HTC Tattoo

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
markonato
Banned
Pridružio se: Sre, 09. Jun 2010. 07:05

Post od markonato »

2 problemčića za sada rješena:

1. mms radi našao sam postavke, nadam se da će i internet uskoro
2. spajanje na pc ide bez problema, problem je bio advanced task killer koji je automaski gasio proces pc synchronization

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Taj proces nema veze sa disk drive opcijom (to je plug n play), on mora biti aktivan samo ako spajaš telefon da bi ga sinhronizovao sa kompjuterom.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

telep, nisi u pravu. Meni se isto bagovala veza sa pcjem dok nisam stavio pc synchronization u ignore listu. Posle toga na svako kacenje na komp odmah fon izbacuje conn type.
Ako jos neko ima ovaj problem - NE RESETUJTE TELEFON! Jednostavno povezite fon i komp (idite u all programs>usb to pc i stiklirajte da vas fon pita svaki put... i izaberite mobile network sharing), fon ce se izbagovati i opet izbaciti da izaberete i tek tada se bira disk drive koji (bar kod mene) win 7 uspesno cita. Posle toga pc sync U IGNORE LISTU i nikad vise necete imati ovaj problem.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Onda je vaš tattoo specijalan jer sam ja na 5-6 android telefona (i htc i samsung) sasvim normalno koristio disk drive funkciju. A i zašto bi proces koji se zove synchronization imao veze sa transferom podataka.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

cenobite
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 26. Maj 2008. 05:45

Post od cenobite »

nisam jos isprobalo dal radi kacenje ako ostavim doticni proces aktivan [nisam dolazio kuci]...
ali na kontu toga sto je Jorda gore napisao...>meni to stoji stiklirano,ali kada nakacim fon na komp mi se samo puni baterija!!!
pre par dana mi se desilo da se kartica pojavila u 'my computer',ali na cudan nacin-bila je polu-providna [kao kada uradite 'cut' na neki fajl] i klik na nju mi komp kaze kako to sto trazim ne postoji...
usledio je restart i potom normalno povezivabje kompa i moba...

nije ni bitno-probam veceras pa javljam moje iskustvo...

znikolic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 19:55

Post od znikolic »

Kako da imenik iz outluka prebacim na gmail. molim vas za odgovor jer sam vec neke brojeve izgubio. Inače imam tatoo i odličan samo da sredim imenik jer koristim samo brojeve sa kartice

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

cenobite, i meni je tako isto bilo. Dakle all programs>usb to pc i uradi kako sam gore objasnio.
telep, ne znam sta da ti kazem, mozda cenobite i ja imamo bagljave os-e na kompu. Ko zna sta sve moze da bude razlog...

darko80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 00:20

Post od darko80 »

xerosoft napisao:darko80, ja mislim da moze izbrisi svoj nalog na telefonu i neka se taj drugi uloguje :D :D :D :D :D
U tome je upravo problem gde se i kako brise nalog????

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

znikolic, u outlooku imas negde ociju export/import. Tu uradis export u csv fajl, i onda iz Gmail naloga uradis import, obelezis taj fajl koji si kreirao iz outlooka, i to je to.

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

znikolic, pisem ti primer za Outlook Express. Kada otvoris program ides na File-->Export-->Adress Book--> izaberes Text File (Comma Separated Values) --> odes na browse da odredis gde ce snimiti fajl sa kontaktima i das mu ime --> izaberes vrste informacija o kontaktima --> Kraj

Nakon toga odes na tvoj Gmail nalog, udjes u Contacts (Kontakti) --> import (uvezi) --> browse (nadji fajl koji si usnimio u prethodnom koraku) i klik na dugme "uvezi".

To bi trebalo da je to.

Poz

markonato
Banned

Post od markonato »

Napravio sam i internet... Sada štelim navigaciju...Ako slučajno nekome ikada zatreba podešavanje za mtel neka se javi

EDIT: Ima li neki program za zaključavanje galerije? Ili još bolje galerije i poruka 8)

Ivan Cirkovic
Banned
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
:: LG G5 SE
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Ljudi izlazi li za HTC Hero update?Drug mi rece da je citao na netu i da su zvanicno najavili da izlazi...Mene zanima sta je sa HTC Tattoo i njegovim update-om?Izgleda da im je jedini problem to sto ovaj telefon ima malu rezoluciju i ne isplati se raditi za njega update 2.1,jer nista nece postici time...Tako barem oni kazu.Evo vam jedan koristan sajt o informacijama za HTC telefone http://www.htcsource.com/

markonato
Banned

Post od markonato »

Ali zato će napraviti novi telefon sa ISTOM rezolucijom i novim softverom samo zato da bi ljudi kupovali...E evo im neku stvar za to :D
Nokia Lumia 820

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Neka rade sta god hoce ali sam se razocarao u kompaniju HTC,jer mnogo obecavaju...Nikad vise HTC!!! :| :unsure: :uhuh:

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Ivan Cirkovic, ma bice kuvanih room-ova koji ce biti upotrebljivi za par meseci sigurno jer koliko vidim na XDA rade na tome 8)
Iphone 4s white clear install

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Znam da ce biti i citao sam o tome,ali kuvani romovi nikad nece biti kao fabricki...Uvek ce postojati mala razlika u brzini rada samog sistema...Gledam update za HERO.Uopste ne primecujem veliku razliku u odnosu na stari 1.6...

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

cekaj i ti si sad razocaran u htc zbog toga sto nece da izbace update?? pa onda lepo prodaj telefon i kupi nesto drugo pametnije,da nema android i resen problem...mislim i ja bi voleo da mi proradi bluetooth,ali kad sam ga uzimao bio sa svestan da ne radi i nije mi smetalo. kao i kamera,po lepom osvetljenju je super,cim malo nesto zamraceno ne valja,ni to mi nije smetalo,jer kao drugi koristim n73me koji ima sasvim solidnu kameru i pri dobrom i slabijem osvetljenju. poz

markonato
Banned

Post od markonato »

Ma nije problem u tome što BT ne radi, svi smo mi to znali prije kupovine... Vidio sam sve nedostakte i prednosti, kupio sam ga i prezadovoljan sam...
Nego je stvar u tome što HTC treba da se potrudi da napravi bolji telefon sa 2.1, a ne da prodaje skoro pa isti telefon kojega će ljudi kupovati umjesto tattoo samo zbog toga što ima 2.1 8)
Nokia Lumia 820

Ivan Cirkovic
Banned
Kontakt:

Post od Ivan Cirkovic »

Nisam ja razocaran zbog bluetooth-a i kamere,vec zbog toga sto kaze markonato!
Zasto obecavaju ljudima update ako nece da se potrude da poboljsaju telefon?Znaci da smo prevareni i da vise ne treba kupovati HTC telefone,jer se isto ovo moze desiti i sa drugim modelima...Poz! Pored Tattoo imam Nokia 5110 i 6131 i vrse mi posao,tako da mogu i bez Androida...

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Pa nije baš tako HTC nema obavezu da odradi update (ipak malo mnogo očekujete) Tattoo je low end telefon (koji uopšte nije popularan model u inostranstvu).
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori