teško da ćeš igde da pronađeš neku aplikaciju dodatnu za njega.......Smart bi trebalo da je Telenorov odgovor na Tattoo, ali ako uporediš zbiljno funkcije, nema tu šta da se poredi. Sa Tattoo na Smart mu dođe maltene kao s konja na magarca.

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Heheheh Araphel muke zive :))).Ma ja sam imala Motorolu A1200,ali mi upala u vodu i crce...pa sada gledam da uzmem neki mob.prvo sam htela E52,ali mi je malo muski,sta znam...Pa mi zapalo oko za HTC modele.E sad akod Motorole mi se poprilicno smucilo to sto moram bukvalno da stanem da bih poruku otkucala,jer su mnogo sitna slova za kucanje,pa moras olovcicom.
Pa se zato premisljam da li uopste da gledam neki HTC.

Da,da bas mi tako i deluje Smart...bas bezveze...a i nikako ne bih uzimala bez wairlessa

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

annaBG, Ako imaš nokte, Tattoo bi bio super, ne mora olovčicom.....ja imam onako podebele kobasice, ovaj pardon palčeve :lol: i opet sam prilično uspešno kucao na portrait qwerty tastaturi, mada me je zivciralo to sto bas mora malcice da se pritisne.....na desire sad sve lepo leti uz najlakši dodir, i mislim da je to najveća prednost koju će Wildfire doneti u nižu klasu....taj kapacitivni ekran.

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 18:37

Post od tata87 »

lepa vest... Wildfire se pojavio u Grckoj i cena mu je 285eur :roll: sto je nize od novog originalnog tattoo-a :o link http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=200181 mislim da ce ipak ovo ispasti super kupovina jer ce biti po oglasima oko 200eur coool

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

brate kod nas u srbjii je sve skuplje,tako da ispod 330 nece biti nista,kad ti kazem...drugo je grcka a drugo srbija....

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata87 »

pa ne znam, gledajuci cenu modela Desire , mogu da kazem da je kod nas cak i jeftinije (za divno cudo, da kod nas bude nesto jeftinije) posto je kod njih 490eur http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=196165 a kod nas u Intercom-u i MobTrend-u je 420-430eur gledajuci njihove cenovnike na net-u (posto sam trenutno u Rusiji). Zato sam i uzeo Grcku jer su kod njih cene manje-vise kao kod nas :)

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

araphel napisao:annaBG, Ako imaš nokte, Tattoo bi bio super, ne mora olovčicom.....ja imam onako podebele kobasice, ovaj pardon palčeve :lol: i opet sam prilično uspešno kucao na portrait qwerty tastaturi, mada me je zivciralo to sto bas mora malcice da se pritisne.....na desire sad sve lepo leti uz najlakši dodir, i mislim da je to najveća prednost koju će Wildfire doneti u nižu klasu....taj kapacitivni ekran.
Hvala ti puno na savetu :))
Verujem da ce do septembra stici ovaj model kod nas,pa cu sacekati jos malo.U medju vremenu cu koristiti neki obican mob,kao npr.Nokia 1200,hhehe super je telefoncic :))
Ova moja Motorola A1200,sto je upala u vodu,se ne isplati popravljati,jer se maticna skroz natopila

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata87 »

Wildfire ocekuj jos ovog meseca :wink: tj. narednih dana sigurno stize. A i verujem da ce biti u VIP-u po istoj ceni kao i Tattoo, s' tim sto ce VIP da ponudi Wildfire cim se rasprodaju svi primerci Tattoo-a

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od annaBG »

Uuuu stize znaci ;)).e pa super.nadam se da cu imati priliku da ga iscackam,da procenim da li mi nokti smetaju ili ne,pa da kooonacno donesem odluku E52 ili Wildfire ;)
E52 nigde nema zlatan,a vidim na Nokijinom sajtu da su ga izbacili :(

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

meni se ovaj fon totalno sviđa...mislio sam da ga VIP neće pustiti zbog toga što imaju Tattoo...
a već im se desilo jednom da sam ja čekao sukcesora nekog fona za koji su rekli da će doći čim pre-i nije došao...nema šanse da se setim koji je bio...?

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od tata87 »

Skoro 100% sam siguran da ce wildfire stici u ponudi VIP-a cim se rasproda Tattoo. Ovo govorim vodjen prethodnim iskustvima, narocito predstavljanjem modela Legend (cim se rasprodao Hero, tu je utrcao Legend :) ), a posto je situacija identicna i kod Wildfire-a mislim da ce biti potpuno isto. Znaci cekamo da nestane tattoo-a i bice u ponudi Wildifre-a po skoro istoj ceni :)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Nova ženska dilema - duži nokti ili kapacitivni ekran - pitanje je sad! Life is pain, indeed... :wink:

Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Post od Zligor »

Slika
Slika

vidi se zasto je amoled super :D mada nije ni bas velika razlika. krajem juna stize u nemacku, pocetna cena 265e :)
http://www.chip.de/preisvergleich/14379 ... dfire.html

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Jel ima neki fazon da se nabavi ovaj telefon iz Nemacke, ili neke druge drzave koja ga ima? Kako ide to sa dostavom itd.. Ako bi neko otisao tamo, gde bi moglo da se nadje?
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Odgovori