HTC Legend

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Okt 2006. 22:06

Post od ozazi »

Na nemackom sajtu je izasla informacija da ce za dve nedelje Desire i Legend dobiti update na Froyo. pozivaju se na izvore iz samog HTC-a. :D
HTC Legend

seraph
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Mar 2010. 10:12

Post od seraph »

danas je bas na tom istom sajtu demantovana ta cinjenica....kao pogresno su ih shvatili, hero dobija 2.1 u sl 2 nedelje, desire u toku q3, a za legend se ne zna...
http://translate.google.com/translate?j ... auto&tl=en
smor...ne updatuju li i legend u sl 2-3 meseca ovo je sigurno moj prvi i poslednji htc telefon

markoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 13. Sep 2009. 10:29

Post od markoko »

Ako bi hteo da objasnis ovu svoju besmislenu i nicim izazvanu izjavu bili bismo ti veoma zahvalni... :?

seraph
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 10. Mar 2010. 10:12

Post od seraph »

ne kapiram zasto je besmislena, a ponajvise nicim izazvana izjava...zar nije bezobrazluk izbaciti telefon od 400e i onda posle 3 meseca reci da je telefon star i da vise nece biti supporta za njega?
inace...
http://www.pocket-lint.com/news/33997/h ... -q3-update

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ozazi »

Te spekulacije oko toga da li ce Legend dobiti Froyo su besmislene. On CE dobiti update, kao sto kolega pokaza u poslednjem postu. Inace, jos jedna cinjenica u prilog tome jeste da su americki operateri tek sada, ili planiraju da u buducnosti ponude Legend. Zasto bi oni nudili telefon koji ce vec za koji mesec (ako ne i danas) postati nekonkurentan? dakle, problem je u HTC-ovom Sense-u, ali, bice. :D
HTC Legend

markoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od markoko »

@seraph Ozazi ti je dao odgovor umesto mene, pa da se ne ponavljam. Kad se samo setim koliko sam se napatio sa Nokijama, Samsunzima, SE-ima... Hvala Bogu za Android. Ja, kao strucnjak za pronalazenje mana i nedostataka (moja zena ce vam to potvrditi) ne mogu Legendu da nadjem nijednu ozbiljnu manu zbog koje bih ga promenio i izjavio da je to moj poslednji HTC. Da necu mozda da se vracam Samsungu cija je tehnicka podrska na nivou prodavaca na buvljaku, Nokiji sa zastarelim i usporenim Symbijanom, SE-u koji nikako da napravi dobar telefon otkako su se spojili Sony i Ericsson, LG-ju koji nijedan serviser nece da pogleda...? Cak i bez upadate-a (a bice ga sigurno) Legendu svi zajedno ne mogu da nose vodu.

Nominativ
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 05. Jun 2010. 18:54

Post od Nominativ »

Da li ima neko da je kupio od Telenora (ne od VIP-a!) zaključan Legend i uspeo da ga otključa tako da može da se koristi na svim mrežama?? :smutny: Ako ima, molim da napiše ovde ili da mi javi na PM gde i kako! Hvala unapred! :blinky:

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Nesto gledam na gsm areni i skontam da ne pise da Legend ima proximity senzor, pa reko da priupitam direktno korisnike da li postoji ova opcija? :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

vanjuska, Naravno da Legend ima proximity senzor.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Mihailo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Jun 2010. 17:21

Post od Mihailo »

Mogu li da pitam samo da li je ovo koliko toliko sigurno, mada meni je malo shady ovo, kao nov i nije na ugovor skinut sa mreze , to je ovaj Desire sto ima sliku i ima crna kockica ispred imena ne moze link da se direktan stavi http://www.halooglasi.com/tehnika/pretr ... bvUo%3D%22}

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Samo ne razumem zašto si ovo pitanje postavio u temi za Legend. :? :?
Mislim 230 eura :lol: zašto bi ga neko prodavao za toliko.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ozazi »

odlicna vest: od sutra pocinje distribucija Froyo. prvo dobija Desire, a onda i nasa legenda! izvor: Engadget. :D
HTC Legend

markoko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od markoko »

SUper! :D Ako moze link bilo bi odlicno. Ja sam nasao info na http://www.engadget.com/2010/06/29/htc- ... -beginning ali vest je od pre tacno mesec dana, ako si na to mislio?

ozazi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od ozazi »

HTC Legend

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Mihailo, htc Desire,kosta toliko jer je sa telenor mreze....tj zakljucan je samo za telefor mrezu :D

Pera Detlic
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
:: HTC One [m8]

Post od Pera Detlic »

Ali to nema nikakvog smisla... Otkljucavanje je oko 10 € a on se prodaje polovan za oko 400€ mislim nebuloza... Bas sam gledao na tom oglasima, ima i Legend i Hero i HD2 svi po 230€... :? :? :lol: to je sto posto il kradeno, ili prosvercovano... Mislim, tu nema sta da se prica, pozovite i pitajte u cemu je fazon sa cenama- koga zanima...
Samo nek se rolaju....sarme.

ostrica
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 19:17

Post od ostrica »

Pera Detlic, ja mislim da to nije ni kradeno ni svercovano vec je fora tipa, uplati ti nama pare, a mi cemo ti poslati telefon po nekoj kurirskoj sluzbi. Cak nije moguce placanje kuriru tj. pouzecem. Neko je napisao da licno taj telefon ne moze da se kupi, iako su i kupac i prodavac iz istog grada :shock: (cini mi se da je u pitanju Vranje)
Uvek prvo ide uplata, a telefon ako dobijes dobijes...

Gara
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 18. Jun 2010. 15:34

Post od Gara »

Da,svakakve prevare se mogu naci po oglasima,retko ko zeli posteno da tgruje....Moj savet,sto se tice polovnih telefona,je da se prilikom kupovine istih trazi,racun i garancija (naravno i kutija i sve sto sleduje telefon) :D

kenzoki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 05. Nov 2007. 08:39
Kontakt:

Post od kenzoki »

Imam pitanje za poštovane stručnjake 8)

nikada nisam imao android platformu i ne znam mnogo o tome, a rado bih uzeo legend zbog svega što sam čuo, e sad pitanje:

ako bih uzeo na ugovor na primer kod telenora a fon je zaključan samo za njihovu mrežu, da li, ako isključim pristupne tačke za internet uopšte mogu da se kačim preko wirelessa na druge internet mreže ili je i to nemoguće kad je fon zaključan?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Може не брини...
Ако је закључан онда ће ти бити само онемогућено коришћење картица других оператера.
Можеш и да га декодираш па користи коју хоћеш мрежу али тада се губи гаранција.
Слобода или смрт

Odgovori