HTC Tattoo
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
- Master Joda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 16. Jun 2010. 16:30
- :: iPhone 8 Plus
- Mozilla Firefox
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 19. Jan 2010. 19:44
- :: Motoluxe
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
U sustini sve vise ljudi pocinje da se zali na male nedostatke...E,sada da li su software-ski ili hardware-ski ko ce ga znati.Sve u svemu telefon je mnogo los i osecam da im je ovo bila probna verzija telefona,to jest test.Puno ljudi se zali na dugmice,signal,pucanje wifi konekcije i itd...Strasno koliko je android jos sitan u odnosu na ostale telefone i operativne sisteme kao sto je win mobile 6.5...
Ivane hajde bre vec jednom prodaj taj telefon i uzmi neki symbian ili sta god...meni nije jasno sta radite sa tim telefonima....mene sluzi perfektno, imala sam signal svuda.......milsim nadam se da se nece nesto desiti i pokvariti, ali na osnovu dosadasnjeg iskustva iskrena preporuka....meni je fenomenalan !
Gomila mojih prijatelja ima Tattoo i niko nema problema niti sa dugmicima, niti sa signalom.... 

HTC Tattoo
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Za sada ti je najbolji iGo i evo ti uputstvo kako da ga instaliras...
Vodi racuna o velikim,malim slovima i razmacima...Znaci ako omasis neku komadnu moras sve iz pocetka da kucas.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917
Meni telefon super sluzi,nego sve vise ljudi se zali na kvarove i nedostatke ovog telefona...Iskreno ga necu menjati dok mu se nesto ne pokvari kao i ostalima
Vodi racuna o velikim,malim slovima i razmacima...Znaci ako omasis neku komadnu moras sve iz pocetka da kucas.
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55917
Meni telefon super sluzi,nego sve vise ljudi se zali na kvarove i nedostatke ovog telefona...Iskreno ga necu menjati dok mu se nesto ne pokvari kao i ostalima

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Kontakt:
Ne mozes da ga pokrenes,jer ga nisi lepo krekovao.Znaci moras da kopiras ona dva foldera na sd karticu,pa tek onda da instaliras igo...Zbog toga nece da ti radi.
Sto se tice update-a software-a pisao sam u prethodnim postovima kako.Vrati se nazad par stranica i imas detaljno uputstvo kako se radi update...
Sto se tice update-a software-a pisao sam u prethodnim postovima kako.Vrati se nazad par stranica i imas detaljno uputstvo kako se radi update...
- excess
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 31. Dec 2009. 19:07
- :: Samsung Galaxy S III
- Kontakt:
iGO tattoo
Ivane,Ivan Cirkovic napisao:Za sada ti je najbolji iGo i evo ti uputstvo kako da ga instaliras...
link koji si dao nije dobar. Samo prvi fajl je u redu, drugi ne... registrovao sam se i pokusao da pronadjem resenje na XDA developers forumu, ali ... Da nemas ti ili neko drugi lakse i brze resenje...
Unapred hvala.
Na starom soni eriksonu imao sam kontakte koje sam prebacio na tattoo... Na soniju mi je bilo recimo za neki kontakt po 4-5 brojeva i tako je sada na htc... međutim sada hoću da dodam novi kontakt, ali ne vidim nigdje opciju da mogu da dodam više brojeva, nego mogu samo jedan + email + adresa itd.... znači meni treba da mogu staviti mobilni, kućni, fax, broj sa posla itd. sve da bude pod jednim imenom zajedno...
@Ivan Cirkovic- nisam nigde ni video da treba da se krekuje...hvala na odgovoru.
@markonato- ides u people/add contact skroz dole kad se spustis (iznad save) imas opciju add more information. Tu ides na phone i imas broj za kucu, posao, fax itd. Mozes ubaciti i vise brojeva za home recimo.
Edit:
@Ivan Cirkovic- sad ne kontam koja dva foldera treba da kopiram na karticu i gde tacno?? Mislio sam da mislis na one dve zip arhive.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni, i pročitaj pravila foruma.
@markonato- ides u people/add contact skroz dole kad se spustis (iznad save) imas opciju add more information. Tu ides na phone i imas broj za kucu, posao, fax itd. Mozes ubaciti i vise brojeva za home recimo.
Edit:
@Ivan Cirkovic- sad ne kontam koja dva foldera treba da kopiram na karticu i gde tacno?? Mislio sam da mislis na one dve zip arhive.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni, i pročitaj pravila foruma.
Molim nekoga za odgovor. Malopre sam bio u Vip-u i kaze mi tamo menadzer da ja Tattoo zakljucan na mrezu i da ako ga otkljucam onda gubim pravo na garanciju!!! Negde sam na ovom forumu procitao da se garancija gubi samo ako se ubacuju kuvani romovi i sl u tel a ne samim otkljucavanjem. Sta je od toga istina,zna li neko konkretno?