zlivan, pogresan ili ne, ostajem pri stavu da je nepotrebno instalirati te custom ROM-ove osim ako nemas zivaca da ispravljas zbrku ako nesto krene po zlu. Ako se nekom ne svidja ono sto se uz telefon nudi po defaultu, zasto ga kupovati. Ako kupujes dobar nov automobil, odmah ces na njega nabacati felne, spojlere, muziku, novu farbu, jer ono sto nudi serijski nije dovoljno dobro?
Sve u svemu, ipak kontam, nismo svi isti i ne razmisljamo svi istom glavom, tako da opusteno, ukusi su u pitanju
djoni, nisam konkretno mislio na broj aplikacija koje se imaju u telefonu, vec takodje na ubacivanje ROM-ova, flesovanje itd. Handcent je odlicna aplikacija za SMS, ali onoliko podesavanja je stvarno bespotrebno da se posalje jedan "pisljivi" SMS. Default muzicki plejer je sasvim dovoljan za muzicki deo, ima sasvim dovoljan broj opcija za opusteno slusanje muzike (barem meni, a verujem i drugima), ne znam koje to opcije treba imati da bi kompletan utisak bio na mnogo vecem nivou, Wifinder, totalno nepotreban, default Wi-fi skener odlicno obavlja svoj posao u samo 3 klika, za Uninstaller se slazem, koristim Quick Uninst. koji radi savrseno.
Divx se vrlo lako konvertuje u podrzavani format za Desire. Imam karticu od 8Giga, konvertovao 5 novih filmova, cisto fore radi, za gledanje filmova ima se kompjuter i DVD plejer. No dobro, opet malo ja protiv vas...
Sto se azurnosti HTC-a tice, bilo bi glupo ocekivati nove verzije Android OS-a dva ili 3 puta godisnje. Zbog cega? Da se zadovolje nase potrebe? Malo morgen

... a nije samo HTC u pitanju, i ostali daju update na kasicicu.
Sve to ima svoje zasto, a to je zato da se razvoju aplikacija da dovoljno vremena za prilagodjavanje novom sistemu. Bilo je o tome reci na netu, Google je objavio redukciju novih verzija OS na jedan godisnje, ako i toliko. Froyo (plus HTC Sense) nece doneti nista spektakularno, donece vecu brzinu rada, osvezenje, stabilniji rad, neka softverska poboljsanja i to je to. Za veliku vecinu korisnika i vise nego dovoljno