HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
thePriest
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Maj 2010. 10:55

Post od thePriest »

pa, to ti pricam.....jedina veca aplikacija mi je iGo i to je to....
sve ove ostale nesto sitno....

da li neko zna kako da detaljno vidim strukturu memorije i cime je zauzeta?
HTC Desire

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

thePriest napisao:..jedina veca aplikacija mi je iGo i to je to...
koristiš je na HTC Desire, koja rezolucija?
Poslednja izmena od Sauriann u Pon, 21. Jun 2010. 14:06, izmenjeno 1 put ukupno.

thePriest
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 01. Maj 2010. 10:55

Post od thePriest »

ne znam koja je rezolucija, ali nije ona duza za motorolu....
prilagodjeno je Desire-u, sve se lepo vidi....

da ne bude zamene Motonav je u pitanju (rebrendirani iGo)...
Poslednja izmena od thePriest u Pon, 21. Jun 2010. 14:36, izmenjeno 2 puta ukupno.

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

thePriest napisao:prilagodjeno je Desire-u, sve se lepo vidi....
daj mi molim te link na pm

phantom_85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 12:56

Post od phantom_85 »

Imam i ja Motonav instaliran i jos 15 aplikacija, sto programi, sto igrice i imam jos 66MB slobodno. :)
thePriest, jesi iz VS? :)

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

thePriest,
jel brišeš keš u aplikacijama tipa browsera, youtube, itd.?

Izmenio: IDzO
*ne citiraj ceo post na koji odgovaraš već izdvoji samo deo na koji se odnosi tvoj komentar*
Sledeci put brisanje bez obavestenja!

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Ja imam 10 mb slobodno a instalirano oko 20 aplikacija (a jos nemam ni navigaciju) i hteo bih jos dosta da metnem ali mislim da cu sacekati upadate za Froyo, koji bi trebao do kraja meseca valjda da bude.

Nego imam sledecu situaciju. Kad mi neko posalje kontakt sa Nokia telefona (vCard), stigne ko poruka i ja vidim koji je naziv kontakta u zagradi. Medjutim kad kliknem na vCard on mi kaze "The vCard has been imported successful" ali ja ne mogu nigde da nadjem taj kontakt. Nema ga u imeniku :? Jel zna neko gde ode taj kontakt?
HTC 10

zlivan
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:06

Post od zlivan »

Nigde, osim ako dolazi iz MMS-a. Bug ili feature ;)

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

@zlivan Hvala na brzom odgovoru.

Takodje jedan bug koji sam primetio a vidim na netu da nisam jedini, naime iako su mi sinhronizovani Sense i Facebook u imeniku mi se ne vrsi update profil slika uopste. Koje slike su bile na pocetku (kad sam ih prvi put povezao) te su mi i dalje, sto ne bi trebalo da bude slucaj. Resenje je za sad malo glupo i podrazumeva sledeci postupak:

Odete na settings pa accounts & sync opcija, kliknete na facebook i onda na remove account. Sacekate 20 sekundi i onda ponovo kliknete add account. Treba par minuta da se proces zavrsi ali sve se lepo poveze kao sto je bilo (iako vam moze delovati kao je neke kontakte izostavio ali se srede svi). Znaci ne morate opet da linkujete kontakte.

Mozda ce nekome biti korisno 8)
HTC 10

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ja sam sada sa N82 poslao na Legend kontakt (preko bluetootha, probao sam preko SMS-a ali poruka nije stigla) i normalno sačuvao, i otišao u kontakte i tamo se nalazio taj kontakt.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Jel ima neko problema oko slanja fajlova preko bluetootha? Ja sam pokusala par puta da prebacim sa telefona na lap i na neki drugi telefon neke slike i nisam uspela, uvek izbaci da nije uspelo prebacivanje. Dok kad meni neko salje sve radi normalno... :?
HTC Desire

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

araphel, ja takodje imam 3 osobe u Favorites widget-u i uvek mi poziva one na koje i kliknem. Probaj odabrati onaj prvi stil widgeta, sa vise osoba, stavi nekoliko ljudi i probaj pozvati nekog. Posle opet prebaci na taj drugi stil sa samo 3 osobe...

Mima85, ne znam do cega je, ja sam bas sad prebacio kod caleta muzicki fajl od 10mb bez problema...

Ali nisam ni ja bez problema, ako jeste problem: naime, danas se konektujem na Facebook (preko bookmarks widgeta), ali mreza nesto zezala (wi-fi)i nije se odmah prikazao sajt vec poruka kao da nema konekciju.
U tom momentu iz opcija odem na home page (Google), pojavi se normalno i kad opet iz opcija hocu da udjem u bookmarks, ne stoji mi vise Facebook vec Google... zna li neko zasto? Jel to normalno da se u nekom slucaju pojavi poslednja posecena strana preko te koja je stavljena u bookmarks-ima?

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 03. Jun 2010. 00:32

Post od DragutinMilutinovic »

Da li je jos neko primetio da multitasking na Desire-u nije bas toliko sjajan...nekako mi se cini kao da ga i nema! Pre Desire-a sam imao Nokiu E61i i kao na svakoj Nokii multitaskin ke isti,ali ovde kad udjem u neki tekst ili pdf fajl i otvorim jos nesto posle toga nemam mogucnost da se vratim nazad neko moram sve ponovo...jedino mogu da otvorim program iz kojeg sam otvarao taj fajl pa onda da nadjem fajl ponovo. E sad da li mozda ima neka druga fora da se dodje do task managera ili mora da se instalira neka dodatna aplikacija kako bi ovo funkcionisalo kako treba? U "multitasking" sam ulazio zadrzavajuci home button...

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

DragutinMilutinovic, mozes da vidis otvorene aplikacije kad pritisnes i drzis HOME taster, ako si na to mislio. :)
HTC Desire

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Da ali kao sto sam rekao problem je sto ne otvara fajl koji je bio otvoren...ali resio sam to uz pomoc programa koji se zove MultiTask Manager ... ima ga u Marketu :)

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Mima85: Koristi share kada pokusavas da prebacis fajl. Takodje moras da ih i uparis . Znaci pair device ,pa ukucaj neki broj (bilo koji ) ,na oba uredjaja isti i to je to . Posle mozes da obavis slanje .
Probaj i sa programom Bluetooth file transfer koji mozes da nadjes na marketu .

vnugo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 09. Maj 2010. 14:34

Post od vnugo »

araphel napisao: Inace, odakle taj info o 15fps?
http://www.gsmarena.com/htc_desire-3077.php

araphel napisao:Anyway, imam digitalac za ozbiljnije slikanje, telefon je samo tu za prilike gde ne moze da se provuce aparat ili kad crknu na aparatu baterije.
Meni je cilj multipraktican telefon. Nemam digitalni aparat, slikam s vremena na vreme i ako vec dajem 500e, naravno da zelim da pronadjem telefon koji najvise i najbolje odgovara mojim potrebama.
[/quote]

DragutinMilutinovic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Nego...zna li se hoce li sutra izaci Froyo ili ce se cekati jos neko vreme dok ne dodje do update-a, i ako dodje hoce li se uskoro pojaviti novi HTC sense?

Harthouse
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Nov 2007. 06:06

Post od Harthouse »

Možda mi pitanje neće biti najinteligentnije, ali... Koliko slova staje u jedan SMS ??? To pitam, jer sam primetio (možda neopravdano), da mi Desire nešto muti kod kuckanja SMS poruka !!! Promenio sam dosta telefona pre ovoga, ali nisam nikad imao Smartphone ili neki drugi OS, osim Symbiana i tako nešto nisam primetio ni na jednom telefonu do sada !!! Ne mogu da sastavim jednu prosto-proširenu rečenicu, a da mi za to ne odu 2-3 porukice !!! Da li se neko zanimao s ovim fenomenom ??? :o
HTC Desire + MIUI 0.11.12

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

DragutinMilutinovic napisao:Nego...zna li se hoce li sutra izaci Froyo ili ce se cekati jos neko vreme dok ne dodje do update-a, i ako dodje hoce li se uskoro pojaviti novi HTC sense?
HTC neće ni izbacivati FroYo bez SenseUI.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori