HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
znikolic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 19:55

Post od znikolic »

Kako da sihroniyujem tatoo sa outlukom. sinoc mi je izbrisao sve brojeve iz racunara, srećom imam staru nokiu pa ću ih vratit. Pre toga učitao mi je pojedine kontakte ali bez brojeva samo imena a neke sa brojevima. Inače koliko tel. brojeva može imati jedan kontakt

markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

Nabavio sam ovo čudo :D Za početak me intersuje kada se telefon spoji na WiFi i onda gore svijetli ona ikonica za WiFi da li on tada koristi samo wifi ili paralelno koristi i mobilni internet ?
Gdje je podešavanje da koristi samo wifi, a ja da po potrebi mogu uključiti/isključiti mobilni internet?

EDIT: Da li ima na ebay ili negdje drugo online da se kupi dobra futrola za mob. Ja bih kupio neku koja nema onaj kako da kažem poklopac za zatvaranje, nego da se telefon samo izvuče - uvuče :D Nešto kao na nokia E71

Ovako nešto slično Slika

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

sigi, care cestitam :lol:
markonato, wifi uvek ima prioritet, ne moras nista da iskljucujes.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

Post od lovd »

Jel ima negde u gradu maske da se kupe za ovaj mode ?
Fala vi

Izmenio: IDzO
*Zabranjeno je dopunjavati do 100 karaktera gomilom tacaka, smajlijima i slicnim*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Koliko sam ja upoznat,maske za Tattoo kod nas u prodaji je nemoguce naci.
Sem ako neko ima rezervnu koju bi prodao.Ili da narucis preko NET-a.(ukoliko isporucuju na teritoriji SRB)
Slika

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

lovd, pogledaj po aukcijskim sajtovima, oglasima... sigurno ces nesto naci...

Ostavio bih ti linkove ali su zabranjeni.

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

gorane a izgubi ti domet skroz ,ono da ne mozes nikog da dobijes ????ili samo ima slab signal ? jel ti ispadao fon? :dry: :dry:

markonato
Banned

Post od markonato »

Problem sa htc sync... Imam windos 7 64 bit, sinoć sve napravim i radi mi ok htc sync mi prepozna mobitel sve ok ( našao na netu driver od htc hero i tako proradilo)... Danas na poslu povežem mob sa kompom i ništa sync ga ne prepoznaje. Dođem kući isto ne pepoznaje... Uključeno je usb debuging (valjda se tako piše)... Najčudnije mi je što me ništa ne pita kada uključim usb, iako je u mob stavljeno na ASK ME (ono htc sync, memorija telefona, itd.) :x
Nokia Lumia 820

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

restartuj fon...
ja moram da restartujem fon pre svakog kačenja na komp!!!
kod ortaka je mislim slično,nisam siguran dal` i on baš svaki put mora da ga gasi-pali,ali da često mora-mora...

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Pošte verovatno koristite task manager to vam se dešava zbog toga što ubijete proces vezan za sinhronizaciju, zato i mora da se restartuje.
Poslednja izmena od telep u Sre, 09. Jun 2010. 21:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

I kod mene isto tako,moram da ga restartujem,ne bas svaki put ali trazi to.Mislim da je to do onoga sto samo skinemo fon sa kompa a ne odradimo ono safe remove(ono kliknes na onu zelenu strelicu kod sata dole,pa onda stop,itd) ....

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Ocigledno je da ne slusate(citate) sta je telep napisao.
Zato sam i postavio pitanje ovde.
Citajte malo.
Slika

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

cenobite napisao:restartuj fon...
ja moram da restartujem fon pre svakog kačenja na komp!!!
Ovo je, blago receno, strasno.
Ako nije tajna, za sta uopste koristite taj HTC Sync? Zivo me zanima ;)
pozz

goran18
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 13:49

Post od goran18 »

Nije mi telefon ispadao. Bio je mazen i pazen. Naime, danas sam kupio 061 karticu, ubacim u Tattoo i on ima 4-5 crta, ubija signal kod kuce. Kad proverim sta ima drugo od mreza on ne vidi nista drugo tako da 064 nema signala. Onda probam na Nokia E51 sta ima od mreza i on vidi i VIP, 063 i 064. Znaci, gubi mi signal za druge mreze.

markonato
Banned

Post od markonato »

Vlada Zem,

Pa evo ako hoćeš da znaš:

1. Mtel nema podešavanja za htc tako da pojma nemam kako aktivirati net, navodno vidiće ovo ono...
2. Kod kuće trenutno nemam wifi ali radim na tome :D
3. Preko htc sync je koliko ja znam jedini način za instalirati aplikacije, drugi je da prebacim na memorijsku, ali mi za sada to ne polazi za raukom jer komp ne nalazi telefon
4. Restartovao sam fon ista stvar uključim u usb i samo mi gore u notofication izbaci usb debugging mode, ali me ništa ne pita kako želim da ga priključim

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar, a u slučaju da odgovaraš na poslednji post u temi citat je nepotreban, jer se podrazumeva da se na njega nadovezuješ*

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

ja nem` pojma čemu služi HTC sync ,za početak...
mogu da pretpostavim,ali me i ne interesuje!!!

kačim mob na komp da prebacim muziku i sl.
i svaki put moram da ga restartujem...aj` sledećeg puta ću videti da ne ubijem gore navedeni proces...

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

markonato, iskreno, "zabole me" i za htcsync i tattoo, ali ti imas 2 ozbiljna problema, eto "otkrismo"...
GPRS konekcija, koja si mreza uopste, imas uputstva u podforumu 'konfiguracija...>android"
Veza kompa sa memorijskom karticom, ne razumem, to je "plug&play" fazon, ako je Tattoo Android.
pozz

markonato
Banned

Post od markonato »

Mtel je mreža iz BiH :roll: Ja ne znam šta oni misle prodavati htc telefone u poslovnici na koje ne mogu priključiti mms i gprs

EDIT: Može li se poruka koju sam nekome poslao proslediti na drugi broj... Ja nisam nasao opciju :?

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Resi prvo te 2 vitalne stvari za Android, gprs i "removable disk" opciju, bez toga slobodno odustani od ovog OS. Htcsync ti nije potreban.
pozz

vylota
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 11. Nov 2009. 14:17

Post od vylota »

Ja sam sto puta prebaciovao muziku i slike sa tattoo-a na PC, i NIKAD nisam nista morao da restartujem. Samo je bitno da se izabere odgovarajuci mod, naime, na usb connection type mi stoji kao default - disk drive, a ispod je stiklirano ASK ME about USB connection type whenever I connect my phone to a PC.

HTC SYNC imam instaliran na PCu (win XP sp2), 2.0.6 koju sam dobio na kartici telefona, probao sam i sve radi, cal i instalacije preko kompa, ali mi ne treba sync , jer fon koristim kao usb drive, jer su mi svi kontakti na google-u kao i kalendar sa rodjendanima pa nema sta da se sinhronizuje sa PCa.

pozdrav

Odgovori