HTC Desire

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

@qualcom: otkud ti ta ideja? već sam objasnio taj problem i razlike u odnosu na app2sd u jednom od ranijih postova

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

Ja mislim da sam gledao na nekom klipu za 2.2 gde lik lepo prebacuje lokaciju gde je aplikacija instalirana...

qualcom
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 24. Jun 2010. 01:12

Post od qualcom »

Bilo bi super kad bi Froyo resio i taj nedostatak ovog gotovo savrsenog telefona! Medjutim na gsmareni sam procitao prednosti novog 2.2 Androida,i nije pisalo nista za mogucnost prebacivanja aplikacija na sdcard. U svakom slucaju dobicu ovaj telefon za nekih 15 dana iz inostranstva,pa bi me zanimalo kada Froyo izlazi za Desire,posto je za Nexus vec izasao...?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Za one koje to zanima, Case-Mate, po meni najkvalitetniji proizvođač futrola i zaštitnih oklopa za telefone je konačno izbacio jedan model za Desire, i to je simpatični Barely There Case:

https://www.case-mate.com/HTC-Desire-Ca ... -Cases.asp

Ja sam sebi poručio mat crnu. Uskoro treba da se pojave i Tough Case, Gelly Case i Vroom.

Ono što mogu da kažem iz ranijeg iskustva, jer sam kupovao kod njih za Blackberry Storm, je da su stvarno kvalitetni proizvodi u pitanju. Konkretno, ja sam svojevremeno uzimao Vroom case, koji odlično štiti telefon, a na leđima ima šaru automobilske gume, i uz svaku futrolicu ide i kvalitetan screen protector.

Naravno, šalju u Srbiju.

Sad, kontam da je ovo možda reklamiranje, ali pošto nemam apsolutno ništa od njega, niti je domaća firma, valjda moderatori neće ovo ukloniti, a nekome ko je voljan da izvrne džep da sačuva svoj telefon, može biti zanimljivo. Pozz! 8)

Sauriann
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 07. Maj 2009. 14:06
:: HTC One

Post od Sauriann »

Lepo izgleda samo ne štiti jedino što bi trebalo...(za udarac u ivicu stola telefona koji je u džepu ovo ne pomaže, meni je tako pukao display na N95)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

araphel, kako se placa kada se kupuje kod njih (pouzecem ili preko neta - paypal ili Intezinom internet karticom ili nesto trece)?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

IDzO, kreditnom karticom, paypal, mislim da ima i neka money transfer opcija. Ja plaćam karticom bez problema....bar do sada nisam imao nikakvu frku, a stvarno sam bio zadovoljan kvalitetom. Jedva sam dočekao da urade nešto i za Desire.

Sauriann, ne znam za takve situacije, ali iz iskustva znam da Desire ima tendenciju da pada na ćošak ili na leđa pre nego na ekran, tako da ovo vrši posao u tom smislu. Meni je to ujedno i najbitnije. Naravno, i screen protector stiže uz futrolicu, i to baš kvalitetan. Kad se pogledaju neke druge futrole za druge uređaje, ima video prikaz skoro svake, gde kao nekim kamenom grebu screen protector i ekran ostane neoštećen. Anyway, pre nego što prodah Storm, nisam imao mira i morao sam to da isprobam, doduše ne s kamenom :D I stvarno ne preteruju :blinky:

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Ti screen protector-i su prilicno korisna stvar i to nije lose za imati. Na netu ima vise brendova a kod nas nisam ni gledao, jer zna neko da preporuci neki?

Sto se tice druge zastite moja zelja je originalna HTC futrola sa onim jezickom za izvlacenje, ali izgleda da treba da se naruci preko grane jer ovde ne uspevam da je nadjem.
HTC 10

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

pimplo, nije ni to lose, ali mene to malo zivcira, moram da vadim telefon prvo iz dzepa pa potom iz futrole....Vise volim ovako nesto, pogotovo sto se desava da mi telefon ispadne bas dok mi je u rukama, a onda slip futrola nema svrhu. Tough Case ce biti super resenje, cim se pojavi, a to bi trebalo da bude ovih dana.

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Poseduje li neko info da li postoji radnja u bg koja daje godinu dana garanciju i kako da znam da li je telefon skidan sa mreze ako nema neka obelezja na kucistu? Hvala :)

Mislim, pitanje se odnosi konkretno na ovaj telefon pa zato je ovde postavljeno. Da li je sigurno uzimati ovaj telefon tako u radnji a da nije original pakovanje i 2 god garancija...
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

pimplo napisao:Ti screen protector-i su prilicno korisna stvar i to nije lose za imati. Na netu ima vise brendova a kod nas nisam ni gledao, jer zna neko da preporuci neki?
pimplo, evo ja mogu svima da preporucim tzv. Invisible Shield firme ZAGG. Moze da se naruci zastita kompletnog telefona, a fora je u specijalnom tankom omotacu prozirne boje, koji obuhvata ceo uredjaj.

Malo googlanja i brzo cete naci sve o ovome. Licno nisam uzimao niti testirao ovo, ali gledao sam neke video snimke koji obecavaju odlicnu zastitu kompletnog telefona. Kad vec daju dozivotnu garanciju, valjda ne moze biti lose...
Zastitu imaju i za Desire, naravno...

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

@ Green, hvala na savetu i ja sam razmisljao o Invisible Shield-u, samo me cudi da jos neki nasi distributeri nisu krenuli sa preprodajom folija, case-ova i originalnih futrola jer ipak mislim da postoji trziste za to i to ne samo za Desire.

Kortistim Desire vec vise od mesec dana i jedna sitnica pocinje da me iritira. Imam Telenorov Prenesi Plus 1Gb paket i kao sto znate tu se dobija i 1000 poruka mesecno stoga pored telefoniranja saljem i dosta poruka (cisto da blize objasnim situaciju). Desava mi se skoro svaki dan bar jednom da mi javi da ne moze da posalje poruku i onda ide iritirajuci zvuk svaki put kad ne uspe sve dok ne posalje. Nekad treba pet puta da ponovi ne bi li uspeo. Najgore od svega sto mi posle jave da sam im poslao pet istih poruka (bar ne brinem da cu ostati bez besplatnih poruka) ali nekad samo poslednju posalje tj primalac dobije. Pa me zanima da li jos neko ima ovakvo iskustvo? Dodao bi da zivim u centru Beograda tako da mi je signal prilicno dobar i ne bi rekao da je zbog toga, koristim default aplikaciju za poruke i ona je izuzeta od gasenja na listi ATK-a.
HTC 10

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

pimplo, to sa porukama se i meni desilo par puta :dry: , ja sam kod vipa, ne znam sta bi to moglo da bude?!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Koristite Handcent SMS ili ChompSMS aplikacije koje su par svetlosnih godina ispred default SMS aplikacije.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od pimplo »

@ telep, hvala na savetu. Instalirao sam Hancent SMS i pricno sam zadovoljan gomilom opcija koju pruza. Treba samo odvojiti malo vremena da se sve lepo namesti. Za sad jedino ne mogu da nadjem da li ima opcija kad udjem u konverzaciju sa nekim kontaktom da mi ne ispisuje datum i vreme kod svake poruke nego da mi pise datum samo ako je neki drugi dan a za danasnje poruke samo vreme (na primer kao sto je u default aplikaciji za poruke)?
HTC 10

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Nije mi se do sada desavalo da trokira sa sms porukama. Jednom ili dvaput nije mogao da posalje, ali ne po pet puta za redom, vec jednu poruku, kad je predugacka. I nikad se nije desilo da na drugoj strani stigne vise od jednog primerka jedne poruke u tom slucaju. Inace, probao sam i Handcent, i drzim do toga da je default sms aplikacija najbolja. Ove ostale su mi zakrcene gomilom za mene nepotrebnih podesavanja i nepotrebnim funkcijama.

tata87
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 27. Maj 2010. 18:37

Post od tata87 »

Koja je filozofija slanja SMS poruka, osim da se iskuca tekst na brzinu i posalje nekom kontaktu sto jednostavnije i mislim da nema druge f-je sto se tice SMS-a (default sms radi ovi f-ju odlicno)... Svaka cast ljudima kojima je potrebno vise funkcionalnosti obicnog SMS-a... pa to je samo sms :D

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

@tata87: probaj handcent pa proceni sam, sa quick replyom i stripskim načinom prikazivanja po meni je funkcionalniji od default aplikacije.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Sto se tice futrola.
Ja sam za Desire nasao vrlo prosto resenje.
Pazario sam torbicu firme gollaBAGS.Model LINK.Telefon je potpuno zasticen.Ima tri vrste kacenja.Za kais pantalona,svoj kais i po meni ekstra "fora" chain kacenje.Unutrasnjost je "ispunjena" mekom postavom,tako da je "ljubimac" maksimalno zasticen od svih spoljasnjih uticaja.
Imaju je u Telenoru(bar za sada).750din.
Sad,sve zavisi od ukusa.
Slika

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

cale, tih stvari ima koliko hoces, ali meni je recimo telefon do sada dva puta ispadao, oba puta tokom razgovora ili dok cackam nesto, obicno kad me kerina povuce neocekivano dok smo u setnji. Zato vise volim da je telefon stalno obucen u nesto.

Inace, imao sam vise razlicitih proizvoda forme Golla, i samo reci hvale. Kevi sam isto kupovao kojekakve futrolice njihove za njen Viewty, i takodje je prezadovoljna.

Odgovori