HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
telep, nisi u pravu. Meni se isto bagovala veza sa pcjem dok nisam stavio pc synchronization u ignore listu. Posle toga na svako kacenje na komp odmah fon izbacuje conn type.
Ako jos neko ima ovaj problem - NE RESETUJTE TELEFON! Jednostavno povezite fon i komp (idite u all programs>usb to pc i stiklirajte da vas fon pita svaki put... i izaberite mobile network sharing), fon ce se izbagovati i opet izbaciti da izaberete i tek tada se bira disk drive koji (bar kod mene) win 7 uspesno cita. Posle toga pc sync U IGNORE LISTU i nikad vise necete imati ovaj problem.
Ako jos neko ima ovaj problem - NE RESETUJTE TELEFON! Jednostavno povezite fon i komp (idite u all programs>usb to pc i stiklirajte da vas fon pita svaki put... i izaberite mobile network sharing), fon ce se izbagovati i opet izbaciti da izaberete i tek tada se bira disk drive koji (bar kod mene) win 7 uspesno cita. Posle toga pc sync U IGNORE LISTU i nikad vise necete imati ovaj problem.
nisam jos isprobalo dal radi kacenje ako ostavim doticni proces aktivan [nisam dolazio kuci]...
ali na kontu toga sto je Jorda gore napisao...>meni to stoji stiklirano,ali kada nakacim fon na komp mi se samo puni baterija!!!
pre par dana mi se desilo da se kartica pojavila u 'my computer',ali na cudan nacin-bila je polu-providna [kao kada uradite 'cut' na neki fajl] i klik na nju mi komp kaze kako to sto trazim ne postoji...
usledio je restart i potom normalno povezivabje kompa i moba...
nije ni bitno-probam veceras pa javljam moje iskustvo...
ali na kontu toga sto je Jorda gore napisao...>meni to stoji stiklirano,ali kada nakacim fon na komp mi se samo puni baterija!!!
pre par dana mi se desilo da se kartica pojavila u 'my computer',ali na cudan nacin-bila je polu-providna [kao kada uradite 'cut' na neki fajl] i klik na nju mi komp kaze kako to sto trazim ne postoji...
usledio je restart i potom normalno povezivabje kompa i moba...
nije ni bitno-probam veceras pa javljam moje iskustvo...
znikolic, pisem ti primer za Outlook Express. Kada otvoris program ides na File-->Export-->Adress Book--> izaberes Text File (Comma Separated Values) --> odes na browse da odredis gde ce snimiti fajl sa kontaktima i das mu ime --> izaberes vrste informacija o kontaktima --> Kraj
Nakon toga odes na tvoj Gmail nalog, udjes u Contacts (Kontakti) --> import (uvezi) --> browse (nadji fajl koji si usnimio u prethodnom koraku) i klik na dugme "uvezi".
To bi trebalo da je to.
Poz
Nakon toga odes na tvoj Gmail nalog, udjes u Contacts (Kontakti) --> import (uvezi) --> browse (nadji fajl koji si usnimio u prethodnom koraku) i klik na dugme "uvezi".
To bi trebalo da je to.
Poz
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ljudi izlazi li za HTC Hero update?Drug mi rece da je citao na netu i da su zvanicno najavili da izlazi...Mene zanima sta je sa HTC Tattoo i njegovim update-om?Izgleda da im je jedini problem to sto ovaj telefon ima malu rezoluciju i ne isplati se raditi za njega update 2.1,jer nista nece postici time...Tako barem oni kazu.Evo vam jedan koristan sajt o informacijama za HTC telefone http://www.htcsource.com/
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
cekaj i ti si sad razocaran u htc zbog toga sto nece da izbace update?? pa onda lepo prodaj telefon i kupi nesto drugo pametnije,da nema android i resen problem...mislim i ja bi voleo da mi proradi bluetooth,ali kad sam ga uzimao bio sa svestan da ne radi i nije mi smetalo. kao i kamera,po lepom osvetljenju je super,cim malo nesto zamraceno ne valja,ni to mi nije smetalo,jer kao drugi koristim n73me koji ima sasvim solidnu kameru i pri dobrom i slabijem osvetljenju. poz
Ma nije problem u tome što BT ne radi, svi smo mi to znali prije kupovine... Vidio sam sve nedostakte i prednosti, kupio sam ga i prezadovoljan sam...
Nego je stvar u tome što HTC treba da se potrudi da napravi bolji telefon sa 2.1, a ne da prodaje skoro pa isti telefon kojega će ljudi kupovati umjesto tattoo samo zbog toga što ima 2.1
Nego je stvar u tome što HTC treba da se potrudi da napravi bolji telefon sa 2.1, a ne da prodaje skoro pa isti telefon kojega će ljudi kupovati umjesto tattoo samo zbog toga što ima 2.1

Nokia Lumia 820
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Nisam ja razocaran zbog bluetooth-a i kamere,vec zbog toga sto kaze markonato!
Zasto obecavaju ljudima update ako nece da se potrude da poboljsaju telefon?Znaci da smo prevareni i da vise ne treba kupovati HTC telefone,jer se isto ovo moze desiti i sa drugim modelima...Poz! Pored Tattoo imam Nokia 5110 i 6131 i vrse mi posao,tako da mogu i bez Androida...
Zasto obecavaju ljudima update ako nece da se potrude da poboljsaju telefon?Znaci da smo prevareni i da vise ne treba kupovati HTC telefone,jer se isto ovo moze desiti i sa drugim modelima...Poz! Pored Tattoo imam Nokia 5110 i 6131 i vrse mi posao,tako da mogu i bez Androida...